Asiakascase – Vaasan Kuljetuskanavat Oy

Joustava, luotettava, hyvin toimiva ja taatusti henkilökohtainen palvelu – nämä olivat tärkeitä kriteerejä Mustasaaren Lintuvuoren teollisuusalueella sijaitsevan Vaasan Kuljetuskanavat Oy:n valitessa uuden toimittajan ulkoisille palvelimilleen ja kaikelle tietoliikenteelleen.

– Aikaisemmin käytimme suurempaa yhtiötä kyseisiä palveluja varten, mutta nyt haimme pienempää toimittajaa henkilökohtaisempaa asiakassuhdetta varten. Yritystä, jossa vastaamassa ei ole robotti soittaessamme, TJ Juho Sutinen selittää.

Juho Sutinen, TJ, Vaasan Kuljetuskanavat Oy

Vaasan Kuljetuskanavat Oy suunnittelee, valmistaa, asentaa ja huoltaa lämpölaitoksia ja muita lämmöntuotannon ratkaisuja ympäri maata. Suunnilleen 60 henkilöä työllistävä yritys on alan kokonaistoimittaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus. Nykyään se on yksi maan johtavista alan yrityksistä. Yrityksen tutkiessa markkinoita hakiessaan uutta toimittajaa yrityksen IT-palveluille kiinnostusta ei tällä kertaa suunnattu alan suurimpiin yhtiöihin – päinvastoin. 

Yritys löysi kaiken hakemansa JNT: ltä ja toimittajan vaihto toteutettiin vuodenvaihteessa.
– Kaikki meni suunnitelman mukaan ja ongelmitta. Olemme erittäin tyytyväisiä sekä teknisiin ratkaisuihin että saamaamme henkilökohtaiseen palveluun, Sutinen toteaa. Voin lämpimästi suositella JNT: tä myös muille yrittäjille.

Tarvitseeko teidänkin yhtiönne telekomiin kokonaisratkaisuja? Ota yhteyttä niin pohdimme yhdessä.