JNT tarjoaa monipuolisia TV- ja laajakaistapalveluja GlobalConnectin valokuituverkossa

JNT aloittaa yhteistyön GlobalConnectin kanssa ja tarjoaa jatkossa monipuolisia TV- ja laajakaistapalveluja GlobalConnectin valokuituverkossa.

Palvelut tarjotaan aluksi asiakkaille, jotka on liitetty GlobalConnectin valokuituverkkoon Kristiinankaupungissa. JNT:llä on ollut pitkäaikainen yhteistyö Kristiinankaupungin KrsNETin kanssa, jota nyt kehitetään edelleen yhdessä GlobalConnectin kanssa.

– Odotamme innolla, että voimme jatkossakin tarjota suosittuja palveluitamme Kristiinankaupungin asukkaille. Yhteistyö GlobalConnectin kanssa antaa yhä useammalle asiakkaalle mahdollisuuden hyödyntää suosittuja palvelujamme myös niillä alueilla, joilla emme itse rakenna kuituverkkoja, sanoo Maria Höglund, JNT:n toimitusjohtaja.

JNT panostaa voimakkaasti Pohjanmaalla, laajentaa kuituverkkoja monilla paikkakunnilla ja tarjoaa palveluita, joiden sisältö on koko alueen asukkaiden arvostama.

– Asiakkaamme haluavat kohtuuhintaisia ja luotettavia palveluja sekä henkilökohtaista palvelua, ja sitä me voimme tarjota, Nina Riska, JNT:n kuluttajapalvelujen myyntijohtaja jatkaa.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa JNT:n tervetulleeksi palveluntarjoajana avoimeen verkkoomme, mikä laajentaa entisestään asiakkaidemme saatavilla olevaa palveluvalikoimaa. Integroimalla jatkuvasti uusia palveluntarjoajia GlobalConnect-verkostoomme vahvistamme sitoutumistamme tarjota kattava valikoima eri vaihtoehtoja, jotta asiakkaamme voivat valita parhaiten heidän tarpeitaan vastaavat palvelut, sanoo Helena Bergstrand, GlobalConnect Oy:n toimitusjohtaja.


GlobalConnect on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikennepalvelujen tarjoajista. Se hallinnoi Pohjois-Euroopan suurinta kuituverkkoa, jonka kautta kulkee yli 50 % Pohjoismaihin tulevasta ja sieltä lähtevästä datasta. GlobalConnect tarjoaa kuitupohjaisia laajakaistapalveluja yli 830 000 kuluttajalle ja päästä päähän -yhteysratkaisuja 30 000 yritysasiakkaalle 215 000 kilometrin pituisen kuituverkkonsa kautta Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa. GlobalConnect työllistää noin 2 000 ihmistä ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 652 miljoonaa euroa.