JNT Kuitu

Pohjanmaan tekniikkauutiset suoraan sähköpostiisi

Nyt voit saada uusien älypuhelimien tarjouksia ja täydellisiä IT-ratkaisuja suoraan älypuhelimeesi. Uutiskirjeemme sisältää myös alan uutisia sekä tietoa Pohjanmaalla tapahtuvista yhteiskunta-aloitteista.

Haluan rekisteröityä Ei, kiitos

JNT Kuitu

Vaadimme, että viestintä on yhä nopeampaa ja turvallisempaa. Netissä surffaamisen ja lataamisen on oltava yhä nopeampaa. Haluamme katsella korkealaatuisia kaapeli-TV-kanavia HD-resoluutiona ja käyttää kaikkia IPTV:n kautta aukeavia uusia televisiopalveluja. Puhelun soittaminen, jopa ilmaiseksi netin kautta, on nykyisin myös itsestäänselvyys.

JNT:n kuituliittymän avulla tämä ja moni muu asia onnistuu. Kiinteistösi on valmiina kohtaamaan tämän päivän ja huomispäivän vaatimukset nopeasta ja turvallisesta viestinnästä, pitkälle tulevaisuuteen. Kuituliittymä nostaa myös kiinteistösi arvoa.

JNT on maamme ehdotonta huippua kuiturakentamisen alalla. Olemme rakentaneet kuituverkkoa vuodesta 1986 lähtien ja rakennamme Pietarsaaressa, Uudessakaarlepyyssä, Pedersöressä, Luodossa ja Evijärvellä.  Jos asut tai rakennat tietyllä alueella, jossa ei vielä ole kuituverkkoa, se ei ole ongelma eikä mikään. Toteutamme liittymäsi kupariverkon kautta ja liitämme kiinteistösi kuituverkkoon heti kun alueen rakennustyöt ovat valmiit. Maksat liittymästä vasta kun olemme kytkeneet kuituverkon.

Liittymämaksu on 1390€, 1590€ tai 1760€ riippuen asuinalueestasi. Myös mahdollisuus osamaksuun löytyy

Lue lisää JNT:n kuituverkosta täällä!

 

Kiinnostaako?

Käänny meidän puoleemme. Ota yhteyttä meihin kun se parhaiten sinulle sopii. Saat lisätietoa kiinteistöllesi parhaasta ratkaisusta, oli sitten kyseessä vanha tai uusi, pieni tai suuri kiinteistö.

Tavoitat kuitutiimimme puhelinnumerosta 06 786 8210 tai sähköpostilla kuitutiimi[a]jnt.fi

Käyntiosoite: Alholminkatu 3, 68600 Pietarsaari