Nopea ja joustava – myös uusia palveluja käyttöön otettaessa

Maaliskuun alussa mustasaarelainen yritys Rengashuolto Fant vaihtoi osoitetta ja toimii nykyään Kivihaassa. Yritys tarjoaa sekä rengaspalveluja kuten renkaiden vaihtoa ja rengashotellia.

Kevät merkitsee kiireisiä aikoja yrityksessä – renkaita on vaihdettava ja uusittava yhteiskunnassa vallitsevasta tilanteesta riippumatta. Muuton yhteydessä yritys toteutti itse joukon uudistuksia omien toimittajien joukossa ja käyttää nykyään JNT:n kuituliittymää, palomuuria ja muutamia muita IT-palveluja. Yritys kääntyi JNT:n puoleen myös, kun sen oli hankittava langattomia maksupäätteitä lyhyellä varoitusajalla.

– Muuton jälkeen otimme käyttöön uuden palvelun – pyynnöstä toimitamme asiakkaidemme kotiin heidän renkaansa, jotka ovat olleet varastossamme talven aikana. Samalla voimme asiakkaan halutessa myös vaihtaa renkaat. Silloin kannettava maksupääte on välttämätön, jotta asiakas voi maksaa kortilla myös kotonaan, Matias Fant selittää.

Tällaisten maksupäätteiden tarve lisääntyi kevään aikana yhteiskuntatilanteen muuttuessa, ja JNT on lyhyellä varoitusajalla toimittanut maksupäätteitä moniin yrityksiin. Yrityksen uuden IT-toimittajan nopeus ja joustavuus ovat asioita, joita Matias Fant arvostaa. 

– On helppoa tehdä yhteistyötä JNT:n kanssa, ja oli erittäin hyvä, että meidän ei itse tarvinnut itse osallistua kaikkiin muuton yhteydessä tehtyihin asennuksiin – listasimme toivomuksemme ja he hoitivat loput. He ovat myös tehneet after sales-vierailun varmistaakseen, että kaikki toimii ja, että olemme tyytyväisiä. Meillä on yhtiössä oma yhteyshenkilö, jonka kanssa voimme puhua ruotsia ja jopa murretta – ja kieltämättä se lisää viehätystä, Matias lopettaa pilke silmässä. 

Teksti ja valokuva: Anna Sand/bySand

Tästä löydät lisätietoa JNT:n IT-ratkaisuista, puhelinpalveluista sekä liittymistä.

 

Ota yhteyttä:

Tule käymään

Rauhankatu 22, krs 3, 65100 Vaasa
Alholminkatu 3, 68600 Pietarsaari