JNT kasvaa ja vahvistaa organisaatiotaan – Konttoripiste sulautuu JNT:hen vuonna 2024

JNT kasvaa nopeasti yritysasiakkaille tarjottavien IT-palvelujen alalla. Yhä useammat yritykset luottavat JNT-konserniin ja yhä kattavammat IT-ratkaisut annetaan JNT:n hoidettavaksi. Luodakseen edellytykset kasvulle ja vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin JNT vahvistaa nyt organisaatiotaan ja työskentelee yhä tiiviimmässä yhteistyössä yritysasiakkaiden kanssa.

Laajempi osaaminen ja kattavampi palveluvalikoima

Konttoripiste on ollut osa JNT-konsernia vuodesta 2022 lähtien. JNT:n ja Konttoripisteen yhteistyö on päässyt hyvin vauhtiin ja asiakkaat hyötyvät siitä, että he saavat yhä kattavammat palvelut yhdeltä toimijalta. Nyt kokonaisuus vahvistuu entisestään, kun Kokkolassa pääkonttoriaan pitävä Konttoripiste sulautuu JNT:hen 1.1.2024.

– Yritykset vaativat korkealla osaamisella varustettujen paikallisten toimijoiden tuottamia IT-palveluja, ja tämän fuusion myötä meillä on yhdessä entistä paremmat edellytykset vastata tähän kysyntään, sanoo Konttoripisteen nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo.

Uusi kokonaisuus keskittyy paikalliseen läsnäoloon ja asiakaslähtöisyyteen. Osaava ja sitoutunut henkilöstö on liiketoiminnan perusta, ja tämä on etusijalla tulevaisuudessakin.

Jarkko Pelto-Arvo siirtyy fuusion myötä Kokkolan ja pohjoisten toiminta alueidemme aluejohtajaksi. Jarkko vastaa jatkossa JNT:n IT-palveluista ja -tuesta ja tämän lisäksi, hän liittyy JNT:n johtoryhmän jäseneksi.

Jarkon vankka kokemus yritysten IT-palveluista, erinomaiset johtamistaidot ja vahvat juuret Kokkolan alueella luovat erinomaiset edellytykset liiketoiminnan edelleen kehittämiselle, kertoo JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

Vahva kasvu Vaasan seudulla

JNT on kasvanut viime vuosina voimakkaasti Vaasan seudulla ja yhä useammat yritykset käyttävät muun muassa JNT:n IT-palveluita. Paikalliselle ja asiakaslähtöiselle IT-palvelukumppanille on selkeä kysyntä, tähän tarpeeseen vastatakseen JNT:n henkilöstö Vaasassa on kasvanut viime vuosina merkittävästi.

JNT:n yritysasiakasmyynnistä vastaava Tatu Aitoaho nimitetään Vaasan ja eteläisten toimintaalueidemme aluepäälliköksi. Tatu on jo ennestään JNT:n johtoryhmän jäsen, hän on selkeä johtaja, jolla on syvällinen ymmärrys yritysten tarpeista IT-palveluissa. Asiakkaiden sparraaminen ja ratkaisukeskeisyys ovat Tatun vahvoja ominaisuuksia, joista on paljon hyötyä jatkossa, kun pyrimme syventämään asiakassuhteita ja vahvistamaan paikallista läsnäoloamme Vaasassa.

– Olen erittäin ylpeä ja kiitollinen siitä osaamisesta ja sitoutumisesta, joka meillä on JNT:ssä. Se, että Jarkko ja Tatu ottavat nyt aluepäälliköinä vastaan lisähaasteita, antaa meille parhaat mahdolliset edellytykset vastata asiakkaiden tarpeisiin saada paikallista ja helposti saavutettavaa palvelua sekä nyt, että tulevaisuudessa, sanoo JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

Kuva: Tatu Aitoaho, Vaasan ja eteläisten toimintaalueidemme aluepäällikkö.

Yhteistyön laajentaminen ja syventäminen Pietarsaaressa

Pietarsaaren seudun kasvu on merkittävää. Meillä on JNT:llä tunnustetusti korkeatasoista asiantuntemusta tieto- ja viestintätekniikkapalvelujen alalla, ja asiakkaat arvostavat sitä. Kasvu näkyy erityisesti siinä, että yhä useammat yritykset laajentavat ja syventävät yhteistyötään kanssamme. Alueen yritykset arvostavat paikallista asiakaslähtöistä toimijaa, jolla on vankka asiantuntemus, ja tulemme ilman muuta jatkossakin olemaan sellainen.

Olemme kiitollisia asiakkaidemme osoittamasta suuresta luottamuksesta, ja se kannustaa meitä vahvistamaan asiantuntemustamme ja perehtymään yhä syvällisemmin asiakasyritystemme tarpeisiin.

Vahvempi paikallinen kokonaisuus

JNT on vahva alueellinen toimija ICT-palveluissa. Liikevaihto on 21 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 90. Asiakaslähtöisyyden, korkean osaamisen ja paikallisen omistajuuden yhdistelmä tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuudelle. Fuusion yhteydessä asiakkaiden palvelut säilyvät ennallaan sekä tutut yhteyshenkilöt jatkavat entiseen tapaan.

Lisätiedot

Lisätietoja fuusiosta antaa:

Maria Höglund, toimitusjohtaja, JNT,
puh. 044 721 8100
maria.hoglund[a]jnt.fi

Jarkko Pelto-Arvo, aluejohtaja Kokkola
puh. 040 097 3290
jarkko[a]konttoripiste.fi

Tatu Aitoaho, aluejohtaja Vaasa
puh. 044 721 8336
tatu.aitoaho[a]jnt.fi

Kuva: JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund ja Konttoripisteen nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo.Keskipohjanmaan Konttoripiste
Konttoripiste on vuonna 1985 perustettu täyden palvelun tieto- ja toimistotekniikan laite- ja palvelutoimittaja sekä ICT-palveluiden asiantuntijayritys. Yhtiö toimii kuudella paikkakunnalla, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa ja on osa maanlaajuista Suomen suurinta IT-alan DataGroup-ketjua. Yhtiön liikevaihto on 4,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 23.

JNT
Pietarsaaren seudun puhelin Oy perustettiin vuonna 1887, mikä tekee meistä alamme kolmanneksi vanhimman yrityksen Suomessa. Tarjoamme IT-palveluita, JNT-Kuitua, kommunikointipalveluita, liittymiä, tietoturvaa, toimistotarvikkeita sekä laitteistoa, ja kaiken tämän saa yhdestä ja samasta paikasta. Paikallisella toimittajalla on monia etuja. Tunnemme Pohjanmaan yrittäjien arjen. Olemme kaksikielisiä, mukautuvia, helposti tavoitettavissa ja joustavia. Yrityksemme myyjät sijaitsevat tänään Pietarsaaressa, Vaasassa ja Kokkolassa ja autamme kaiken kokoisia yrityksiä ympäri Pohjanmaata.