JNT toimittaa kokonaisratkaisuja

JNT – Monipuolinen kumppani IT-ratkaisuissa

Nautor’s Swanin  IT Manager Kenneth Gäddnäs arvostaa JNT:n nopeaa ja henkilökohtaista palvelua, joka auttaa yritystä kaikessa palomuureista mobiililiittymiin.

– JNT on auttanut meitä paljon vuosien aikana, ja siellä tunnetaan nykyisin toimintamme ja tarpeemme, hän sanoo.

Nautor’s Swan on purjehdusmaailman globaali jättiläinen, joka valmistaa joitakin maailman ylellisimmistä purjeveneistä. Vastavalmistunut kauniin valkoinen venetehdas loistaa kilpaa meren kanssa, joka on vain kivenheiton päässä, ja ikkunasta avautuu verraton näkymä kauniiseen saaristoon. Täällä valmistuvat veneet, joita sekä ammattilaiset että huvipurjehtijat mielivät kautta maailman. Uusi tehdasrakennus, jossa on myös toimisto, mahdollistaa integroidun tuotannon lähdöstä maaliin. Oleellisten IT-toimintojen tulee toimia virheettömästi ja jouhevasti.  

Puhelinten osalta Nautor’s Swan on valinnut JNT:n IP-pohjaisen Cloudberry-järjestelmän, joka on tehnyt fyysiset lankapuhelimet tarpeettomiksi, vaikka paikalliset puhelinnumerot ovat säilyneet. Ratkaisu helpottaa sekä sisäistä että ulkoista viestintää.

– Cloudberry on sovellus, joka toimii suunnilleen samoin kuin WhatsApp paikallisella puhelinnumerolla. Kaikilla on sovellus asennettuna tietokoneilleen, ja he käyttävät kuulokkeita puheluihin. Se helpottaa työtä ja mahdollistaa tavoitettavuuden samasta numerosta riippumatta siitä, missä päin maailmaa on. Se on yksinkertaistanut minunkin työtäni paljon. Enää ei tarvitse miettiä puhelinlaitteistoja eikä erillistä IP-puhelinverkkoa, Kenneth kertoo.

Kennethin vastuualue on laaja hänen työssään IT Managerina.

– Vastaan Nautorin IT-ratkaisuista täällä Suomessa. Huolehdin myös ERP-järjestelmän kehittämisestä, asentamisesta, verkosta ja koko IT-infrastruktuurista. Olemme tehneet pitkään erittäin hyvää yhteistyötä JNT:n kanssa, mikä helpottaa minun työtäni paljon. Olemme saaneet paljon apua vuosien saatossa. Se on tuttu yritys, jossa tunnetaan monet työntekijöistämme nykyisin hyvin. Heillä voi myös testata tuotteita ennen ostamista, jolloin tietää, mitä saa. JNT tuntee hyvin toimintamme ja tarpeemme. Tietenkin hinnallakin on merkitystä; mielestäni heidän hintansa ovat kilpailukykyiset. 

Nautor’s Swan ostaa JNT:ltä myös muita viestintäpalveluja. 

– Yhdistämme koko toimistoverkostomme eri toimipisteissämme, joten on mahdollista työskennellä samalla järjestelmällä paikasta riippumattta. Silloin suora yhteys toimistojen välillä on tärkeää, ja se meillä on JNT:n ansiosta.

– JNT:ltä hankimme myös palomuuripalvelumme. Yritys huolehtii palomuureistamme ja pitää niitä yllä. Rakennamme vpn-tunneleita Nautor’s Swanin ja alihankkijoidemme välille, joiden kanssa olemme läheisessä yhteistyössä, esimerkiksi yrityksiä Italiassa, Englannissa ja muualla maailmassa, jotka tekevät yhteistyötä kanssamme, siten, että he saavat nopeasti tarvitsemansa tiedon. Tämä helpottaa yhteistyötä alihankkijoidemme kanssa todella paljon.

Tarvitseeko teidänkin yhtiönne telekomiin kokonaisratkaisuja? Ota yhteyttä niin pohdimme yhdessä.