Konttoripiste on JNT – vahva, asiakaslähtöinen ja paikallinen IT-toimija

Konttoripiste on ollut osa JNT-konsernia vuoden 2022 alusta lähtien. Nyt kokonaisuus vahvistui entisestään, kun Konttoripiste sulautui JNT:hen 1.1.2024. Jatkossa asiakkaat saavat entistä kattavammat palvelut yhdeltä toimijalta ja asiointi hoituu saman tutun yhteyshenkilön kautta.

Kuvateksti: Uusi kokonaisuus keskittyy paikalliseen läsnäoloon ja asiakaslähtöisyyteen. Osaava ja sitoutunut henkilöstö on liiketoiminnan perusta, ja tämä on etusijalla tulevaisuudessakin.

Palvelut ja yhteyshenkilöt pysyvät samana

Asiakkaiden palvelut, sopimukset ja yhteyshenkilöt säilyvät sekä tutut yhteyshenkilöt jatkavat entiseen tapaan. Tavoitteena on pystyä tarjoamaan entistä laajempia ja vaativampia IT-palveluja sekä nykyisille että tuleville asiakkaille.

Konttoripisteen entinen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo on fuusion myötä siirtynyt Kokkolan ja pohjoisten toiminta-alueiden aluejohtajaksi JNT:lle. Jarkko vastaa JNT:n IT-palvelutuotannosta sekä liittyy johtoryhmän jäseneksi.

– Jarkon vankka kokemus yritysten IT-palveluista, erinomaiset johtamistaidot ja vahvat juuret Kokkolan alueella luovat edellytykset liiketoimintamme edelleen kehittämiselle, sanoo JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

Timo Kuivanto, jolla on pitkä kokemus Konttoripisteellä, toimii jatkossa Konica Minoltan vastuumyyjänä JNT:llä. Koko palveluvalikoiman aktiivinen myyntityö asiakkaille on toki jatkossakin luonteva osa Timon arkea.

– Konttoripisteen toiminnalle ominainen asiakaslähtöisyys säilyy, eikä fuusio vaikuta asiakkaiden palveluihin. Yhteyshenkilöt jatkavat entiseen tapaan ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut, Timo Kuivanto vakuuttaa.

Vahvempi paikallinen kokonaisuus

Yhdistymisen myötä syntyy vahva paikallinen ICT-toimija, jonka liikevaihto on 21 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 90. Asiakaslähtöisyyden, korkean osaamisen ja paikallisen omistajuuden yhdistelmä tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuudelle.

– Yritykset vaativat korkealla osaamisella varustettujen paikallisten toimijoiden tuottamia IT-palveluja ja tämän fuusion myötä meillä on yhdessä entistä paremmat edellytykset vastata tähän kysyntään. Voimme myös tarjota työntekijöillemme dynaamisen työympäristön, ja monien osaavien kollegojen kanssa voimme edelleen laajentaa ja syventää alan osaamistamme, sanoo Jarkko Pelto-Arvo.

Lisää tietoa

Jos haluat lisätietoja fuusiosta, JNT:n toiminnasta tai yrityspalveluistamme, ota meihin yhteyttä, keskustelemme mielellämme kanssasi ja vastaamme kysymyksiin. Yhteystiedot löytyvät alta:

Maria Höglund, JNT:n TJ
Puh. 06 786 8100, maria.hoglund[a]jnt.fi

Jarkko Pelto-Arvo, johtaja IT-palvelut, aluejohtaja Kokkola
Puh. 0400 973 290, jarkko.pelto-arvo[a]jnt.fi

Timo Kuivanto, yrityspalvelujen myynti, Konica Minolta vastuumyyjä
Puh. 040 550 5793, timo.kuivanto[a]jnt.fi

Tatu Aitoaho, johtaja yrityspalvelut, aluejohtaja Vaasa
Puh. 06 786 8336, tatu.aitoaho[a]jnt.fi