Ovatko tietonne turvassa?

Toimiin ryhtyminen on usein liian myöhäistä, kun vahinko on jo tapahtunut. Varautumalla niihin ja käyttämällä sopivia työkaluja voimme yhdessä ehkäistä tietomurrot ja minimoida mahdollisista tunkeutumisista tai tuhoutuneista laitteista aiheutuneet vahingot.
Euroopan levottoman tilanteen myötä kyberhyökkäykset, tahallinen vahingonteko ja häiriöt yhteiskunnan kannalta tärkeissä toiminnoissa ovat yhä todennäköisempiä. Monet yritykset ovat todellisessa vaarassa joutua vuodettujen asiakas- ja yritystietojen, tuotekopioiden, kiristysten ja palvelunestohyökkäysten kohteiksi.
Aktiivinen paneutuminen turvallisuuskysymyksiin on nyt tärkeämpää kuin koskaan, ja kun toimintanne on vahvasti varmistettu, voitte keskittyä ydintoimintaanne ja nukkua yönne rauhassa.

Autamme teitä tunnistamaan mahdolliset haavoittuvuudet yrityksenne viestintäjärjestelmässä ja tietoliikenteessä. Lisäksi tarjoamme teille erilaisia turvallisuustuotteita ja -palveluja, jotka voidaan räätälöidä toimintojenne mukaan ja sopeuttaa olemassa olevaan IT-infrastruktuuriinne.


JNT Datacenter

Erittäin nykyaikaiset palvelinkeskuksemme sijaitsevat Pohjanmaalla ja palvelevat juuri teitä, jotka haluatte yritystiedoillenne turvallisen säilytyspaikan. Sinun ei tarvitse pelätä sähkökatkoja tai kesähelteessä hikoilevia palvelimia. Voit ulkoistaa meille kaikki palvelintoimintosi tai ainoastaan vuokrata meiltä tilan ja hoitaa itse loput. 

Lue lisää palvelinkeskus- ja hosting-palveluistamme


Palomuuripalvelut

Meiltä saatte täydellisen palomuuripalvelun, joka vastaa yrityksenne kokoa, toimintamuotoa, budjettia, tarpeita ja toiveita. Palomuuripalvelumme suojaa IT-ympäristönne haittaliikenteeltä ja ehkäisee ulkoa tulevat hyökkäykset ja murtoyritykset. VPN-palvelu (salattu tiedonsiirto) sisältyy kaikkiin paketteihimme.

Lue lisää palomuuripalveluistamme


F-Secure tietoturva

Voimme toimittaa yrityksellenne myös F-Securen lisenssit. F-Securen tietoturvapaketilla henkilökuntanne yksiköt on suojattu tietoliikennehyökkäyksiltä ja vakoiluohjelmilta. IT-turvallisuuden kolme peruspilaria ovat turvallinen internetin käyttö, suojatut tiedostot ja varmat salasanat. Tarjoamme kaiken tämän ja paljon muuta F-Securen kautta.


Konsultointi ja koulutus

Tarjoamme myös tietoturvakonsultointia, jossa kartoitamme nykyisen tilanteenne ja ehdotamme asianmukaisia toimenpiteitä mahdollisiin turvallisuuspuutteisiin. Henkilöstö on usein yrityksen tietoturvan heikoin lenkki ja yhä ovelammat huijausyritykset lisäävät ansaan lankeamisen vaaraa. Siksi tarjoamme myös koulutusta henkilöstönne turvallisuusajattelun parantamiseksi.


Lue lisää JNT:n turvallisuusratkaisuista täältä

Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää palveluistamme tai varata maksuttoman tapaamisen, missä voimme yhdessä pohtia yrityksesi palvelutarpeita.