Är er data skyddad?

Att agera när skadan redan är skedd är ofta för sent. Genom förberedelser och med rätt verktyg kan vi tillsammans avvärja hackerförsök och minimera skadan vid eventuella intrång eller förstörd hårdvara.
I och med det oroliga läget i Europa anses cyberattacker, avsiktliga sabotage och störningar i samhällsviktiga tjänster alltmer sannolika. Många företag står inför verkliga hot såsom läckta kund- och företagsuppgifter, produktplagiat, utpressning och överbelastningsattacker. 
Ett aktivt säkerhetstänk är nu viktigare än någonsin, och när er verksamhet omges av ett extra skyddslager, kan ni fokusera på er kärnverksamhet och sova lugnare om nätterna.

Vi hjälper er att identifiera eventuella sårbarheter i företagets informationssystem och datakommunikation. Därtill erbjuder vi olika säkerhetsprodukter och -tjänster som kan skräddarsys enligt er verksamhet och anpassas till er befintliga IT-infrastruktur. 


JNT Datacenter

Våra toppmoderna datacenter är belägna i Österbotten och finns till för er som vill förvara er företagsdata på ett säkert ställe. Du behöver aldrig oroa dig över elavbrott, inbrott eller servrar som svettas i sommarhettan. Du kan överlåta allt serverarbete till oss eller bara hyra serverutrymme och sköta resten med egna resurser.

Läs mer om våra datacenter- och hostingtjänster


Brandmurstjänster

Från oss får ni en komplett brandmurstjänst som är anpassad till företagets storlek, komplexitet, budget, behov och önskemål. Vår brandmurstjänst skyddar er IT-miljö från oönskad trafik och hindrar attacker och hackerintrång utifrån. VPN-tjänst (krypterad dataöverföring) ingår i alla våra paketalternativ.

Läs mer om våra brandmurstjänster


F-Secure dataskydd

Vi kan också förse ert företag med F-Secure-licenser. Med ett dataskyddspaket från F-Secure är personalens enheter skyddade från dataintrång och spionprogram. Trygg internetanvändning, skyddade filer och säkra lösenord är tre grundpelare inom IT-säkerhet. Vi erbjuder allt detta och mer genom F-Secure.


Konsultation och skolning

Vi erbjuder även datasäkerhetskonsultation där vi går igenom ert nuvarande säkerhetsläge, och föreslår lämpliga åtgärder vid eventuella säkerhetsbrister. Ofta är personalen den svagaste länken i företagssäkerheten, och med de allt mer listiga bedrägeriförsöken är det lätt att falla offer. Vi erbjuder därför även skolningar för att förbättra säkerhetstänket bland er personal.


Läs mer om JNT:s säkerhetslösningar här

Kontakta oss för mer info om våra tjänster, eller för att boka en kostnadsfri genomgång av ert behov av säkerhetstjänster eller andra företagslösningar.