Myyntipäällikkö Tatu Aitoaho iloitsee paluustaan JNT:n tiimiin

Vaasalainen Tatu Aitoaho aloitti loppusyksyn aikana JNT:llä yritysmyynnin päällikkönä. Aitoaho työskenteli aiemmin JNT:llä yritysmyynnin parissa, oli välillä vuoden toimitusjohtajana taksi- ja bussifirmassa, ja on nyt tyytyväinen palatessaan takaisin tuttuun taloon ja ICT-alalle.

– Iloitsen päästessäni takaisin loistavaan taloon. Tänne oli helppo palata, koska vastassa oli tutut tuotteet, järjestelmät ja pääosin tuttu tiimi, Aitoaho kertoo.

Yritysmyynnin tiimiin kuuluu yhteensä kuusi henkilöä: kaksi istuu Vaasassa, kolme Pietarsaaressa ja yksi Kokkolassa. Aitoaho tekee työtä pääosin Vaasasta käsin, mutta vierailee säännöllisesti Pietarsaaressa ja Kokkolassa.

– Saan olla tukemassa loistavaa tiimiä ja huolehtia, että heillä on parhaat mahdolliset työkalut ja osaaminen käytössä. Itse olen myös asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin yhteydessä ja pyrin aktiivisesti löytämään uusia markkina-alueita, Tatu Aitoaho kertoo.

Aitoaho iloitsee Konttoripisteen kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

– Jos esimerkiksi asiakas kyselee kopiolaitteita, olemme ottaneet Konttoripisteen asiantuntijan mukaan, koska heillä on sillä puolella kattavampi osaaminen ja palvelu. Näin voimme täydentää toistemme valikoimaa, jotta asiakas saisi saman katon alta kaiken tarvittavan toimistoonsa.

Tyytyväinen paluumuuttaja

Entisen työntekijän paluu palkkalistoille kertoo positiivista viestiä työnantajasta. Aitoaho löytää nopeasti vastauksen kysymykseen, millainen yritys JNT on työntekijän näkökulmasta?

– Täällä on tosi hyvä yhteishenki ja hyvällä tavalla tekemisen meininki. Työntekijöihin luotetaan ja jokainen tietää omat tehtävänsä. Työkavereita autetaan, tuetaan ja kommunikaatio on avointa. Tosi moni on tullut toivottamaan minut tervetulleeksi takaisin. Fiilis on sellainen, että on tosi siistiä olla takaisin täällä, Aitoaho hehkuttaa.

Urheilupainotteista vapaa-aikaa

Työn vastapainoksi Tatu Aitoaho seuraa urheilua, kuntoilee sekä valmentaa. Lajikirjoon kuuluu muun muassa höntsäsähly, kajakkimelonta ja koiralenkit. Jalkapallo on lähellä sydäntä, mutta sitä ei ole lupa paljastaa, kumman seuran väreissä vaasalainen mies kulkee. Se kannattaa käydä kysymässä mieheltä itseltään.