Försäljningschefen Tatu Aitoaho är glad över att återvända till JNT-teamet

Tatu Aitoaho, från Vasa, började på JNT under senhösten som chef för företagsförsäljningen. Aitoaho arbetade tidigare på JNT med företagsförsäljning, var däremellan vd för ett taxi- och bussbolag i ett års tid och är nu nöjd över att vara tillbaka i ett bekant hus och i ICT-branschen.

– Jag är glad över att få återvända till ett fantastiskt hus. Det var lätt att komma tillbaka eftersom produkter, system och största delen av teamet var bekanta, säger Aitoaho.

Företagsförsäljningsteamet består av totalt sex personer: två är baserade i Vasa, tre i Jakobstad och en i Karleby. Aitoaho arbetar huvudsakligen i Vasa, men besöker regelbundet Jakobstad och Karleby.

– Jag får stötta ett fantastiskt team och se till att de har bästa möjliga verktyg och kunnande. Jag har också själv kontakt med kunder och partners och strävar aktivt efter att hitta nya marknadsområden, säger Tatu Aitoaho.

Aitoaho är glad över samarbetet med Konttoripiste.

– Om en kund till exempel frågar om kopieringsutrustning tar vi med en expert från Konttoripiste, eftersom de har mer heltäckande kompetens och service inom det området. På så sätt kan vi komplettera varandras utbud, så att kunden kan få allt han behöver till sitt kontor från ett och samma ställe.

En nöjd återvändare

Att en tidigare anställd återvänder ger ett positivt budskap om arbetsgivaren. Aitoaho svarar snabbt på frågan, hurudant företag JNT är ur den anställdes synvinkel?

– Här finns en bra lagkänsla och en känsla av att saker blir gjorda. Man har tillit till de anställda och alla kan sina uppgifter. Kollegorna hjälps åt och stöttar och kommunikationen är öppen. Många har kommit för att välkomna mig tillbaka. Känslan är att det är riktigt häftigt att vara tillbaka här, berömmer Aitoaho

Sportinriktad fritid

Som motvikt till arbetet ägnar sig Tatu Aitoaho åt sport, han följer med diverse sport, tränar själv och jobbar som tränare. I hans egna sportutbud ingår bland annat innebandy, kajakpaddling och rastning av hunden. Fotbollen ligger varmt om hjärtat, men vi får inte avslöja vilken klubb han brinner för. Det lönar sig att fråga Tatu själv.