Våra tjänster

JNT är det lokala telekombolaget som ger personlig service. Vi hjälper dig hitta rätt lösning för bredband, tv och telefoni. Utvecklingen sker i rasande takt och allt fler tjänster kräver en snabb internetuppkoppling. Genom att bygga ut fibernätet och erbjuda våra kunder en pålitlig och prisvärd fiberanslutning gör vi Österbotten redo för framtiden.

Internet

Vi erbjuder pålitligt och prisvärt bredband, både fast och mobilt. Den snabbaste och mest stabila internetuppkopplingen får du med fiberanslutning.

JNT Fiber

Fiber möjliggör marknadens bästa internet, tv och telefonitjänster. JNT Fiber finns tillgängligt på många orter i Österbotten, kolla om du kan beställa fiber till din adress!

TV

Vi erbjuder tjänster för traditionell kabel-tv och IPTV via bredband. Med tv-tjänsten JNT Viihde kan du se på tv var du vill, den fungerar över alla internetanslutningar.

Telefoni

Det går att ringa på flera olika sätt i dag. Oavsett om du vill ha traditionell fast telefonanslutning, mobilabonemang eller IP-telefoni via din fasta internetanslutning har vi bra tjänster för dig.

Butik

Välkommen in till vår butik JNT | Multitronic i Jakobstad eller Vasa. Här kan du köpa dataprylar, telefoner och hemelektronik eller ställa frågor om produkter och JNT-tjänster.

Intresserad av Fiber?

Vi bygger ut vårt fenomenala fibernät enligt efterfrågan. Om du inte ännu har JNT Fiber men är intresserad av att skaffa det så hoppas vi att du gör en intresseanmälan direkt. Din anmälan är inte bindande, men ett viktigt verktyg i vår planering för kommande utbyggnad.

Vad står Jnt för?

JNT är en förkortning av Jakobstadsnejdens Telefon Ab. Företaget grundades redan 1887, nästan tio år före den trådlösa kommunikationen uppfanns i form av radio. JNT erbjuder tjänster inom allt det som telekommunikation står för i dag: data, telefoni, tv och it-lösningar.

Våra kunder är privatpersoner, företag, städer och kommuner i hela Österbotten. Vårt fibernät hör till de bäst utbyggda i landet och vi bygger vidare för att kunna erbjuda våra kunder de bästa möjliga tjänsterna, till ett bra pris.

Vi är noga med att finnas till hands för våra kunder och därmed har vi kontor i Jakobstad, Karleby och Vasa samt betjäningspunkter i Kannus, Ylivieska, Brahestad och Uleåborg. När andra stänger om sig öppnar vi dörren, och håller tröskeln för kontakt låg i alla kanaler. Vår hemmaplan är kustområdet mellan Kristinestad och Uleåborg, för vi är övertygade om att framtiden finns här.