Våra Tjänster

IT-tjänster, kommunikationstjänster, anslutningar, säkerhet och hårdvara. Allt från ett och samma ställe.

Som företagskund får ni hos oss en egen kontaktperson, som lär känna er verksamhet för att kunna lösa era företagsspecifika problem samt leverera och skräddarsy de rätta lösningarna för just er. Ni når er kontaktperson direkt på telefon, eller så kommer vi och hjälper er på plats.

It-tjänster

För att man skall kunna jobba obehindrat och effektivt behöver datorer och nätverk fungera. IT-stöd är vår tjänst för företag som inte har en egen, eller endast en begränsad IT-avdelning, som tar hand om datorer och nätverk.

Internet

En snabb och stabil internetförbindelse är grunden för all övrig kommunikation. Det är via internetförbindelsen som alla tilläggstjänster levereras och kommuniceras. Internetförbindelsen är med andra ord pulsådern in till och ut från företaget.

Telefonitjänster

Cloudberry telefonitjänst samlar all kommunikation i samma flöde. Vi erbjuder även en kostnadseffektiv växelanslutning samt ett brett utbud av DNA:s företagstjänster till företagare i Österbotten.

Hosting & webBtjänster

Via North Shore Datacenter erbjuder vi pålitliga och prisvärda VPS-, dedicated server- och colocation-tjänster för företag och organisationer i alla storlekar.

Säkerhet

Vi erbjuder kvalitativa kameraövervaknings- och larmöverföringstjänster som är både enkla och effektiva. Vi installerar och ser till att allt fungerar samtidigt som vi lär er använda aktuell teknologi.

Microsoft 365

Tjänsten består av en uppsättning välbekanta Microsoft Office-produkter, en kombination av lokalt körda applikationer och molntjänster som ger er möjlighet att arbeta effektivt från valfri enhet.

Webbtjänster

Adresser på internet kallas för domäner. Vi hjälper er ansöka om domännamn och registrera er domän. Så länge ni vill ha tillgång till namnet, förnyar vi det åt er.

betalterminaler

För dagens kunder är det en självklarhet att kunna betala med kort. Vi har ett brett urval av betalterminaler och ni kan välja att köpa eller hyra den betalterminal som passar er.

Sip-trunk

Med växelanslutningen SIP-trunk ringer företag förmånligt och kan utnyttja alla funktioner som den egna IP-baserade telefonväxeln erbjuder.

Brandmurar

Skräddarsydda brandmurstjänster i världsklass! Vi skyddar er IT-miljö och ser till att brandmuren fungerar optimalt enligt gällande säkerhetskrav.

Hårdvara

Användarvänliga produkter och hårdvara som passar ihop med de tjänster ni behöver. Hos oss hittar ni kvalitetsdatorer till rätt pris!

Vem är JNT?

JNT är en förkortning av företagets ursprungliga namn, Jakobstadsnejdens Telefon Ab. Företaget grundades år 1887, nästan tio år före den trådlösa kommunikationen via radio uppfanns. JNT erbjuder data-, telefoni-, tv- och IT-tjänster, det vill säga tjänster från telekombranschens samtliga delområden.

Våra kunder är privatpersoner, företag, städer samt kommuner runt om i Österbotten.

Vårt fibernät är ett av Finlands bäst utbyggda och vi bygger kontinuerligt ut till allt fler områden för att även framöver kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänster, till ett förmånligt pris.

Vi vill finnas nära våra kunder och har betjäningskontor i både Jakobstad och Vasa. Besök oss eller kontakta oss via någon av vår kanaler. JNT verkar i hela Österbotten, för vi är säkra på att framtiden finns här.