Om Jnt

JNT är det lokala telekombolaget som ger personlig service. Vi erbjuder tjänster inom allt det som telekommunikation står för i dag: data, telefoni, tv och it-lösningar. Österbotten är vårt hem och vi levererar konsumenttjänster från Karleby i norr till Kristinestad i söder, företagstjänster levererar vi på ett betydligt större område. Det är en underbart brokig skara som har en sak gemensamt: alla vill ha prisvärda och pålitliga tjänster och bra service på svenska, finska eller engelska. Och det kan vi erbjuda.

En Erfaren och nyfiken leverantör

Jakobstadsnejdens Telefon Ab grundades redan 1887, vilket gör oss till det tredje äldsta bolaget i vår bransch i Finland. Företaget har alltså upplevt den trådlösa kommunikationens gryning i början av 1900-talet och alla otaliga tekniska framsteg som skett sedan dess. Det är ändå inte den gedigna erfarenheten som gör JNT så speciellt, utan att vi lyckas kombinera kunskap och nyfikenhet och skapa ett innovativt driv som håller oss steget före i den tekniska utvecklingen.

Vi brinner för att ge våra kunder de bästa möjliga tjänsterna tillsammans med den bästa möjliga servicen. När andra stänger om sig öppnar vi dörren, och håller tröskeln för kontakt låg i alla kanaler. Vårt fibernät hör till de bäst utbyggda i landet och vi bygger vidare för att kunna erbjuda våra kunder högklassiga tjänster till ett bra pris. Vårt huvudkontor finns i Jakobstad, men utöver detta har vi även verksamhetspunkter i Vasa, Karleby, Kannus, Ylivieska, Brahestad och Uleåborg.

JNT är en pålitlig samarbetspartner som erbjuder skräddarsydda lösningar och personlig service. Vi svarar snabbast i regionen, oavsett om frågan ställs i vår butik, i telefon eller via digitala kanaler.

Många är osäkra på vilka telekomtjänster de behöver och det är inte så konstigt, för utbudet är enormt. Vår uppgift är att lyssna och hitta den lösning som passar kunden bäst. På det här sättet skapar vi de starka och långsiktiga kundrelationer som utgör grundstenarna i vår verksamhet.

Alla ska känna sig som en del av JNT-familjen – oavsett om man varit kund hos oss i 30 år eller 30 minuter. Vi respekterar våra kunders personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Läs registerbeskrivningen här.

Jnt för Företag

Vi erbjuder pålitliga och prisvärda telekomtjänster, och skräddarsyr lösningar för företag.

vi vill gärna höra av dig

Med service på kundens villkor skapar vi ett förtroende som leder till hållbara relationer.