Företag

Förmånlig telefoni från JNT

Kommunicera effektivt och förmånligt med Cloudberry växeltjänst från JNT.

Cloudberry fungerar över Internet och erbjuder gratis intern VOIP-telefoni. Inga dyra ISDN-anslutningar behövs och ni betalar enligt användning. Cloudberry kan användas på dator, mobil och bordstelefon.

Cloudberry telefonitjänst

Cloudberry telefonitjänst

Cloudberry high-tech växeltjänst, är enkel att använda. Med Cloudberry kan man samla all kommunikation i ett och samma flöde och ni behöver inte ha en fysisk växel hos er.

Läs mer

Hosting & Datacenter

Är du på jakt efter en pålitlig och förmånlig hostingtjänst? Är det dags att uppgradera dina servrar och flytta dem till ett modernt och säkert datacenter? Via North Shore Datacenter...

Läs mer

Kameraövervakning

JNT:s kameraövervakningstjänst övervakar ditt företag på ett enkelt och effektivt sätt. Vi garanterar att det lagrade materialet är skyddat ifall kamerorna utsätts för skadegörelse.

Läs mer

Om oss

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) grundades 1887. Det gör oss till det tredje äldsta bolaget i branschen i Finland.

JNT är verksamt inom samtliga delområden inom telekom: datatelefoniTV och IT-lösningar. Vårt huvudsakliga marknadsområde är framför allt Österbotten och i synnerhet kustområdet. Vi betjänar både privatpersoner och företag. Vårt huvudkontor finns på Alholmsgatan 3 i Jakobstad. Vi har även ett försäljningskontor för våra företagstjänster i Vasa. Du hittar oss på Fredsgatan 22. 

Vi vill vara det naturliga valet för alla som behöver telekomtjänster. Våra värderingar är att vara en lokal, pålitlig samarbetspartner och att erbjuda betjäning på kundens villkor – vi vill göra det möjligt för våra kunder att använda de lösningar som passar dem bäst.

Du kan lita på oss. Vi lovar att respektera våra kunders personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Läs registerbeskrivningen här.

Information om lediga jobb hittar du här.

MED JNT HAR DU ALLTID KUNDSUPPORTEN NÄRA TILL HANDS - BARA ETT SAMTAL BORT.

Våra styrkor

Skräddarsydda lösningar

IT-tjänster, kommunikationstjänster, Anslutningar och hårdvara, allt från ett och samma ställe.

Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål

NÄRA DIG

Vi är lokala och finns i och för Österbotten. Vi jobbar med Österbottningar för Österbotten. 

PERSONLIG SERVICE

Vår kunniga personal betjänar på både finska och svenska.