Tjänster för företag

IT-tjänster, kommunikationstjänster, anslutningar, säkerhet och hårdvara.
Allt från ett och samma ställe.

En lokal leverantör har många fördelar. Vi känner till vardagen för företagare i Österbotten. Vi är tvåspråkiga, tillmötesgående, lättillgängliga och flexibla. Våra företagsförsäljare finns i Jakobstad, Vasa och Karleby och hjälper företag av alla storlekar runtom i Österbotten.

Skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr lösningar specifikt efter era behov och önskemål.

Nära dig

Vi är lokala och finns i och för Österbotten. Vi jobbar med Österbottningar för Österbotten.

Personlig service

Vår kunniga personal ger er personlig betjäning på både finska och svenska.

IT-tjänster

Fokusera på er kärnverksamhet – låt oss ta hand om er IT.

För att man skall kunna jobba obehindrat och effektivt behöver datorer och nätverk fungera. IT-stöd är vår tjänst för företag som inte har en egen, eller endast en begränsad IT-avdelning, som tar hand om datorer och nätverk.

Internet

Vi levererar anslutning enligt era behov.

En snabb och stabil Internetförbindelse ligger i många fall till grund för all övrig kommunikation. Det är via Internetförbindelsen som tilläggstjänster levereras och kommuniceras. Förbindelsen är pulsådern in till, och ut från företaget.

Telefonitjänster

En av våra styrkor är telefonilösningar anpassade för Österbottniska företag.

Cloudberry telefonitjänst samlar all kommunikation i samma flöde. Vi erbjuder även en kostnadseffektiv växelanslutning samt ett brett utbud av DNA:s företagstjänster åt företagare i Österbotten.

Hosting & webBtjänster

JNT Datacenter har lösningar för företag och organisationer i alla storlekar samt serverutrymme enligt behov.

JNT Datacenter är ett modernt och säkert datacenter som erbjuder pålitliga och prisvärda VPS-, dedicated server- och co-location-tjänster.

Säkerhet

Vi hjälper er hålla koll på er data och egendom med hjälp av brandmurs-, kameraövervaknings- och larmöverföringstjänster.

Vi erbjuder kvalitativa säkerhetstjänster som är både enkla och effektiva. Vi installerar tjänsten och ser till att allt fungerar, samtidigt som vi lär er använda aktuell teknologi.

Kontakt

Vi hjälper er gärna hitta de lösningar som passar er bäst. Vi finns där ni finns, och som företagskund hos JNT är ni i trygga händer.

Drift-information

Ibland kan det förekomma antingen planerade eller oplanerade avbrott i våra tjänster. Ifall din tjänst inte fungerar som den ska, kan du gärna ta en titt på våra driftsmeddelanden innan du kontaktar oss.

Företagscase och nyheter

Läs hur vi har hjälpt våra företagskunder.


Nöjda JNT-kunder