Full Gas i Andelslagsägda fibernät

Full Gas i Andelslagsägda fibernät

Kampanjen för dig som har en fiberanslutning via ett andelslagsägt fibernät.

Nu har även du som tillhör ett andelslagsägt fibernät möjlighet att beställa kampanjen Full Gas. Med Full Gas kampanjen får du 100/100 Mbit/s för 14,90€/månad i 12 eller 24 månader. Du väljer själv om du vill ha kampanjen i 12 eller 24 månader. 

 

Kampanjen förutsätter ett 12 eller 24 månaders bindande avtal av 100/100 Mbit/s för 14,90€/mån. Hastigheten kan inte sänkas under avtalstiden, abonnemanget kan inte heller sägas upp under avtalstiden. Kampanjen gäller nya och nuvarande konsumentkunder med ett inte ikraftvarande bindande avtal hos JNT på internet över fiber i ett fiberandelslag. Gäller inte DuoBredbands anslutningar och kampanjen kan inte heller kombineras med Triple-Play förmånen.

För nya kunder är inkopplingsavgiften 0 € (förmån 99 € ). Efter avtalstidens utgång fortsätter tjänsten att gälla tillsvidare enligt aktuella avtalsvillkor. Den totala förmånen fr. 279€ samt den totala kostnaden för avtalsperioden fr. 178,80 €. JNT förbehåller sig rätten att inte teckna avtal i samband med betalningsstörningar.Avtalet kan inte överlåtas till tredje part. Avgiften från nätoperatören ingår ej. Kampanjen i kraft till 31.12.2019. Internethastigheten som uppges utgår från att ändutrustningen är direkt kopplad via kabel till modemet. Hastigheten varierar beroende på förbindelsens längd mellan fastigheten och telecentralen och på vilken teknik förbindelsen är byggd. Övriga faktorer som inverkar är det interna nätet i fastigheten, ifall man surfar trådlöst (WLAN) samt på den utrustning och program som används. Efter avtalsperiodens slut är det möjligt att göra en hastighetssänkning per år kostnadsfritt. Normalpris 25€/hastighetssänkning. Ångerblankett hittas på www.jnt.fi eller ring 06 786 8222.

Du kan alltid kontakta kundservice. Vi finns nära dig!

Kontakta butiken Kontakta kundtjänst Hitta butik