Kabel-TV

Kabel-tv-tjänsten är vår traditionella TV-tjänst som du kan beställa ifall du är ansluten till JNT:s kopparnät eller till JNT Fiber. I månadsavgiften på 8,90€ ingår ett startpaket som innehåller cirka 50 kanaler med en mångsidig mix av bl.a. underhållning, serier, film, sport, fakta, natur, och dokumentärer.

Du kan också välja att skaffa vårt kabel-tv-kort, då ser du ytterligare tio kanaler. Med kabel-tv-kortet har du dessutom möjlighet att välja bland över 20 olika kanalpaket.

Startpaketet

Med startpaketet, som består av cirka 50 kanaler, får du ta del av de vanligaste finländska kanalerna i både i SD och HD-kvalitet.

Månadsavgift: 8,90 €

Kortkanaler

Med kabel-tv-kortet ser du automatiskt de tio kortkanaler som ingår i kortavgiften. Kabelkortet behövs för att kunna beställa tilläggspaket.

Månadsavgift: 3,90 €

Tilläggskanaler

Skräddarsy utbudet i din tv och beställ något av våra många tilläggskanalpaket! I vårt utbud finns allt mellan sport, drama, fakta, natur, kultur och barnprogram. För att beställa tilläggspaket krävs JNT:s kabel-tv-kort.

Utrustning

För att kunna titta på vår kabel-tv-tjänst behöver du förutom tv:n också en digibox eller en tv med kortläsare. För att se på HD-kanaler krävs en HD-utrustad digibox eller kortläsare. Din HD-utrustning behöver länkas samman med ditt kabelkort, ifall du har ett sådant. Kontakta vår kundtjänst, så fixar vi detta!

Nyheter om kabel-tv

  • Vi söker en IT-expert
    Delar du vårt intresse för att identifiera tekniska problem samt hjälpa till med att lösa dessa? Om svaret är ja, […]
  • Egen fiber för varje lägenhet i Lindparken
    Bild: Erika Kangas bor sedan i höstas i det nyrenoverade ”Läkarhuset” på Strandgatan 30 i Vasa. Huset har totalrenoverats av […]
  • Bästa kabel-TV-kund
    Det kommer att ske en ändring i JNT:s kabel-TV den 11.3.2024. Vi ber er därför läsa igenom denna informationssida noggrant. […]