Modern tv är skräddarsydd

Tänk om det alltid skulle visas bra program på tv? Idag är det möjligt eftersom du själv kan styra över tv-tablån. Numera går det att titta på tv på många olika sätt. På JNT erbjuder vi tre olika typer av tv-tjänster: traditionell kabel-tv, IPTV och JNT Viihde.

Vi anpassar moderna tv-lösningar för både privatpersoner och företag. JNT har erfarenheten och nyfikenheten som behövs för att hålla sig steget före i den tekniska utvecklingen.

Osäker på vilken tv-tjänst du ska satsa på? Hör av dig så hittar vi en bra lösning! Oavsett om du vill ha kabel-tv eller IPTV så hittar du prisvärda tjänster hos oss.

Kabel-TV

För att kunna titta på traditionell kabel-tv behöver du, förutom tv:n, även en digitalmottagare, antingen en separat eller integrerad digibox.
I grundavgiften för JNT:s kabel-tv-tjänst ingår över 25 kanaler. Med ett kabel-tv-kort har du dessutom över 20 olika kanalpaket att välja bland.

IPTV

IPTV är television som sänds via bredband. Det är ett bra alternativ för dig som vill ha fler smarta funktioner och valmöjligheter som IPTV-gränssnittet ger. För att använda IPTV behöver du en fiberanslutning och en IPTV-box eller en Android-tv. IPTV kan beställas av de kunder som har bredband via JNT Fiber.

JNT viihde

Vår tjänst JNT Viihde ger dig frihet att skräddarsy ditt eget tv-tittande. Du kan titta hemma via din IPTV-box eller smart-tv men också ta underhållningen med dig och njuta av ett mångsidigt tv-utbud via dator, mobil eller surfplatta. Tjänsten kräver inte JNT Fiber, utan kan ses via vilken internetuppkoppling som helst.

Radiokanaler

Företaget JNT grundades redan år 1887 och fick därmed uppleva den trådlösa kommunikationens gryning. Allt började ju med radio i början av 1900-talet, och ännu idag lyssnar vi gärna på radio trots att utbudet av trådlös underhållning numera är enormt. JNT erbjuder en rad olika radiokanaler via kabel-tv-nätet.

Hur vill du se på tv?

Hos oss får du personlig service på svenska, finska och engelska. Hör av dig om du har frågor, eller kom in till vårt kontor i Jakobstad eller Vasa.