JNT | Press

Ändringar som berör Discovery-kanalerna

Publicerad 24-06-2019

Följande viktiga information riktar sig till IPTV-kunder med IPTV Medium-paketet, samt berör IPTV tilläggskanaler & Mix A La Carte-kanalutbudet:

Kanalerna Discovery World och Discovery Showcase HD kommer att avslutas den 30.6, och utgår då tyvärr ur IPTV Medium-kanalpaketet, samt upphör som valbara kanaler i Tilläggskanaler & Mix A La Carte-utbudet.

 

Följande viktiga information riktar sig till kabel-TV kunder med Discovery-kanalpaketet, samt berör Elisa Mix- och Extra-kanalpaketen:

Discovery HD kommer att läggas till i Discovery kanalpaketet, och hittas framöver på kanalplats 94.

Kanalerna Discovery World och Discovery Showcase HD kommer att avslutas den 30.6, och utgår då tyvärr ur Discovery-, Elisa Mix S- och L-kanalpaketen, samt upphör som valbara kanaler i Elisa Mix- och Extra-kanalutbudet.

 

Priset på kanalpaketen ändras inte. Ifall du inte godkänner ändringen och inte vill fortsätta med berörda kanalpaket efter juni månad, bör du säga upp ditt kanalpaket innan den 30.6.2019. Efter detta datum gäller vanliga uppsägningsregler, vilket innebär att uppsägningstiden är en hel kalendermånad.

 

Vi beklagar de olägenheter de utgående kanalerna medför.

 

Mer information fås vid behov från vår kundtjänst, tel. 06 786 8222 (kl. 8-16.30) eller via e-post kundtjanst[a]jnt.fi.

Läs hela artikeln

Midsommarens öppethållningstider

Publicerad 18-06-2019

Multitronic|JNT-butiken och JNT:s kundtjänst håller stängt fredag-söndag, 21-23.6. Välkommen åter på måndag 24.6.

Vår felanmälan betjänar 24/7, tel. 0800 306 719

Trevlig Midsommar önskar vi på JNT!

Läs hela artikeln

Info till JNT:s aktieägare

Publicerad 14-06-2019

JNT:s aktieägare har nyligen fått ett erbjudande om att sälja sina aktier till en utomstående part. Ifall du funderar på att sälja ditt aktiebrev, köper JNT gärna tillbaka sina egna aktier.

Det ligger i vårt största intresse att trygga att fokuset hålls i det område där vi bor och verkar, och vi vill säkerställa att Österbotten även i framtiden har tillgång till bästa möjliga tjänster inom data och telecom.

Ifall du vill sälja ditt JNT-aktiebrev kan du vara i kontakt med oss på tel. (06) 786 8144 (vardagar kl 8 – 16) eller aktiearenden[a]jnt.fi. JNT har fullmakt att köpa egna aktier och köper in aktier ifall de erbjuds till JNT, men naturligtvis väljer du själv om du säljer och i så fall till vem du säljer dina aktier.

Här hittar du mer information som riktar sig till våra aktieägare.

Läs hela artikeln

Ny kanal i startpaketet

Publicerad 14-06-2019

Kanalen Inez HD har lagts till i JNT:s kabel-TV startpaket.

Kanalen är ett finskt underhållningskoncept som kombinerar traditionell TV med sociala medier och influencers. Inez HD hittas på kanalplats 39, men kräver en kanalsökning för att börja synas. HD-kanaler kräver HD-utrustning för att synas.

Läs mer om kanalen: www.inez.fi

Läs hela artikeln

Eurosport ändringar i IPTV

Publicerad 31-05-2019

Fr.o.m. fredagen den 31.5.2019 ersätts Eurosport 1 Nordic (Kanalplats 221) med Eurosport 1 Finland.

Kanalen ingår i IPTV-paketen Small, Medium och Large, samt i TV-tjänsten JNT Viihde.

Läs hela artikeln

Stängt på Kristi himmelsfärdsdag

Publicerad 29-05-2019

Multitronic|JNT-butiken och JNT:s kundtjänst håller stängt under Kristi himmelsfärdsdag torsdagen den 30.5.

Vår felanmälan betjänar dygnet runt på tel. 0800 306 719.

Läs hela artikeln

Prisjusteringar

Publicerad 16-05-2019

Från och med den 1.6.2019 sker några prisjusteringar. Nedan listas våra nya normalpriser:

FAST TELEFONI:

  • Aktieanslutning: 12,70 €/mån
  • JNT-anslutning: 15,90 €/mån
  • Fast MultiVoice-anslutning: 15,90 €/mån
  • MultiVoice-anslutning: 3,95 €/mån

BREDBANDSTJÄNSTER:

  • Bredband 4 M & 8 M: 25,90 €/mån
  • Bredband 10 M & 20 M: 27,90 €/mån
  • Bredband 50 M & 100 M: 29,90 €/mån

Prisjusteringen gäller inte Surfa S och Surfa M, utan endast de ovannämnda tjänsterna.

Läs hela artikeln

vi söker en försäljare

Publicerad 23-05-2019

JNT expanderar i Vasa och söker därför en utåtriktad

FÖRSÄLJARE

Vi söker en försäljare av fiberanslutningar och tjänster i Vasanejden.

För att lyckas med jobbet behöver du vara utåtriktad och ha ett brinnande intresse för försäljning. Du kommer att sälja fiberanslutningar och tjänster till privatpersoner i Vasanejden via hemförsäljning, och jobbet utförs i första hand kvällstid.
För att trivas i jobbet behöver du ha en positiv attityd, en god social kompetens och du behöver kunna jobba självständigt. För oss är det viktigt att betjäna på kundens språk och därför behöver du behärska svenska, finska och engelska.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med intressanta och utmanande uppgifter hos Österbottens enda lokala operatör. Vi tar ansvar för att ge dig tillräcklig inskolning i våra anslutningar och tjänster.

Lön: provisionslön.
Tjänsten är tidsbunden till och med 31.8.2019.

Mera uppgifter fås av projektchef Håkan Löfqvist, 044 721 8230, hakan.lofqvist[a]jnt.fi eller försäljningschef Nina Riska, 06 786 8184, nina.riska[a]jnt.fi.

Sänd in din ansökan till rekry[a]jnt.fi senast 2.6.2019.

Läs hela artikeln

Nyhet: JNT Viihde

Publicerad 14-05-2019

Nu lanserar vi vår nya TV-tjänst JNT Viihde!

Tjänsten ger dig friheten att se på TV på dina egna villkor – var du vill, när du vill, och på den enhet som passar dig bäst. Njut av mångsidig TV hemma via din IPTV-box eller smart-tv, eller ta med dig upplevelsen och titta i datorn, mobilen eller surfplattan.

Tjänsten fungerar via fiber, ADSL och mobilnät (minimihastighet 5 Mbit/s för SD-kanaler, och 10 Mbit/s för HD-kanaler). Tjänsten kräver inte en internetanslutning från JNT.

Det förmånliga baspaketet innehåller 16 kanaler, och med Svenska Paketet och Svenska+ Paketet som tillägg får du dessutom tillgång till de populäraste kanalerna från Sverige. Som tillval finns också Mobil IPTV och inspelningsfunktion.

 

Läs mer om JNT Viihde här.

Läs hela artikeln

Bonuskanaler i maj

Publicerad 07-05-2019

Kabel-TV: Boomerang

I maj visas Boomerang som bonuskanal i kabel-TV. Kanalen visar ett brett utbud av de mest populära tecknade serierna. Innehållet lämpar sig för barn, unga och alla andra som gillar tecknade figurer. På kanalen får vi träffa både klassiska karaktärer från t.ex. Looney Tunes, samt nyare tecknade bekantskaper. Engelskspråkigt innehåll. Bonuskanalen hittas på kanalplats 61.

 

IPTV: TotoTV 4

I maj visas TotoTV 4 som IPTV-bonuskanal. TotoTV sänder årligen över 600 trav som äger rum både i Finland och utomlands. Kanalen visar även händelser runtom själva kapplöpningen, som uppvärmningar, tränarintervjuer, odds, mm.
Bonuskanalen hittas på kanalplats 20.

Läs hela artikeln