Ring som du vill

Alla har vi något viktigt att säga, men vi gör det på olika sätt. Oavsett om du vill ringa vidare med din fasta telefonanslutning, prata flexibelt med mobilanslutning eller satsa på fast telefoni via bredband så har vi bra tjänster att erbjuda. Har du redan fast internetanslutning? Upptäck fördelarna med modern IP-telefoni!

Blir du förvirrad av alla alternativ? Ingen fara, hör av dig så rätar vi ut dina frågetecken. Hos oss får du personlig service på svenska, finska och engelska!

Fast telefoni

Med en traditionell fast telefonanslutning har du en säker anslutning som sällan sviker. Du kan välja mellan två olika anslutningstyper, aktieanslutning eller hyresanslutning.

Mobiltelefoni

Våra mobiltjänster erbjuds i samarbete med DNA Finland, vår kunniga samarbetspartner som har ett brett utbud av bra mobilabonnemang. JNT är också återförsäljare av DNA:s företagstjänster.

Multivoice

Med vår tjänst MultiVoice ringer du via din fasta internetanslutning. Du kan ringa via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Samtal mellan MultiVoice-anslutningar är gratis världen över.

Vi finns nära för vi tror på det lokala

När andra stänger om sig öppnar vi dörren. På JNT tycker vi att tröskeln för kontakt ska vara låg, i alla kanaler. Välkommen in till vårt kontor i Jakobstad eller Vasa.