JNT | Fiber

ÖSTERBOTTENS TECHNYHETER - DIREKT I DIN E-POST

Nu kan du få allt från erbjudanden på de nyaste mobilerna och fullskaliga IT-lösnigar till branschnyheter och spännande samhällsinitiativ från runt om i Österbotten

Registrera mig Nej, tack!

JNT Fiber

Våra behov av snabb kommunikation blir allt större. Det skall gå allt snabbare att ladda ned och surfa på nätet. Vi vill kunna se högkvalitativa kabel-TV kanaler i HD-upplösning samt ta del av alla de nya TV-tjänster som möjliggörs via IPTV. Att ringa via nätet skall också vara en självklarhet.

Med en JNT fiberanslutning förverkligas allt detta och mycket därtill. Din fastighet är klar att möta dagens och morgondagens krav på snabb och säker kommunikation under lång tid framöver. Fiberanslutningen höjer också värdet på din fastighet.

JNT ligger i landets absoluta topp gällande fiberutbyggnaden. Vi har byggt fibernät sedan 1986 och bygger  i Jakobstad, Nykarleby, Pedersöre, Larsmo och Evijärvi, samt i delar av Terjärv. 

Anslutningsavgiften är 1390€, 1590€ eller 1760€ beroende på var du bor. Det finns även möjlighet till delbetalning.

Läs mer om JNT:s fibernät här (finskspråkig artikel)!

 

Intresserad?

Vänd dig med förtroende till oss. Tag kontakt när det passar dig bäst så berättar vi mer för att gemensamt komma fram till vad som är den bästa lösningen just för din fastighet, gammal som ny, liten som stor.

Du når vårt fiberteam på telefon 06-786 8210 eller e-post: fiberteam[a]jnt.fi

Besöksadress: Alholmsgatan 3, Jakobstad