KUITULAAJAKAISTA

Internet, tv ja puhelin ilman hässäkkää. JNT Kuidun avulla saat käyttöösi markkinoiden parhaat internet-, tv- ja puhelinpalvelut. Kuituliittymän kapasiteetti ja toimintavarmuus ovat lyömättömiä.

Etätyö, suoratoistopalvelut, kodin älykkäät ratkaisut, etäterveydenhuolto jne. toimivat sujuvasti kodin kuituyhteyden ansiosta.

Valitse itsellesi sopiva internet-nopeus

Kuitunetti on kapasiteettinsa ja luotettavuutensa suhteen täysin lyömätön. Tarjoamme nopeudet kaikenlaisiin tarpeisiin ja koteihin, jopa 1000 Mbit/s. Valikoimastamme löytyy palveluja niin jokapäiväiselle surffaajalle, aktiivisesti nettiä käyttävälle perheelle kuin kaikkein vaativimmille käyttäjille. Voit tilata tai päivittää nettipalvelusi itse Selfie-itsepalveluportaalimme kautta.

Katso nopeudet alta.

Tarkista osoitteesi

Jotta voit surffata netissä kuituyhteyden avulla, kiinteistösi on oltava yhteydessä kuituverkkoon. Täältä voit tarkistaa, onko sinun mahdollista tilata kuitupalveluitamme osoitteeseesi. Tarjoamme JNT Kuidun lisäksi myös JNT Vuokrakuitua, joka ei vaadi liittymismaksua.

Ilmaise kiinnostuksesi

Kartoitamme jatkuvasti palveluidemme tarvetta. Jos olet kiinnostunut hankkimaan JNT Kuidun, mutta asut alueella jonne emme vielä toimita kuitua, voit ilmaista kiinnostuksesi täällä. Ilmaisu ei ole sitova, mutta se on meille tärkeä työkalu, kun suunnittelemme tulevia kuituverkon laajennuksia.

LAAJAKAISTA 50/50

Symmetrisen nopeuden yhteys, joka täyttää peruskäyttäjän nettitarpeet.
Hinta: 34,90€/kk


Liittymän nopeuden vaihteluväli: latausnopeus 35-50 Mbit/s. Arvioitu maksiminopeus 50/50 Mbit/s. Laajakaistaliittymä vaatii että kiinteistö on kytketty JNT:n kuituliittymällä. Irtisanomisaika 2 viikkoa.

LAAJAKAISTA 100/100

Symmetrinen yhteys sopii käyttäjälle, joka surffaa, suoratoistaa ja käyttää nettiä jokapäiväisessä elämässä.
Hinta: 39,90€/kk


Liittymän nopeuden vaihteluväli: latausnopeus 70-100 Mbit/s. Arvioitu maksiminopeus 100/100 Mbit/s. Laajakaistaliittymä vaatii että kiinteistö on kytketty JNT:n kuituliittymällä. Irtisanomisaika 2 viikkoa.

LAAJAKAISTA 300/100

Tämä yhteys sopii kotitalouksille, joissa useat perheenjäsenet käyttävät nettiä samanaikaisesti.
Hinta: 44,90€/kk


Arvioitu maksiminopeus 300/100 Mbit/s. Laajakaistaliittymä vaatii että kiinteistö on kytketty JNT:n kuituliittymällä. Irtisanomisaika 2 viikkoa.

LAAJAKAISTA 500/250

Huippunopea kuituyhteys, joka täyttää myös vaativamman käyttäjän tarpeet.
Hinta: 49,90€/kk


Liittymän nopeuden vaihteluväli: latausnopeus 350-500 Mbit/s. Arvioitu maksiminopeus 500/250 Mbit/s. Laajakaistaliittymä vaatii että kiinteistö on kytketty JNT:n kuituliittymällä. Irtisanomisaika 2 viikkoa.  

LAAJAKAISTA 1000/500

Nopein kuituyhteys sopii ammattikäyttäjälle, joka työskentelee raskaiden tiedostojen parissa.
Hinta: 69,90€/kk


Liittymän nopeuden vaihteluväli: latausnopeus 400-1000 Mbit/s. Arvioitu maksiminopeus 1000/500 Mbit/s. Laajakaistaliittymä vaatii että kiinteistö on kytketty JNT:n kuituliittymällä.  Irtisanomisaika 2 viikkoa.

Nopeat nykäykset kannattavat…

Juuri nyt saat Internet-palvelumme 300/100 Mbit/s tarjoushintaan 34,90 €/kk 12 tai 24 kuukauden sopimuksella. Ei enää hitaasta netistä johtuvia tappeluita – tällä nopeudella nettiä riittää koko perheelle.