Fiber open julen 2022

Även denna jul kommer den snabbaste klappen från JNT. Bredbandskunder som är kopplade till JNT:s fibernät får under jul- och nyårshelgen pröva på internet med maxhastighet – utan extra kostnad. Även kunder med JNT:s internettjänst i andelslagsägda fibernät har tillgång till förmånen.

Fiber Open pågår 23.12.2022–3.1.2023

För att få tillgång till maxhastigheten kan du behöva starta om ditt modem. I övrigt krävs ingen åtgärd från din sida. Den teoretiska maxhastigheten levereras där det är tekniskt möjligt. För att nå maxhastighet förutsätts också att din enhet är direkt kopplad till modemet via kabel. Det förekommer alltid en viss försämring av hastigheten vid användning av trådlöst internet.

Om du vill kontrollera din internethastighet kan du göra det på t.ex. www.speedtest.net. För att få tillförlitligt mätresultat behöver du ha en nätverkskabel (CAT 6) mellan datorn och fibermodemet, samt en dator vars nätverkskort klarar hastigheten 1000 Mbit/s. Observera att den höjda internethastigheten inte fungerar om din utrustning inte klarar av den.

Efter den 3.1.2023 återgår hastigheten automatiskt till det normala. Kunder som har en liknande tjänst sedan tidigare erhåller ingen kompensation för kampanjtiden. Fiber Open gäller inte företagskunder.

Ifall du efter Fiber Open-perioden vill uppgradera din internettjänst, kan du ta en titt på våra kampanjer här. Du kan enkelt beställa en ny internettjänst via vår självbetjäning, selfie.jnt.fi, eller kontakta vår kundtjänst på kundtjanst[a]jnt.fi eller 06 786 8222.