Sommarnät 2020

Sommarnät 2020

Självklart behövs internet även på sommarstugan. Med vårt sommarnät har du möjlighet att få -50% rabatt på månadsavgiften på din andra internetanslutning.

Har du en bredbandsanslutning från JNT till din hemadress?

I så fall får du -50% rabatt på månadsavgiften på internetanslutningen som du tecknar till din sommarstuga.

Du kan redan vid beställningen bestämma vilket datum du vill aktivera tjänsten och vilket datum du vill avsluta tjänsten.

 

Beställ enkelt via tel. 06 786 8222 eller kundbetjaning[a]jnt.fi

 

Förmånen förutsätter en aktiv internetanslutning till den permanenta bostaden och en fastighetsanslutning till sommarbostaden. Kampanjen gäller nya och nuvarande konsumentkunder med ett icke i kraft varande bindande avtal på internetanslutningen på sommaradressen. Förmånen förutsätter att den permanenta anslutningen är aktiv samt att det är samma användare på båda anslutningar. Förmånen gäller endast där leverans av ADSL, Estate eller Internet över fiber (FTTH) i JNT:s egna nät är tekniskt möjligt. Förmånen gäller inte för höghus- parhus- eller radhuslägenheter. För nya kunder är inkopplingsavgiften 0€ (förmån 79€/99€), månadsavgiften är halva priset från normalpris beroende på hastighet. JNT förbehåller sig rätten att inte teckna avtal i samband med betalningsstörningar. Estate samt Internet över fiber (FTTH) förutsätter att fastigheten är ansluten med en fiberanslutning.

Du kan alltid kontakta kundservice. Vi finns nära dig!

Kontakta butiken Kontakta kundtjänst Hitta butik