Uutiset

Pohjanmaan tekniikkauutiset suoraan sähköpostiisi

Nyt voit saada uusien älypuhelimien tarjouksia ja täydellisiä IT-ratkaisuja suoraan älypuhelimeesi. Uutiskirjeemme sisältää myös alan uutisia sekä tietoa Pohjanmaalla tapahtuvista yhteiskunta-aloitteista.

Haluan rekisteröityä Ei, kiitos

Uutuutena 1000 Mbit/s!

julkaistu 12-04-2019

JNT:n kuituliittymän tilaajat voivat 12.4. alkaen tilata kuituliittymän nopeudella 1000/100 Mbit/s.
1000 Mbit/s nopeus riittää kaikille ja kaikkialle taloudessasi. Hanki JNT Kuitu ja voit tilata nopeimman liittymämme koskaan!

Hinta: 69,90€/kk

 

Tilaa 1000/100 Mbit/s.: Puh: 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Kuitutilaukset: Puh 06 786 8210 tai kuitutiimi[a]jnt.fi

 

 

Liittymän nopeuden vaihteluvälit: Latausnopeus 400-1000 Mbit/s, arvioitu maksiminopeus 1000/100 Mbit/s. Palvelun käyttöönotto edellyttää, että kiinteistö on liitetty JNT:n kuituverkkoon ja että palvelun toimittaminen on teknisesti mahdollista. Netin arvioidut nopeudet perustuvat tilanteeseen, jossa päätelaite on kytketty kaapelilla suoraan kuitupäätteeseen. Kiinteistön sisäinen verkko, käytetyt laitteet ja ohjelmistot sekä langaton netinkäyttö (WLAN) voivat myös vaikuttaa nopeuteen.

Lue koko artikkeli

Huhtikuun bonuskanavat

julkaistu 01-04-2019

Kaapeli-TV: Outdoor Channel HD

Kaikki kaapeli-tv-asiakkaat voivat huhtikuussa nähdä bonuskanavan Outdoor Channel HD, joka löytyy kanavapaikalta 61. Kanava vie katsojan uskomattomiin seikkailuihin ja elämyksiin ympäri maailmaa teräväpiirtokuvalla. Kanavan ohjelmisto koostuu ulkoilma-aktiviteeteista aina kalastuksesta metsästykseen ja off-road ajosta erämaaseikkailuihin. Suomeksi tekstitetty.

 

IPTV: Fuel TV

Kaikki IPTV-asiakkaat voivat huhtikuussa nähdä bonuskanavan Fuel TV, joka löytyy kanavapaikalta 20. FUEL TV on toiminnantäyteisiin lajeihin keskittyvä urheilu- ja lifestyle-kanava, jonka ohjelmiston ytimen muodostavat skeittaus, surffaus, lumilautailu, BMX-pyöräily, motocross ja wakeboarding. Kanava tarjoaa niin sarjoja, leffoja kuin suoria lähetyksiä teräväpiirtona. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.

Lue koko artikkeli

Haemme yrityspalveluiden myyjä

julkaistu 21-03-2019

Yritysasiakkaiden ICT palveluiden kysynnän kasvun voimakkaan lisääntymisen myötä haemme nyt sinua aktiivinen

YRITYSPALVELUIDEN MYYJÄ 

Yritysmyyjänä tehtävänäsi on myydä JNT:n palveluita niin uusille kuin vanhoille JNT:n yritysasiakkaille Vaasan seudulla. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta ratkaisukeskeisestä myynnistä ja olet tottunut kommunikoimaan päättäjätason kanssa sekä konsultoimaan yritysjohtoa. Olet alasi ammattilainen, olet toiminut asiakasrajapinnassa ja sinulla  näyttöä onnistumisista.  

Sinulla on kyky sujuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen ja tunnet paikalliset yrittäjät. Olet asiakaspalveluhenkinen, innostava sekä innovatiivinen ja omaat jämäkän tuloksentekoasenteen. Toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja työkielenäsi käytät sujuvasti niin suomea kuin ruotsiakin.    

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla teknistä osaamista sekä kyky ymmärtää asiakkaita. Koulutustaustasi on joko tekninen tai kaupallinen. Osaavat tiimimme toteuttavat asiakasasennukset.

JNT:llä saat vakaan työpaikan ja työyhteisön, jossa on omistautuneita ja palveluhenkisiä työtovereita. Käytössäsi on mukavat työskentelyolosuhteet. Sinulla on mahdollisuus hyvään ansiotasoon sekä joustavaan työaikaan. JNT:llä halutaan panostaa henkilökohtaiseen kehittymiseen ja tuemme kouluttautumismahdollisuuksiin jotka tukevat työtehtäviäsi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Yrityspalveluiden Johtaja Thomas Carp +358447218330, 8.4 ja 10.4 klo 14:00-16.00

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 12.4.2019 osoitteeseen: rekry[a]jnt.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Yritysmyyjä – JNT” 

 

JNT eli Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy on perustettu vuonna 1887 ja yritys toimii kaikilla telekomin osa-alueilla: data, puhelinpalvelut, TV ja IT-ratkaisut. JNT:n pääasiallinen markkina-alue on Pohjanmaa ja erityisesti sen rannikkoalue. Asiakkaina ovat sekä yksityisasiakkaat että yritykset. Toimistot sijaitsevat Pietarsaaressa ja Vaasassa ja JNT työllistää yli 50 henkilöä. 

Lue koko artikkeli

Haemme Tietoliikenne asentajaa

julkaistu 21-03-2019

Pietarsaaren toimipisteeseemme haemme nyt Tietoliikenne asentajaa.

JNT kasvaa ja tämän takia haemme nyt asennustiimiimme sinua, joka haluat työskennellä data-, tv- ja puhepalveluidemme tuottamisen ja viankorjausten parissa. Työskentelet kentällä, osittain asiakkaidemme luona ja osittain keskuksissamme.

Viihtyäksesi työssä sinulla tulee olla positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Olet kiinnostunut tekniikasta ja pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä olet huolellinen ja järjestelmällinen. Meille on tärkeää, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme heidän omalla kielellään, joten sinun tulee hallita suomen, ruotsin ja englannin kieltä. Otamme vastuun siitä, että sinulle järjestetään tarpeeksi koulutusta työtehtäviisi, jotta onnistut työssäsi.

Sähkökoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kannustavassa ja opettavassa työympäristössä, jossa on kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät sekä työtiimin, joka pitää huolta toisistaan.

Lisätietoja saat Merja Mattila: puh 06 786 8213 tai merja.mattila[a]jnt.fi

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry[a]jnt.fi viimeistään 7.4.2019

Lue koko artikkeli

Stream maaliskuu 2019

julkaistu 14-03-2019

Vuoden ensimmäinen Stream-asiakaslehti on parhaimmillaan matkalla kotiin asiakkaillemme!

Stream sisältää kiinnostavia artikkeleita, jotka kertovat ajankohtaisista teemoista ja tapahtumista. Lehdestä löydät myös tuotetarjouksia, voimassa olevia kampanjoita sekä muuta asiakkaillemme merkityksellistä tietoa.


Mikäli et ole saanut lehteä kotiisi, voit lukea sen sähköisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi Stream-lehteä!

Lue koko artikkeli

Katso Formula 1 C More Sport kanavapaketilla

julkaistu 07-03-2019

F1 kausi on täällä! C More Sportilla et missaa mitään!

17.3. asettuvat Valtteri Bottas, Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton ja monet muut lähtölinjalle kauden ensimmäisessä Formula 1 -osakilpailussa. Alkava kausi 70. F1-kausi, ja se alkaa 17.3. Australiassa ja päättyy 1.12. Abu Dhabissa. 


C More Sport -kanavapaketilla voit seurata suomalaisten ajomenestystä radoilla ympäri maailman. 29,95 €:n kuukausihinta sisältää seuraavat kanavat: C More Max, C More Max HD, C More Sport 1, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 sekä C More Sport HD. Huomioithan, että HD-kanavat edellyttävät näkyäkseen HD-laitteistoa. Kanavapaketin sitoutumisaika on kokonainen kalenterikuukausi. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa.


Formula 1:n lisäksi C More -kanavat näyttävät myös GP2- ja GP3-sarjoja, Moto GP:tä sekä monipuolisen kattauksen jääkiekkoa mukaan lukien miesten MM-kisat, parhaat CHL-ottelut ja Ruotsin SHL:n huippuottelut.  Kanavat lähettävät myös jalkapalloa. Voit seurata UEFA Champions Leaguen, UEFA Europa Leaguen, La Ligan ja Ranskan cupin otteluita. Yleisurheilusta kiinnostuneille tarjolla on IAAF Diamond League ja World Challenge. Tennisfanit voivat seurata ATP-turnauksia, ja golfin ystävät näkevät C More -kanavilla myös PGA Tourin. Lisäksi raviurheilua näytetään kuutena päivänä viikossa.

 

C More Sport kampanja

Tällä hetkellä tarjoamme myös C More Sport kampanjaa jos haluat seurata kanavien urheilutarjontaa kokonaisen vuoden ajan. Kun tilaat C More Sport-paketin nyt, niin saat ensimmäiset kaksi kuukaudet maksutta. Kaksi kuukautta hintaan 0€ ja tämän jälkeen 10 kuukautta hintaan 29,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 12 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana ellei kanavapakettia irtisanota. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

Kanavapaketin tilaat helposti asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Voit myös tilata kanavapaketin kaupassamme, löydät meidät Alholminkadulta 3, Pietarsaari. 

Lue koko artikkeli

Maaliskuun kampanjat

julkaistu 01-03-2019

Maaliskuun aikana tarjoamme seuraavia kampanjoita. Kampanjat ovat voimassa 1.3-2019 – 31.3.2019 ellei muuta mainita. Kaikki kampanjat tilaat helposti asiakaspalvelumme kautta puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi

ADSL

Surffaa M

Tilaa ADSL Surffaa M 12 tai 24 kuukaudeksi ja saat liittymän alennettuun hintaan 25,90€/kuukausi. Valitset itse jos teet 12 tai 24 kuukauden sopimuksen. Lisää tietoa löydät täältä. 

 

JNT Kuitu

Täyttä Vauhtia 100/100 Mbit/s

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia laajakaista 100/100 Mbit/s kuidun kautta hintaan 29,90€/kuukaudessa. Valitset itse jos haluat tilata 12 tai 24 kuukautta. Lisää tietoa löydät täältä.

 

Supernopea 500/100 Mbit/s 

Kokeile nopeinta kuituliittymäämme 500/100 Mbit/s todella edulliseen hintaan 29,90€/kuukausi kolmen kuukauden ajan, tämän jälkeen kampanjahintaan 39,90€/kuukausi yhdeksän kuukauden ajan. Kampanja edellyttää 12 kuukauden sitovaa sopimusta. Lisää tietoa löydät täältä.

 

Täyttä Vauhtia osuuskuntien omistamissa kuituverkoissa

Tarjoamme Täyttä Vauhtia 100/100 Mbit/s-kampanjaa myös osuuskuntien omistamissa kuituverkoissa. Saat 100/100 Mbit/s liittymän hintaan 14,90€/kuukausi, 12 tai 24 kuukauden ajan. Tämän lisäksi osuuskunnalle on maksettava verkkomaksu. Lisää tietoa löydät täältä.

 

TV-kampanjat

IPTV

Mobiili IPTV
Kokeile mobiili IPTV-palveluamme maksutta kahden kuukauden ajan, tämän jälkeen seuraa kaksi kuukautta hintaan 5€/kuukausi. Kampanja edellyttää 4 kuukauden sitovaa sopimusta ja Mobiilin IPTV-palvelun käyttö edellyttää meiltä tilattua aktiivista IPTV-palvelua. Voit tilata kampanjan aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa.Kampanja on voimassa 15.4.2019 asti.


 
Kaapeli-TV kanavapaketit:

C More - Elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää myös lasten oman C More Juniori -kanavan.

Seuraavat kanavat sisältyvät C More pakettiin:

C More First, C More First HD, C More Hits, C More Hits HD, C More Stars, C More Series, C More Series HD, SF-Kanalen, C More Juniori, C More Juniori HD

Tilaa C More nyt niin saat paketin kampanjahintaan 9,95€/kuukausi (normaalihinta 14,95€/kuukausi). Etu on 5€/kuukausi ja kampanja on toistaiseksi voimassa oleva. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

Viasat Sport – Urheiluintoilijalle

Viasat Sport-paketilla näet muun muassa kaikki NHL-ottelut sekä Jokereiden KHL-ottelut. Tarjolla on myös Valioliiga, Belgian liiga, Skotlannin liiga, Ranskan liiga, Bundesliiga, Nations Legue sekä Saksan cupin, Englannin FA-cupin sekä Espanjan cupkin huippuottelut. Muu kanavilta tuleva urheilu on golf, NFL, koripallon Euroleague sekä Nascar ja speedway moottoriurheilua.

Seuraavat kanavat sisältyvät Viasat Sport -pakettiin:

Viasat Golf, Viasat Golf HD, Viasat Hockey, Viasat Hockey HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Fotboll HD, Viasat Sport, Viasat Sport HD, Viasat Sport Premium HD, Viasat Xtra 1-5

Tilaa Viasat Sport nyt niin saat ensimmäisen kuukauden maksutta. Ensimmäinen kuukausi 0€ + 5 kuukautta hintaan 34,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 6 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

Viasat Viihde - Elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joista näet ensi-iltaelokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Viasat Viihde sisältää seuraavat kanavat:

Boomerang, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Cartoon Network, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Viasat Film Premiere , Viasat Film Premiere HD, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Film Action HD, Viasat Film Hits, Viasat Film Hits HD, Viasat History, Viasat History HD, Viasat Explore, Viasat Explore HD, Viasat Nature, Viasat Nature HD, Blue Hustler

Tilaa Viasat Viihde nyt niin saat kolme kuukautta kampanjahintaan 15€/kuukausi (normaalihinta 19,95€/kuukausi). Tilaus jatkuu 3 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

C More Sport – Formula 1, miesten MM-kisat, UEFA Champions League, UEFA Europa League ja paljon muuta

Kanavapaketti tarjoaa sekoituksen moottoriurheilua, jääkiekkoa, jalkapalloa, tennistä, golfia ja raveja. Mukana on Formula 1, GP2 ja GP3- sarjat, ratamoottoripyöräilyn MotoGP, monipuolista huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä, sekä huippufutista: UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga ja Ranskan Cup. Mukana on yleisurheilun hallikisat, IAAF:n Timanttiliiga ja World Challenge, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja kuutena päivänä viikossa.

C More Sport sisältää seuraavat kanavat:

C More Max, C More Max HD, C More Sport 1, C More Sport 1 HD, C More Sport 2, C More Sport 2 HD.

Tilaa C More Sport nyt niin saat ensimmäiset kaksi kuukauden maksutta. Kaksi kuukausi 0€ + 10 kuukautta hintaan 29,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 12 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

Kanavapaketit tilaat helposti asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. 

 

 

Lue koko artikkeli

Maaliskuun bonuskanavat

julkaistu 01-03-2019

Kaapeli-TV: Stingray Classica

Maaliskuun bonuskanava kaapeli-TV:ssä on Stingray Classica. Kanava on pääsylippusi kulttuurin maailmaan. Ohjelmisto koostuu niin oopperasta, baletista kuin klassisen musiikin konserteista, joiden parissa pääset matkalle maailman tunnetuimpiin oopperataloihin, kuten Royal Opera Houseen ja La Scalaan. Ohjelmat alkuperäiskielellä. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 61.

Mikäli haluat jatkaa Stingray Classica kanavan katsomista koekuukauden jälkeen kanava löytyy Elisa Mix-paketeista. Lisää tietoa kanavapaketeistämme löydät täältä.

 

IPTV: Mezzo Live HD

Maaliskuun bonuskanava IPTV:ssä on Mezzo Live HD. Kanava vie katsojan nauttimaan teräväpiirtokuvalla ja upealla äänen laadulla klassisen musiikin konserteista huippunimien, kuten Berliinin Filharmonikkojen, esittämänä sekä oopperoista maailman tunnetuimmilta estradeilta aina Milanon La Scalasta Lontoon Covent Gardeniin. Klassisen musiikin lisäksi kanava tarjoaa monipuolisen kattauksen huippujazzia. Kanavalla nähdään taltiointien lisäksi myös suoria lähetyksiä. Ohjelmat alkuperäiskielellä, musiikki esityskielellä. Kanava löytyy kanavapaikalta 20.

Mikäli haluat jatkaa Mezzo Live HD kanavan katsomista koekuukauden jälkeen kanava löytyy Mix Á la carte -kanavien parista. Mix Á la carte -paketeilla saat vapaasti suunnitella oman kanavapakettisi ja valita kanavia oman makusi mukaan.

Täältä löydät kaikki IPTV-kanavapakettimme.

Lue koko artikkeli

Uudet IPTV-toiminnot

julkaistu 22-02-2019

Meillä on ilo esitellä kaksi uutta toimintoa IPTV-asiakkaillemme:

Viasat-kanavat, jotka sisältyvät Viasatin kanavapaketteihin ovat nyt saatavilla Mobiili IPTV:ssä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus saada yhä suurempi kanavavalikoima helposti ja vaivattomasti älypuhelimeesi.

Nyt Viasatin-kanavilla on myös ReTV-toiminto IPTV:ssä. Tämä tarkoittaa sitä, että Viasat-kanavien sisältöä voi katsoa ajassa taaksepäin. Viasatin urheilukanavilta voi katsoa sisältöä 48 tuntia taaksepäin ja muilta Viasatin-kanavilta voi katsoa sisältöä kokonaisen viikon taaksepäin. Huomioi että jotkut urheilutapahtumat eivät näy Suomessa tekijänoikeussyistä. Tämän takia ohjelmat eivät myöskään ole katsottavissa ReTV:n kautta.  ReTV-toiminto ei toimi NHL Xtra 1-5-kanavilla.

Lue koko artikkeli

JNT ja Multicare tekee yhteistyötä

julkaistu 15-02-2019

MultiCare-asiakaspalvelun löydät 18.2 alkaen liikkeestämme osoitteessa Alholminkatu 3

Helmikuusta lähtien voit tuoda laitteesi MultiCare-huoltoon ja noutaa ne liikkeestämme osoitteessa Alholminkatu 3. MultiCare huoltaa ja korjaa matkapuhelimia ja taulutietokoneita. He tarjoavat muun muassa varmuuskopiointia sekä vaihtavat laitteiden näyttöjä, akkuja ja takalaseja. Liikkeemme kautta voit jättää MultiCare-korjaukseen seuraavien valmistajien tuotteita: Samsungin valmistamat älypuhelimet ja taulutietokoneet, Applen valmistamat iPhone-puhelimet ja iPad-taulutietokoneet, OnePlus-puhelimet sekä Nokian, Microsoftin, LG:n, HTC:n, Huawein ja Sonyn valmistamat puhelimet.

Voit jättää liikkeeseemme korjattavaksi myös muita laitteita. Tällöin laitteen korjauksesta vastaa Multitronic | JNT.  Teemme lisäksi muun muassa ilmaisia vianselvityksiä erilaisille tietokoneille. Vianselvityksen jälkeen kerromme, mitä toimenpiteitä tietokoneen korjaaminen vaatii. Saat aina tietää huollon hinnan, ennen kuin päätät laitteen huoltamisesta.

Lue koko artikkeli