Uutiset

Pohjanmaan tekniikkauutiset suoraan sähköpostiisi

Nyt voit saada uusien älypuhelimien tarjouksia ja täydellisiä IT-ratkaisuja suoraan älypuhelimeesi. Uutiskirjeemme sisältää myös alan uutisia sekä tietoa Pohjanmaalla tapahtuvista yhteiskunta-aloitteista.

Haluan rekisteröityä Ei, kiitos

JNT ja Multicare tekee yhteistyötä

julkaistu 15-02-2019

MultiCare-asiakaspalvelun löydät 18.2 alkaen liikkeestämme osoitteessa Alholminkatu 3

Helmikuusta lähtien voit tuoda laitteesi MultiCare-huoltoon ja noutaa ne liikkeestämme osoitteessa Alholminkatu 3. MultiCare huoltaa ja korjaa matkapuhelimia ja taulutietokoneita. He tarjoavat muun muassa varmuuskopiointia sekä vaihtavat laitteiden näyttöjä, akkuja ja takalaseja. Liikkeemme kautta voit jättää MultiCare-korjaukseen seuraavien valmistajien tuotteita: Samsungin valmistamat älypuhelimet ja taulutietokoneet, Applen valmistamat iPhone-puhelimet ja iPad-taulutietokoneet, OnePlus-puhelimet sekä Nokian, Microsoftin, LG:n, HTC:n, Huawein ja Sonyn valmistamat puhelimet.

Voit jättää liikkeeseemme korjattavaksi myös muita laitteita. Tällöin laitteen korjauksesta vastaa Multitronic | JNT.  Teemme lisäksi muun muassa ilmaisia vianselvityksiä erilaisille tietokoneille. Vianselvityksen jälkeen kerromme, mitä toimenpiteitä tietokoneen korjaaminen vaatii. Saat aina tietää huollon hinnan, ennen kuin päätät laitteen huoltamisesta.

Lue koko artikkeli

Kaapeli-TV-kanavia vapaasti katsottavissa 15.-17.2

julkaistu 13-02-2019

Helmikuun pakkasilmassa voit hyvällä omallatunnolla istahtaa TV-sohvan ääreen. Tulevana viikonloppuna näet sopivasti myös suuremman tarjonnan kanavia kustannuksetta. Kiitos valtakunnallisen Televisioviikon, kaikki kaapeli-TV-asiakkaamme voivat tutustua ilmaiseksi maksu-tv:n tarjontaan perjantaista sunnuntaihin 15.-17.2.

Sisältö, joka näkyy veloituksetta on: C Moren urheilukanavat C More Max, C More Sport 1 sekä C More Sport 2, Viasatin urheilukanavat sekä Viasat History, Viasat Explore ja Viasat Nature, Animal Planet, Discovery Channel, Investigation Discovery ja Discovery Science. Myös Elisa Viihde Sport -sisällöt avautuvat suorina lähetyksinä Televisioviikon viikonloppuna.

Useimmat kanavat ovat tutustuttavissa standardi- ja HD-laadulla. HD-kanavat vaativat HD-laitteiston näkyäkseen.

 

Nyt on myös mahdollista tilata useita kaapeli-TV-kampanjoita.

 

C More - Elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää myös lasten oman C More Juniori -kanavan.

Seuraavat kanavat sisältyvät C More pakettiin:

C More First, C More First HD, C More Hits, C More Hits HD, C More Stars, C More Series, C More Series HD, SF-Kanalen, C More Juniori, C More Juniori HD

Tilaa C More nyt niin saat paketin kampanjahintaan 9,95€/kuukausi (normaalihinta 14,95€/kuukausi). Etu on 5€/kuukausi ja kampanja on toistaiseksi voimassa oleva. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

Viasat Sport - Urheiluintoilijalle

Viasat Sport-paketilla näet muun muassa kaikki NHL-ottelut sekä Jokereiden KHL-ottelut. Tarjolla on myös Valioliiga, Belgian liiga, Skotlannin liiga, Ranskan liiga, Bundesliiga, Nations Legue sekä Saksan cupin, Englannin FA-cupin sekä Espanjan cupkin huippuottelut. Muu kanavilta tuleva urheilu on golf, NFL, koripallon Euroleague sekä Nascar ja speedway moottoriurheilua. 

Seuraavat kanavat sisältyvät Viasat Sport -pakettiin:

Viasat Golf, Viasat Golf HD, Viasat Hockey, Viasat Hockey HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Fotboll HD, Viasat Sport, Viasat Sport HD, Viasat Sport Premium HD, Viasat Xtra 1-5

Tilaa Viasat Sport nyt niin saat ensimmäisen kuukauden maksutta. Ensimmäinen kuukausi 0€ + 5 kuukautta hintaan 34,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 6 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

Viasat Viihde - Elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joista näet ensi-iltaelokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

 

Viasat Viihde sisältää seuraavat kanavat:

Boomerang, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Cartoon Network, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Viasat Film Premiere , Viasat Film Premiere HD, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Film Action HD, Viasat Film Hits, Viasat Film Hits HD, Viasat History, Viasat History HD, Viasat Explore, Viasat Explore HD, Viasat Nature, Viasat Nature HD, Blue Hustler

Tilaa Viasat Viihde nyt niin saat kolme kuukautta kampanjahintaan 15€/kuukausi (normaalihinta 19,95€/kuukausi). Tilaus jatkuu 3 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

C More Sport – Formula 1, miesten MM-kisat, UEFA Champions League, UEFA Europa League ja paljon muuta

Kanavapaketti tarjoaa sekoituksen moottoriurheilua, jääkiekkoa, jalkapalloa, tennistä, golfia ja raveja. Mukana on Formula 1, GP2 ja GP3- sarjat, ratamoottoripyöräilyn MotoGP, monipuolista huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä, sekä huippufutista: UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga ja Ranskan Cup. Mukana on yleisurheilun hallikisat, IAAF:n Timanttiliiga ja World Challenge, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja kuutena päivänä viikossa.

C More Sport sisältää seuraavat kanavat:

C More Max, C More Max HD, C More Sport 1, C More Sport 1 HD, C More Sport 2, C More Sport 2 HD.

Tilaa C More Sport nyt niin saat ensimmäiset kaksi kuukauden maksutta. Kaksi kuukausi 0€ + 10 kuukautta hintaan 29,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 12 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

 

Kanavapaketit tilaat helposti asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi.

 

Lue koko artikkeli

Kaapeli-TV-palvelun kuukausimaksu nousee 1.3.2019.

julkaistu 13-02-2019

JNT:n kaapeli-TV-palvelun perusmaksu muuttuu kuluttaja-asiakkaille 1.3.2019 alkaen. Nykyinen kuukausimaksu on 6,50€/kuukausi ja uusi kuukausimaksu on 7,50€/kuukausi.
Jos teillä on kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 (klo 8-16.30) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@jnt.fi.
Lue koko artikkeli

Kokeile mobiili IPTV-palveluamme

julkaistu 12-02-2019

Kaikki IPTV-asiakkaamme voivat kokeilla kätevää mobiilia IPTV-palveluamme veloituksetta kahden kuukauden ajan. Mobiilin IPTV-palvelun käyttö edellyttää meiltä tilattua aktiivista IPTV-palvelua. 

Mobiilin IPTV:n avulla voit katsella televisiota missä haluatkin, esimerkiksi autossa, kesämökillä tai ulkomaanmatkalla. Palvelun avulla voit katsella televisiota lukulaitteelta, tietokoneelta tai matkapuhelimesta. Voit katsella televisiota jopa kolmelta laitteelta samanaikaisesti, mikä on varsin hyödyllinen ominaisuus, jos perheenjäsenet haluavat katsella eri ohjelmia.

Mobiili IPTV toimii sovelluksella, joka on ladattavissa veloituksetta ja toimii iOS- ja Android-laitteilla. Lisäpakettien katsominen ei ole mahdollista mobiilin IPTV-palvelun kautta.

Kampanja on voimassa 1.2.–31.3.2019 ja edellyttää neljän kuukauden sitoutumisaikaa. Kaksi kuukautta hintaan 0 €/kuukausi ja kaksi kuukautta hintaan 5 €/kuukausi.

Voit tilata palvelun helposti oman IPTV-boksisi kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Palvelemme arkisin klo 8–16.30.

Lue koko artikkeli

Muutoksia kaapeli-TV kanavavalikoimassa

julkaistu 11-02-2019

Vuoden alussa joitakin muutoksia on tapahtunut kaapeli-TV kanavavalikoimassamme.

Seuraavat F1-lisäkanavat ovat poistuneet C More:n kaapeli-TV kanavavalikoimasta:

 • C More F1 On Board
 • C More F1 Varikko
 • C More F1 Sijainti
 • C More F1 Ajanotto

 Seuraava kanava on poistunut:

 • C More Golf HD

Seuraava kanava sisältyy vastaisuudessa Start-pakettiin, kanava ei vaadi kaapeli-TV korttia:

 • TLC HD

 Seuraavat kanavat siirtyvät Korttikanavista Start-pakettiin ja ei enää vaadi kaapeli-TV korttia:

 • FOX HD
 • Nat Geo HD

 Muut muutokset:

 • Class Horse TV:llä on uusi nimi: HORSE TV HD
 • Blue Hustler lähettää kellon ympäri 1.3.2019 alkaen

 

HD-kanavat vaativat HD-laitteiston näkyäkseen.

Lue koko artikkeli

Helmikuun bonuskanavat

julkaistu 01-02-2019

Kaapeli-TV: Viasat History

Viasat History-kanava on bonuskanava kaapeli-TV:ssä helmikuussa. Viasat History herättää historian henkiin kiehtovilla dokumenteillaan, joissa luodaan raikas ja moderni katsaus historiaan. Huolellisesti tehdyt ohjelmat vievät katsojat viihdyttävälle aikamatkalle. Kanava keskittyy lähinnä Euroopan historiaan - paljastaa menneisyyden salaisuuksia ja kertoo niiden vaikutuksista nykyihmisiin. Suomeksi tekstitetty.

Mikäli haluat jatkaa Viasat History kanavan katsomista koekuukauden jälkeen kanava löytyy Elisa Mix-paketeista sekä Viasat Viihde ja Viasat Kulta paketeista. Lisää tietoa kanavapaketeistämme löydät täältä.

Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 61.

 

IPTV: Viasat Nature

Kaikki IPTV-asiakkaat voivat helmikuussa nähdä bonuskanavan Viasat Nature. Viasat Nature on koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa.

Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 20.

Mikäli haluat jatkaa Viasat Nature kanavan katsomista koekuukauden jälkeen kanava löytyy Viasat Viihde ja Viasat Kulta paketeista. Kanavan löydät myös Mix Á la carte -kanavien parista. Mix Á la carte -paketeilla saat vapaasti suunnitella oman kanavapakettisi ja valita kanavia oman makusi mukaan. 

Täältä löydät kaikki IPTV-kanavapakettimme.

Lue koko artikkeli

Avoin viikonloppu viasatilla 1.2-3.2

julkaistu 23-01-2019

Katso maailman suurimmat urheilutapahtumat ilmaiseksi sekä IPTV:ssä että kaapeli-TV:ssä

Perjantaina 1.2. klo 15.00 kaikki urheilusta kiinnostuneet saavat hakeutua TV:n ääreen koska silloin Viasatin Avoin Viikonloppu alkaa. Viasat avaa Viasat Urheilu, Viasat Urheilu HD, Viasat jääkiekko HD ja Viasat Jalkapallo HD kanavat, joilta saat nauttia huippuluokan urheilusta. Viikonlopun ohjelma tarjoaa muun muassa:

 

 • NFL: Super Bowl LIII otteluita
 • Yhdeksän NHL ottelua
 • KHL: Barys Astana - Jokerit
 • Valioliiga otteluja, muun muassa Tottenham, Chelsea, Man City, Man Utd och Arsenal pelaa. 
 • Bundesliiga otteluja
 • Sekä joitakin League 1, Skotlannin Valioliiga, Belgian liiga, EFL Championship ja Euroleague otteluja. 

Huomaa että Viasat Jääkiekko HD ja Viasat Jalkapallo HD ovat HD-kanavia ja HD kanavat vaativat HD-laitteita näkyäkseen. Löydät kanavat seuraavilta kanavapaikoilta:

 

 • Viasat Urheilu: 254 (kaapeli-TV) ja 72 (IPTV)
 • Viasat Urheliu HD: 263 (kaapeli-TV) ja 172 (IPTV)
 • Viasat Jääkiekko HD: 265 (kaapeli-TV) ja 177 (IPTV)
 • Viasat Jalkapallo HD: 267 (kaapeli-TV) ja 176 (IPTV)

Löydät viikonlopun ohjelmalistan alla olevan linkin kautta. 

Viasat Avoin Viikonloppu 1.2-3.2.2019.

 

Avoin katselu päättyy maanantaina 5.2 klo 9.00. Mikäli haluat jatkaa Viasatin katsomista avoimen katselun jälkeen olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Aktivoimme sinulle haluamasi paketin.

Viasat Urheilu paketti - 34,95€/kuukausi

Viasat Jääkiekko paketti - 29,95€/kuukausi

Viasat Jalkapallo paketti - 29,95€/kuukausi

Kanavapakettien sisällöt löydät täältä kaapeli-TV:lle ja täältä IPTV:lle. 

 

Asiakaspalvelu puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Tammikuun bonuskanavat

julkaistu 17-01-2019

Kaapeli-TV

Tammikuun bonuskanava kaapeli-TV:ssä on italian katsotuin kanava. Kanavan nimi on Rai Uno ja löydät kanavan kanavapaikalta 61. Rai Uno sopii kaikille perheen jäsenille, kanavalta näet esimerkiksi paljon viihdettä, sarjoja, elokuvia, dokumentteja, uutisia ja lastenohjelmia. Kanava lähettää vuorokauden ympäri mutta osa ohjelmista ei näy Suomessa tekijänoikeussyistä.

 

IPTV

Tammikuun bonuskanava IPTV:ssä on Fight Sports HD. Kanava tarjoaa monipuolisen kattauksen kamppailu-urheilua HD-laatuisena. Kanavan kautta voit seurata nyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä, MMA-otteluita, sumoa, karatea ja judoa. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavalla nähdään kampailu-urheilu uutisia sekä dokumentteja ja reality-sarjoja. Kanava on englanninkielinen. Kanava löytyy kanavapaikalta 20. 

Lue koko artikkeli

Haemme kahta asiakaspalvelijaa

julkaistu 11-01-2019

Pietarsaaren konttorille haemme kaksi

Asiakaspalvelijaa

JNT kasvaa ja tämän takia etsimme nyt kahta reipasta, mielellään tietotekniikasta kiinnostunutta asiakaspalvelijaa. Työtehtäviisi kuuluu kuluttaja- ja yritysasiakkaiden asiakasneuvonta, palvelupyyntöjen ja tilausten käsittely ja myynti sekä asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkominen yhdessä tiimisi kanssa. Käsittelet asiakastilauksia ja hoidat hallinnollisia tehtäviä. 

Viihtyäksesi työssä sinulla tulee olla positiivinen asenne, olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä olet huolellinen ja järjestelmällinen. JNT:lle  on tärkeä, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme heidän omalla kielellään, joten sinun tulee hallita suomen, ruotsin ja englannin kieltä. Otamme vastuun siitä, että sinulle järjestetään tarpeeksi koulutusta työtehtäviisi, jotta onnistut työssäsi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kannustavassa ja opettavassa työympäristössä, jossa on kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät sekä työtiimin, joka pitää huolta toisistaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry[a]jnt.fi. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2019.

Kysymyksiin vastaa tiiminvetäjä Merja Mattila arkisin klo 8-16.30. Puh. 06 786 8213. 

Lue koko artikkeli

Kiinteät puhelinliittymät eivät poistu JNT:n palveluista

julkaistu 11-01-2019

JNT työskentelee Pohjanmaalla Pohjanmaan hyväksi ja toimitamme data, TV, puhepalveluja sekä IT-palveluja asiakkaillemme Pohjanmaalla sekä muualle Suomeen. Meillä on pitkä kokemus puhepalveluista ja jo vuonna 1887 soitettiin ensimmäinen puhelu Pietarsaaressa. JNT on aina ollut edelläkävijä kiinteiden puhepalvelujen kehittämisessä ja tänä päivänä meillä on mahdollisuus toimittaa IP-puhepalveluja koko maahan.

Ajat sekä tekniikka muuttuu kovaa vauhtia, mutta JNT:llä pidämme tärkeänä osana liiketoimintaamme tarjota asiakkaillemme niitä palveluja, joita asiakkaamme haluavat ja tarvitsevat. Tämän takia toimitamme myös tulevaisuudessa kiinteitä puhepalveluja asiakkaillemme niin kauan kuin tarve vaatii.

Lue koko artikkeli