Uutiset

Pohjanmaalainen yhteistyö: JNT ja Estlander & Partners

julkaistu 08-07-2020

Kuvassa: Per-Johan West, Mathias Österberg, Jonas Björkstrand

Paikallinen telekom tukee finanssiyhtiöiden globaalia kilpailukykyä

Omaisuudenhoitoyhtiöt Estlander & Partners ja GRIT Fondbolag Ab tekevät päivittäin useita tuhansia sähköisiä liiketoimia Vaasassa sijaitsevasta konttorista käsin. Näille yrityksille luotettavat, toimintavarmat ja tehokkaat IT-ratkaisut ovat kaiken lähtökohta. Ratkaisevan tärkeää on myös se, että ongelmatilanteessa apu löytyy läheltä. JNT tarjoaa yhtiöille kilpailukykyiset ja joustavat paikalliset ratkaisut.

Toimipiste Vaasan Pitkäkadulla on suurten ikkunoiden ansiosta valoisa ja ilmeeltään avara. Sen erottaa muista vastaavista konttoreista vain graafisia kuvaajia ja numeroita pursuavien näyttöjen paljous.
- Asiakkaamme ovat pääasiassa laitoksia kuten pankkeja ja eläkeyhtiöitä, kertoo toimitusjohtaja Mathias Österberg. Meillä on siis pääasiassa rahoitusalalla toimivia yritysasiakkaita koko Pohjolasta. Sisaryhtiö GRIT Fondförvaltning toimii samaan tapaan ja jakaa toimitilat Estlander & Partnersin kanssa. Vaikka suurin osa asiakkaista onkin yrityksiä, myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita asiakkaiksi.
- Tässä työssä hauskinta on se, että edelleenkin oppii uutta joka päivä, sanoo GRITin toimitusjohtaja Per-Johan West. Saamme auttaa muita heidän toiminnassaan ja yhdessä asiakkaiden kanssa innovoida sekä auttaa heitä kasvamaan. Meidän alallamme maailma on pienentynyt huikeasti, kiitos nykypäivän teknologian. Ala kehittyy sen myötä vauhdilla.

JNT:ltä yritykset hankkivat niin sanotun tuotantoympäristön, eli tietoliikenneyhteydet, kapasiteettia sekä muita IT-ratkaisuja.
- Meillä on hyvä yhdistelmä JNT:n palveluita, selvittää tietotekniikasta vastaava Jonas Björkstrand. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme JNT:n kanssa, ja mielestämme on valtava etu saada palvelua paikallisesti ja äidinkielellämme. JNT ymmärtää erinomaisesti meidän erityisiä tarpeitamme ja hoitaa erilaiset tilanteet hienosti. He palvelevat lyhyelläkin varoitusajalla joustavasti, mihin suuremmat toimijat eivät useinkaan pysty. Meille ylivoimaisesti tärkeintä on, että järjestelmä on luotettava.

Aikaisemmin täällä oli oma palvelinhuone, mutta nykyisin tarvitaan enää vain pieni sähkökaappi.
- Tämä on hyvä esimerkki siitä, millaista kehitys on ollut ja kuinka hyvin JNT meitä palvelee.

Paikallisten palveluiden hankkiminen ja samalla paikallisten toimijoiden tukeminen on juuri nyt mitä ajankohtaisinta.
- Voimme ajatella globaalisti, mutta kuitenkin tehdä hankinnat paikallisesti, Per-Johan sanoo. Meillä on yli 20 vuoden kokemus siitä, mitkä vaatimukset tietoliikenteen ja infrastruktuurin on täytettävä, jotta päivittäinen toimintamme sujuu saumattomasti. Tuntuu hienolta, että tarvitsemamme ratkaisut löytyvät omalta alueeltamme. JNT palvelee meitä sekä Vaasan että Pietarsaaren toimipisteistään käsin.

Tekstit ja valokuva: Maria Tarvos, Antonomia

 

Tästä löydät lisätietoa JNT:n yritysratkaisuista.

 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: yritysratkaisut[a]jnt.fi Puh: 06 786 8200 

 

Tule käymään

Rauhankatu 22, krs 3 65100 Vaasa

Alholminkatu 3 68600 Pietarsaari

 

Lue koko artikkeli

Urheilukanavat palaavat normaalihinnoitteluun

julkaistu 16-06-2020

Koronakriisi vaikutti urheilukanavien tarjontaan, kun suurin osa suorista lähetyksistä peruuntui. Nyt monet liigat ja kilpailut palaavat ruutuun, ja urheilukanavapakettien hinnat palaavat normaaleiksi sekä kaapeli-tv:ssä että IPTV:ssä 1.7.2020.


Normaalihinnat 1.7. alkaen:

V premium 39,95 €/kk
V sport 34,95 €/kk
V sport jääkiekko 29,95 €/kk
V sport jalkapallo 29,95 €/kk
C More Total 34,95 €/kk
C More Sport 29,95 €/kk
Elisa Viihde Sport 7,90 €/kk

 

Muutamia tauolta palaavia suosittuja urheilutapahtumia ovat mm. Bundesliiga, La Liga ja Valioliiga. Lisäksi kauden ensimmäinen formula-1-kilpailu ajetaan 3-5.7 .

Jos haluat seurata myös kotimaista jalkapallon Ykköstä kotisohvaltasi, näet kaikki ottelut Elisa Viihde Sport -kanavapaketilla.

Tasoita kaikki pois jäänyt tv-urheilu, ja liimaudu sohvalle kauden ajaksi!

Lue koko artikkeli

Maalahden kunta luovuttaa kuituyhtiön JNT:lle

julkaistu 11-06-2020

Lehdistötiedote 11.6.2020

Maalahden kunnanvaltuusto on päättänyt, että Bothnia Broadband Oy:n (BoB:n) koko osakekanta myydään Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy:lle (JNT:lle). Kauppa suunnitellaan toteutettavan elokuun alussa.

Nyt myytävä yhtiö on kunnan omistama osakeyhtiö, joka on tuottanut maalahtelaisille data-, puhelin-, TV- ja IT-palveluita 20 vuoden ajan. Bothnia Broadband on rakentanut laajan kuituverkon, joka on mahdollistanut useimpien maalahtelaisten liittymisen kuituverkkoon. Yhtiö on tavoittanut seudun kyliä ja täyttää erittäin tärkeän tehtävän turvatessaan elinkeinoelämän, yksityishenkilöiden ja kunnan nopeiden ja luotettavien tietoliikenneyhteyksien tarpeen.

Yhtiö ja sen omistaja Maalahden kunta seisoivat tienhaarassa, kun yhtiön pitkäaikainen tulisielu ja toimitusjohtaja Rolf Storgård jäi eläkkeelle tänä keväänä.

- Myynti on luonteva askel, kun toimintaa siirretään siihen vaiheeseen, jossa vastataan tulevaisuuden tarpeisiin, Bothnia Broadbandin hallituksen puheenjohtaja Kjell Ahläng toteaa.

- Kauppa on kunnalle merkittävä sekä talouden että toiminnan kannalta, Maalahden kunnanjohtaja Jenny Malmsten jatkaa.

Sekä varusteet että palvelut vaativat panostuksia, minkä vuoksi pienen yhtiön on vaikea rakentaa ja tarjota kaikkia palveluita itse. Tällä alalla toimiminen ei myöskään kuulu kunnan ydintoimintoihin. Sen vuoksi osakkeiden myyminen JNT:lle koetaan erittäin hyvänä ratkaisuna. JNT on suurempi yhtiö, jolla on tarvittavat resurssit ja taidot mutta joka on samalla kiinnittynyt seutuun ja ymmärtää maaseudun tarpeita ja kaksikielisyyttä.

- Olen vakuuttunut, että JNT pystyy jatkamaan palveluiden kehittämistä Maalahdessa yhdessä Bothnia Broadbandin henkilöstön ja asiakkaiden kanssa, Ahläng sanoo.

JNT on laajentanut kuituverkkoa Pohjanmaalla järjestelmällisesti monen vuoden ajan ja kuuluu alan johtaviin toimijoihin Suomessa. Yhä useampi asiakas liittyy kuituverkkoon, ja laajeneminen jatkuu. Tämä kauppa on näin ollen luonnollinen osa JNT:n kasvustrategiaa.

- Arvostamme Maalahdessa tehtyä pitkäaikaista työtä kuituverkon laajentamisen parissa ja olemme iloisia saadessamme jatkaa sitä hyvältä pohjalta, JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund sanoo.

JNT toimittaa jo nyt muun muassa IPTV-palveluita asiakkailleen Maalahteen. Yhtiö on tehnyt monen vuoden ajan hyvää ja rakentavaa yhteistyötä Bothnia Broadbandin kanssa. Jotta kauppa olisi sujuva niiden asiakkaiden osalta, joita se koskettaa, JNT järjestää syksyn alussa infotilaisuuden kertoakseen palveluistaan.

- Tämä on mielestäni hyvä ratkaisu molempien osapuolten kannalta, Malmsten tiivistää. Turvaamme edelleen korkealaatuiset tietoliikenneyhteydet Maalahdessa, ja JNT pystyy osakeluovutuksen myötä laajentamaan toiminta-aluettaan ja jatkamaan aktiivista ja pitkäjänteistä työskentelyä seudun korkealaatuisen ja tarkoituksenmukaisen tietoliikenneinfrastuktuurin eteen.

 

JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy)

JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) toimii IT- ja tietoliikennealalla. Liikevaihto on 14 miljoonaa euroa, ja asiakkaina on yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Yhtiön pääasiallinen markkinaalue sijoittuu Pohjanmaalle ja erityisesti rannikkoseudulle. Yhtiöllä on 60 työntekijää Vaasassa ja Pietarsaaressa.

 

Bothnia Broadband Oy

Osakeyhtiö Bothnia Broadband perustettiin vuonna 2000 kotipaikkanaan Maalahti. Maalahden kunta omistaa yhtiön kokonaan. Yhtiö tuottaa nopeita ja turvallisia tietoliikenneyhteyksiä Maalahden seudulla. Yhtiö toimii tietoliikenteen eri osa-alueiden, kuten data-, puhelin-, TV- ja IT-palveluiden tuottajana ja palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä.

 

Maalahden kunta

Maalahti on kaksikielinen saaristokunta Pohjanmaalla. Kunta sijaitsee noin 25 kilometriä Vaasasta etelään. Kunnassa on 5 500 asukasta, joista enemmistön (85 %) kielenä on ruotsi ja vähemmistön (10 %) suomi.

 

Lisätietoja antavat Maalahden kunta:

Jenny Malmsten, kunnanjohtaja, puh. 050 437 2447, jenny.malmsten[a]malax.fi

Bothnia Broadband Oy: Kjell Ahläng, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 565 1950, kjell[a]convido.fi

JNT: Maria Höglund, toimitusjohtaja, puh. (06) 786 8100, 044 721 8100, maria.hoglund[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Tervehdys JNT:n Vaasan-toimistolta

julkaistu 11-06-2020

Pietarsaaressa sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on toimisto myös Vaasassa, osoitteessa Rauhankatu 22. Toimiston seitsenhenkinen tiimi hoitaa mm.myyntiin, IT-tekniikkaan ja verkkosuunnitteluunliittyviä tehtäviä.

Haluamme olla lähellä asiakkaitamme, ja meillä on luja usko Pohjanmaahan. Meille läsnäolo Vaasassa on itsestäänselvyys! Toimistoltamme käsin palvelemme pääasiassa yritysasiakkaita ja asuntoyhtiöitä, kun taas yksityisasiakkaamme saavat tarvitsemansa avun Multitronic|JNT-myymälästämme. Henkilökohtaiset asiakasneuvojamme tavoitat puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivustomme chatin kautta.

Osaava ICT-tiimimme tarjoaa yrittäjille ratkaisuja ja työkaluja, jotka tuovat tehoa työpäivään:

 • IT-tukipalvelut
 • Internetyhteydet
 • Office 365
 • Maksupäätteet
 • Puhelinpalvelut jne.

”Haluamme, että JNT:n asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi ja koet saavasi juuri sen avun, mitä kulloinkin tarvitset,” sanoo yrityspalveluiden johtaja Thomas Carp.

Näin varainhoitoyhtiö Estlander & Partnerilla kuvaillaan yhteistyötä kanssamme: ”Meillä on käytössämme toimiva yhdistelmä JNT:n palveluita”, kertoo yhtiön IT-vastaava, Jonas Björkstrand. ”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme JNT:n kanssa, ja mielestämme on valtava etu saada palvelua paikallisesti ja äidinkielellämme. He tuntevat erityisvaatimuksemme, ja erilaiset tilanteet hoidetaan hienosti. JNT:llä pystytään joustamaan yllättävissäkin tilanteissa tavalla, johon isommat yritykset eivät kykene. Järjestelmien luotettavuus on meille ensisijaisen tärkeää.”

Samaa mieltä on sisaryhtiö GRIT Rahastoyhtiö Oy:n toimitusjohtaja Per-Johan West: ”Tiedämme yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella, mitä tietoliikenneratkaisuilta ja -infrastruktuurilta vaaditaan, jotta liiketoiminta sujuisi ongelmitta. Meistä on hienoa, että saamme kaikki tarvitsemamme ratkaisut JNT:ltä.”

 

JNT:n arvot

JNT:n toiminnan ydin on asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyssä ja henkilökohtaisessa palvelussa, joka luo perustan vahvoille ja pitkäaikaisille asiakassuhteille. Olemme koko Pohjanmaata varten, koska tiedämme, että tulevaisuus löytyy täältä.

 

Tervetuloa JNT:lle – kerro, miten voimme auttaa!

Rauhankatu 22, krs 3, 65100 Vaasa

Alholminkatu 3, 68600 Pietarsaari

Puh: 06 786 8200

S-posti: yritysratkaisut[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Viasat on jatkossa V sport, series & film

julkaistu 03-06-2020

Viasatin graafinen ilme uudistuu 1.6.2020. Vaikka nimet ja logot vaihtuvat, kanavapaketteihin ja kanavien sisältöön ei tule muutoksia. Kanavat löytyvät jatkossakin samoilta, tutuilta kanavapaikoilta kuin ennen.

Kanavapaketit

 • Viasat Kulta on nyt V premium
 • Viasat Viihde on nyt V series & film
 • Viasat Urheilu on nyt V sport
 • Viasat Jalkapallo on nyt V sport jalkapallo
 • Viasat Jääkiekko on nyt V sport jääkiekko
 • Viasat Golf on nyt V sport golf

 

Kanavat

 • Viasat Urheilu on nyt V sport urheilu
 • Viasat Jääkiekko on nyt V sport jääkiekko
 • Viasat Jalkapallo on nyt V sport jalkapallo
 • Viasat Sport on nyt V sport1
 • Viasat Sport Premium on nyt V sport premium
 • Viasat Hockey on nyt V sport hockey
 • Viasat Fotboll on nyt V sport football
 • Viasat Golf on nyt V sport golf
 • Viasat Sport Live 1-5 on nyt V sport live 1-5
 • Viasat Film Premiere on nyt V film premiere
 • Viasat Film Action on nyt V film action
 • Viasat Film Family on nyt V film family
 • Viasat Film Hits on nyt V film hits

 

Katso tästä lisätiedot kanavapaketeista ja sisällöistä:

Lue koko artikkeli

Internet ja TV kesämökillä

julkaistu 01-06-2020

Esittelemme tässä parhaat ratkaisumme verkkoyhteyksin höystettyyn ja viihdyttävään kesämökkeilyyn, jotta koko perhe voisi nauttia lomasta. Meiltä löytyy luonnollisesti vaihtoehtoja myös sinulle, joka haluat surffailla kanavilla ja katsella televisiota matkailuautossa tai asuntovaunussa.

 

TV 

JNT Viihde

JNT Viihde on TV-palvelu, joka ei vaadi fyysistä kaapelia, vaan toimii netin kautta. Tämän TV-palvelun katselemiseen tarvitset TV + IPTV-boksin tai Android TV:n (kanavia voi katsella myös älypuhelimella tai tabletilla, ks. kohta Mobiili IPTV). Peruspaketti sisältää 16 kanavaa ja maksaa 8,95 € / kuukausi, myös ruotsalaisia kanavia ja muita palveluita ovat saatavana lisäpaketteina. JNT Viihde toimii sekä kiinteän netin, langattoman netin että mobiilinetin kautta. Lue lisää.

 

Mobiili IPTV

Jos käytössäsi on JNT Viihde- tai IPTV-palvelu, voit Mobiili IPTV -lisäpalvelun avulla katsella televisiota matkapuhelimellasi tai tabletillasi. Tämän kätevän palvelun avulla voit katsella televisiota missä tahansa oletkin, jopa ulkomailla (EU:n alueella), kunhan laite on kytketty WiFi-verkkoon. Tämä lisäpalvelu maksaa 5 € / kk, ja toimii sovelluksen kautta, joka on ladattavissa sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmiin.

 

 

Internet

TuplaLaajakaista

Jos sinulla on kotonasi kiinteä internet-liittymä (kuitu tai ADSL), saat DNA:n mobiililaajakaistan edulliseen hintaan 14,90 € / kuukausi! Mobiililaajakaistaa voi käyttää kesämökeillä, joilla ei ole kiinteää internet-yhteyttä, ja se sopii myös sinulle, joka haluat internetin matkailuautoosi/ asuntovaunuusi (toimii Suomessa). Lue lisää.

 

Kesänetti

Jos sinulla on JNT:n kiinteä internetliittymä sekä kotonasi että kesämökilläsi, saat 50 % alennuksen kesämökkiliittymäsi kuukausimaksusta! Lue lisää.

 

 

JNT Kuitu

Kuituliittymät ovat yleistymässä myös kesäasunnoilla, ja ne tarjoavatkin ylivoimaisesti parhaan vaihtoehdon sekä internetin käyttöön että television katseluun. Osoitteessa selfie.jnt.fi voit tarkistaa, onko sinulla mahdollisuus tilata kuitua kesäasuntosi osoitteeseen, ja minkä hintainen se olisi.

 

Jos olet kiinnostunut jostakin palvelustamme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu[a]jnt.fi , tai puhelimitse: 06 786 8222

Lue koko artikkeli

Hyvin toimiva etätyö oikean ja luovan IT-toimittajan ansiota

julkaistu 15-05-2020

Kuvassa: Mika Suomalainen, HSS Media

HSS Medialla on toimintayksikköjä Vaasassa, Kokkolassa, Närpiössä ja Kristiinankaupungissa ja näissä oltiin hyvin valmistautuneita, kun etätyöskentelyn aloittaminen kotoa tuli ajankohtaiseksi useimmille toimituksissa työskenteleville tänä keväänä.

Konsernin IT-johtaja Mika Suomalainen toteaa, että vaadittiin kuitenkin vähän luovuutta ja uusien ratkaisujen löytämistä, kun kaiken toimivuutta oli testattava käytännössä.

- Kun on kyse etätyöstä, turvallisuus on tärkeä näkökohta ja tätä varten meillä on jo usean vuoden ajan ollut salattu VPN-liittymä. Se mahdollistaa työntekijöidemme kirjautumisen yrityksen omaan verkostoon yksityisen ”tunnelin” kautta, hän selittää.  

- VPN on ollut tärkeä myös siksi, että yrityksen IT-tukihenkilöillä on oltava mahdollisuus auttaa työntekijöitä koska tahansa ja mistä tahansa paikasta, myös heidän työskennellessä kotona, Mika jatkaa.

VPN-ratkaisu on vain yksi monista palveluista, joita HSS Media ostaa JNT:ltä, joka on ollut konsernin IT-liikekumppani yli kymmenen vuoden ajan.

- Kaikki alkoi puhelinviestinnästä ja, sen jälkeen olemme valinneet käyttää JNT:ä yhä useammissa olennaisissa, suurissa toiminnoissamme. JNT on sopivan suuri operaattori ja nyt tänä keväänä heidän asiantuntemus ja hyvin toimivat järjestelmät on pantu koetukselle useita kertoja.

Mikan mukaan hyvin toimivan etätyöjärjestelmän luominen vaatii myös luovuutta. 

- Tiedonkulku, toimiva tuki ja ennen kaikkea sosiaalinen yhteenkuuluvuus ovat tärkeimpiä huomioon otettavia tekijöitä. Myös nämä olemme HSS Medialla ratkaisseet hyvin teknisten ratkaisujen avulla, hän sanoo.  

 

Teksit ja valokuva: Anna Sand/bySand

 

 

Tästä löydät lisätietoa JNT:n yritysratkaisuista.

 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: yritysratkaisut[a]jnt.fi Puh: 06 786 8200

 

Tule käymään

Rauhankatu 22, krs 3 65100 Vaasa

Alholminkatu 3 68600 Pietarsaari

Lue koko artikkeli

Lehdistötiedote

julkaistu 15-05-2020

Julkaisuvapaa 15.5.2020 klo 10.00

JNT madaltaa kynnystä nopean kuituyhteyden hankintaan

Suurin osa JNT:n verkon kiinteistä laajakaistayhteyksistä on kuituyhteyksiä. Kuituyhteyksien määrässä mitattuna alue onkin Suomen ehdotonta kärkeä. JNT:llä otetaan nyt seuraava askel kohti entistä vaivattomampaa kuituverkon käyttöönottoa. Tätä tarkoitusta varten tuomme markkinoille JNT Vuokrakuitu -palvelun.

Uutta palvelussa on se, että asiakkaan ei tarvitse tehdä kertaluonteista sijoitusta liittymismaksun muodossa, vaan hän voi ottaa yhteyden niin sanotusti vuokralle. Kynnyksestä hankkia kuituyhteys tulee näin erittäin matala.

Me JNT:llä uskomme Pohjanmaahan ja näemme alueen tulevaisuuden valoisana. Tämän tulevaisuuden luomisessa on JNT:llä ja kuituinfrastruktuurilla tärkeä rooli.

- Meidän tehtävämme on varmistaa mahdollisimman toimivat yhteydet kaikille Pohjanmaalla asuville. Haluamme tehdä kuituyhteyden hankkimisen mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme ja taata heille parhaat mahdolliset edellytykset digitaalisten palveluiden käyttöön. Siksi pyrkimys madaltaa kuituliittymän hankkimisen kynnystä edelleen on meille itsestäänselvyys, sanoo JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

JNT on jo pitkään laajentanut järjestelmällisesti kuituverkkoaan, kuituyhteyksiä toimitetaan yhä useammalle asiakkaalle ja toiminta on laajentunut yhä useammalle seudulle Pohjanmaalla. Viime kuukausina monet ovat koronapandemian vuoksi saaneet huomata hyvin konkreettisesti, kuinka tärkeä merkitys hyvin toimivalla internet-yhteydellä on.

- Toimivat verkkoyhteydet ovat perusedellytys kaikille etäyhteyden kautta työskenteleville tai opiskeleville. Dataliikenteen määrä on selkeästi kasvanut, ja monet asiakkaat ovat päivittäneet verkkoyhteyksiään, kertoo JNT:n myyntipäällikkö Nina Riska.

Verkkoyhteyksien tekninen kehitys etenee, ja lopulta vanhat kupariverkot tullaan poistamaan käytöstä. Näin tehdään, koska kupariverkkojen elinkaari on päättymässä, ja niiden tekniset ominaisuudet eivät riitä tämän hetken eikä tulevaisuuden tiedonsiirtomääriin.

JNT:n laajakaista-asiakkaista yli 75 prosentilla on jo kuituyhteys. Suurimmalla osalla kaapelitelevisioasiakkaista on myös kuituyhteys. JNT ottaa yhteyttä kaikkiin asiakkaisiinsa, joilla on kupariyhteys, ja tarjoaa heille siirtymistä kuituverkkoon. Tämä työ on aloitettu jo jokin aika sitten, ja se jatkuu edelleen. Kaiken kaikkiaan on kyse tuhansista asiakkaista, joihin otetaan yhteyttä.

- Emme enää asenna uusia kupariverkon kautta välitettäviä palveluita ja teemme töitä sen eteen, että kupariverkosta kuituun siirtyminen sujuisi mahdollisimman jouhevasti. JNT Vuokrakuitu -palvelu on tällaisessa tapauksessa kätevä vaihtoehto asiakkaalle. Kaikille JNT:n kupariverkkoa käyttäville asiakkaille tarjotaan jatkossakin JNT:n palveluita, mutta nyt on aika siirtyä kuituliittymään, jatkaa Riska.

JNT tekee kuituliittymän hankkimisesta entistä helpompaa lanseeraamalla JNT Vuokrakuidun.  JNT Vuokrakuidun kautta asiakas voi vuokrata kuituyhteyden, eikä hänen tarvitse maksaa liittymismaksua. Vuokrakuidun kuukausimaksu pysyy samana riippumatta valituista palveluista. Palveluista peritään kuukausimaksu normaalin hinnaston mukaisesti.

 

TARKISTA OSOITTEESI

Digitaalisessa asiakaspalvelussamme, selfie.jnt.fi, voit tarkistaa, onko osoitteeseesi mahdollista tilata JNT Vuokrakuituyhteys. Sieltä löytyy myös lisätietoa JNT Vuokrakuidusta.

 

 

 

Lisätietoja

Maria Höglund, toimitusjohtaja, maria.hoglund[a]jnt.fi , puh (06) 786 8100

Nina Riska, myyntipäällikkö, nina.riska[a]jnt.fi , puh. (06) 786 8184

 

Tietoja JNT:stä

JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) toimii tietotekniikan ja televiestinnän alalla: Liikevaihto on 13,7 miljoonaa euroa ja asiakaskuntaan kuuluu niin yksityishenkilöistä kuin yrityksistä. Päämarkkina-alue on ensisijaisesti Pohjanmaa ja erityisesti rannikkoalue. Yhtiöllä on 60 työntekijää Pietarsaaressa ja Vaasassa. www.jnt.fi  

Lue koko artikkeli

Bundesliigakausi jatkuu

julkaistu 08-05-2020

Bundesliigakausi jatkuu lauantaina 16.5!

Liveurheilun ystävien pitkä odotus on vihdoin ohi kun Bundesliiga palaa kahden kuukauden tauon jälkeen. Sarja jatkuu la 16.5. Bundesliiga on ensimmäinen isoimmista liigoista, joka on ilmoittanut kauden jatkosta korona-epidemian keskeytettyä lähes kaiken live-urheilun maaliskuun alkupuolella. Kaikki Bundesliigan pelit ovat katsottavissa Viaplay-palvelussa ja suurin osa peleistä näkyy myös Viasatin urheilukanavilla.

 

Aikataulu:

Lauantai 16.5.
klo 16:00 Bundesliigastudio (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
klo 16:30 Dortmund - Schalke (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
klo 16:30 RB Leipzig - Freiburg (Viasat Urheilu & Viaplay)
klo 16:30 Hoffenheim - Hertha Berlin (Viaplay)
klo 16:30 Düsseldorf - Paderborn (Viaplay)
klo 16:30 Augsburg - Wolfsburg (Viaplay)
klo 19:30 Frankfurt - Mönchengladbach (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

Sunnuntai 17.5.
klo 16:30 Köln - Mainz (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
klo 19:00 Union Berlin - Bayern München (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

Maanantai 18.5.
klo 21:30 Werder Bremen - Leverkusen (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

 

 

Viaplay

Jos sinulla on JNT:ltä hankittu Viasat kanavapaketti siihen sisältyy suoratoistopalvelu Viaplay! Viaplay-valikoima vaihtelee Viasat-kanavapaketista riippuen.

Kaapeli-TV asiakas: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi aktivointikoodin, puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi aktivoidaksesi Viaplay-palvelun, valitse palveluntarjoajaksi "JNT".

IPTV asiakas: Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi aktivoidaksesi Viaplay-palvelun, valitse palveluntarjoajaksi "JNT-IPTV". Käytä käyttäjätunnustasi, jolla kirjaudut IPTV-palveluun, ja luo sitten Viaplay-käyttäjänimi noudattamalla ohjeita.

Lue koko artikkeli

Vapun aukioloajat

julkaistu 30-04-2020

Vapun aukioloajat:

Perjantai 1.5: Suljettu
Lauantai 2.5: 10-14 (Multitronic|JNT)


Hauskaa vappua!

Lue koko artikkeli