Uutiset

Pohjanmaan tekniikkauutiset suoraan sähköpostiisi

Nyt voit saada uusien älypuhelimien tarjouksia ja täydellisiä IT-ratkaisuja suoraan älypuhelimeesi. Uutiskirjeemme sisältää myös alan uutisia sekä tietoa Pohjanmaalla tapahtuvista yhteiskunta-aloitteista.

Haluan rekisteröityä Ei, kiitos

TV-kampanja jouluksi

julkaistu 01-12-2018

Anna kanavapaketti joululahjaksi. Tällä hetkellä tarjoamme joitakin kanavapakettisuosikkeja mukaviin kampanjahintoihin!

Täältä löydät muutamia kanavapaketteja, joita tarjoamme nyt kampanjahintaan. Löytyy jotakin jokaiseen makuun. 

Disney-paketti - kaikille Disney faneille

Disney tarjouksellamme saat Disney Channel. Disney Junior sekä Disney XD kanavat edulliseen kampanjahintaan 3€/kuukausi kolmen kuukauden ajan. Kampanja on voimassa 1.12-31.12.2018. 

Kampanjen är i kraft 1.12 till 31.12.2018. Tilaus jatkuu 3 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana.​ Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Normaalihinta on 4,95€/kuukausi. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

Viasat Viihde - Elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joista näet ensi-iltaelokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Viasat Viihde sisältää seuraavat kanavat:

Boomerang, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Cartoon Network, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Viasat Film Premiere , Viasat Film Premiere HD, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Film Action HD, Viasat Film Hits, Viasat Film Hits HD, Viasat History, Viasat History HD, Viasat Explore, Viasat Explore HD, Viasat Nature, Viasat Nature HD, Blue Hustler

Tilaa Viasat Viihde viimeistään 31.1.2019 niin saat kolme kuukautta kampanjahintaan 15€/kuukausi (normaalihinta 19,95€/kuukausi). Tilaus jatkuu 3 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana.​ Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

Viasat Sport - Urheiluintoilijalle

Viasat Sport-paketilla näet muun muassa kaikki NHL-ottelut sekä Jokereiden KHL-ottelut. Tarjolla on myös Valioliiga, Belgian liiga, Skotlannin liiga, Ranskan liiga, Bundesliiga, Nations Legue sekä Saksan cupin, Englannin FA-cupin sekä Espanjan cupkin huippuottelut. Muu kanavilta tuleva urheilu on golf, NFL, koripallon Euroleague sekä Nascar ja speedway moottoriurheilua. 

Seuraavat kanavat sisältyvät Viasat Sport -pakettiin:

Viasat Golf, Viasat Golf HD, Viasat Hockey, Viasat Hockey HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Fotboll HD, Viasat Sport, Viasat Sport HD, Viasat Sport Premium HD, Viasat Xtra 1-5

Tilaa Viasat Sport viimeistään 31.1.2019 niin saat ensimmäisen kuukauden maksutta. Ensimmäinen kuukausi 0€ + 5 kuukautta hintaan 34,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 6 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

C More Sport + Viasat Sport - urheilurakastajan unelmapaketti

C More Sport + Viasat Urheilu on monipuolinen urheilupaketti täynnä maailman kovimpia futis- ja jääkiekkoliigoja sekä F1:ä ja muuta huippu-urheilua. Jalkapallon kattaukseen kuuluvat niin Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, UEFA Champions League, Englannin Championship, FA Cup, Capital One Cup kuin Saksan Cup. Lätkästä tarjolla ovat NHL, CHL, SHL, KHL, kaikki Jokerien ottelut ja MM-kisat.

Seuraavat kanavat sisältyvät Viasat Sport pakettiin:

Viasat Golf, Viasat Golf HD, Viasat Hockey, Viasat Hockey HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Fotboll HD, Viasat Sport, Viasat Sport HD, Viasat Sport Premium HD, NHL Xtra 1-8

C More Max, C More Max HD, C More Sport 1, C More Sport 1 HD, C More Sport 2, C More Sport 2 HD, C More Golf HD, C More F1 Onboard, C More F1 Varikko, C More F1 Sijainti, C More F1 Ajanotto

Tilaa C More Sport ja Viasat Viihde yhdistelmä 12 kuukauden ajan niin saat paketit kampanjahintaan 49,90€/kuukausi (normaalihinta 64,90€/kuukausi). Tilaus jatkuu 12 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalhinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

C More - Elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää myös lasten oman C More Juniori -kanavan.

Seuraavat kanavat sisältyvät C More pakettiin:

C More First, C More First HD, C More Hits, C More Hits HD, C More Stars, C More Series, C More Series HD, SF-Kanalen, C More Juniori, C More Juniori HD

Tilaa C More heti niin saat paketin kampanjahintaan 9,95€/kuukausi (normaalihinta 14,95€/kuukausi). Etu on 5€/kuukausi ja kampanja on toistaiseksi voimassa oleva. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä. 

 

Kanavapaketit tilaat helposti asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi.

Lue koko artikkeli

1.12 Frozen-elokuvasta tutut Elsa ja Olaf vierailevat JNT:llä

julkaistu 28-11-2018

Joulunavajaisviikonlopun yhteydessä Elsa ja Olaf vierailevat JNT:llä

Lauantaina 1.12. klo 10-14 sinulla on mahdollisuus tulla tapaamaan Frozen-elokuvasta tuttuja Elsaa ja Olafia JNT:lle. Ota jouluinen piirustus mukaan Elsalle tai Olafille niin saat joulukalenterin kiitokseksi. Tämän lisäksi löydät mukavia joululahjavinkkejä kaupassamme.

Joulukuun aikana tarjoamme myös Disney-kanavapakettia kampanjahintaan. Kun tilaat Disney-paketin joulukuun aikana maksat vain 3€/kuukausi kolmen kuukauden ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että saat Disney Channel, Disney Junior sekä Disney XD kanavat kolmen kuukauden ajan edulliseen tarjoushintaan 9€. Kampanja vaatii kolmen kuukauden sitovaa sopimusta ja kampanja on voimassa kaapeli-TV-verkossa. Normaalihinta 9,95€/kuukausi. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. 

Lue koko artikkeli

Jouluradio kaapeli-TV:ssä

julkaistu 21-11-2018

Jos sinulla on JNT:n kaapeli-TV liittymä voit nyt kuunnella jouluradiota TV:ssäsi.

Lisää joulutunnelmaasi kuuntelemalla jouluradiokanavia, jotka ovat kuunneltavissa kaapeli-TV-verkossa. Joissakin tapauksissa voit joutua tekemään kanavahaun, saadaksesi kanavat näkyviin. Kanavat löydät kanavapaikoilta 381-390. Seuraavat radiokanavat ovat kuunneltavissa:

 

Jouluradio - kanavapaikka 381

Kauneimmat joululaulut - kanavapaikka 382

Lasten jouluradio - kanavapaikka 383

Rouhea joulu - kanavapaikka 384

Happy Holidays - kanavapaikka 385

Indiejoulu - kanavapaikka 386

Klassinen joulu - kanavapaikka 387

Jazzjoulu - kanavapaikka 388

Julradion - kanavapaikka 389

Pikkujouluradio - kanavapaikka 390

 

Mukavaa joulun odotusta!

Lue koko artikkeli

JNT hakee asiakaspalvelijoita

julkaistu 08-11-2018

JNT toimii telekommunikaation kaikilla osa-alueilla: internetpalvelut, puhelinviestintä, TV ja IT-ratkaisut. Pääasiallinen markkina-alueemme on Pohjanmaa ja erityisesti rannikkoseutu. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa mutta meillä on myös myyntikonttori Hovioikeudenpuistikolla 18, Vaasassa (Multitronic | JNT kauppa). JNT:n liikevaihto on noin 14 miljoona € ja meillä on 50 työntekijää.

Haemme Back Office-tiimiimme

ASIAKASPALVELIJOITA

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja tietotekniikasta? Haluatko olla osa asiantuntevaa tiimiä, jossa on tekemisen meininki? Haemme nyt JNT:lle, yrityksen kasvua tukemaan, kahta uutta asiakaspalvelijaa. 

Etsimme Pietarsaaren toimipisteeseemme kahta reipasta, tietotekniikasta kiinnostunutta asiakaspalvelutyöntekijää. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu kuluttaja ja yritysasiakkaiden asiakasneuvonta ja palvelupyyntöjen ja tilausten käsittely ja myynti sekä asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkaisu ja asiakkaiden opastaminen yhdessä muun tiimin kanssa. Työt alkavat heti, kun sopivat osaajat löytyvät. 

Odotamme sinulta asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä asennetta sekä kiinnostusta tietotekniikkaan ja yrityksen toimialaan. Henkilönä olet itseohjautuva, reipas, järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja avulias. Haluat oppia ja kehittyä työssäsi ja sitoutua tehtävääsi. Toteutat asiakaspalvelua laadukkaasti ja tehokkaasti. Hoidat työt itseohjautuvasti ja pidät kiinni siitä mitä lupaat sekä asiakkaille että työkavereillesi. Osaat palvella asiakkaita sujuvasti niin suomen, ruotsin kuin englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen kokoaikaisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja työyhteisön kehittymiseen omalla positiivisella panoksellaan. 

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 25.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry[a]jnt.fi. 

Jos jokin jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Back Office-tiimin tiiminvetäjään Merja Mattilaan klo 8-16.30 välisenä aikana puh. 06 786 8213 tai merja.mattila[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

JNT hakee asentajaa

julkaistu 31-10-2018

Haemme asennustiimiimme nyt Sinua, joka haluat työskennellä data-, tv- ja puhepalveluidemme tuottamisen ja viankorjausten parissa. Työskentelet kentällä, osittain asiakkaidemme luona ja osittain keskuksissamme.Työskentelyalueesi on Pietarsaaren seutu. 

Toivomme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja että puhut suomea, ruotsia ja englantia. Sähkökoulutus katsotaan eduksi. 

Hakemuksesi haluamme viimeistään 4.11.2018 osoitteeseen rekry[a]jnt.fi.

Lisätietoja antaa Daniel Finell puh. 06 786 8310, 044 721 831, daniel.finell[a]jnt.fi tai Jonas Riska puh. (06) 786 8353. 

 

Tietoa JNT:stä

JNT toimii telekommunikaation kaikilla osa-alueilla: internetpalvelut, puhelinviestintä, TV ja IT-ratkaisut. Pääasiallinen markkina-alueemme on Pohjanmaa ja erityisesti rannikkoseutu. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa mutta meillä on myös myyntikonttori Hovioikeudenpuistikolla 18, Vaasassa (Multitronic | JNT kauppa). JNT:n liikevaihto on noin 14 miljoona € ja meillä on noin 50 työntekijää.

 

Lue koko artikkeli

NHL kausi on käynnissä

julkaistu 11-10-2018

Näe kaikki NHL-ottelut Viasat Jääkiekko kanavapaketilla.

Nyt on taas aika taistella Stanley Cup-pokaalista.Viasat Jääkiekko paketilla näet kaikki NHL-ottelut livenä tai vaikka vain highlightsit otteluista. Tänä vuonna näet myös ennätysmäärän otteluita parhaaseen katseluaikaan, klo 18.30-23.00 alkaen. Näet myös kaikki Jokereiden KHL-ottelut sekä muita valittuja KHL-otteluita. Kanavapaketti on saatavilla sekä kaapeli-TV:ssä että IPTV:ssä. 

Kanavapakettiin sisältyy seuraavat kanavat: 

Viasat Urheilu, Viasat Urheilu HD, Viasat Sport, Viasat Sport HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Hockey, Viasat Hockey HD, Viasat Xtra 1-5

HD-kanavat vaativat HD-laitteita näkyäkseen.

 

Kanavien sisällöt:

Viasat Jääkiekko on Suomen ykkösjääkeikkokanava. Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja sillä esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viasat Hockey -kanavalta näet suorien NHL -otteluiden lisäksi päivittäisiä uusintoja, sekä koosteita edellisyön otteluista. Viasat Xtra 1-5 -kanavat näyttävät NHL:ää suorina lähetyksinä. Näiden jääkiekkokanavien lisäksi saat kaksi urheilukanavaa, Viasat Urheilun ja Viasat Sportin. Viasat Urheilu on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Kanavalla nähdäänkin jalkapallon ja jääkiekon huippuliigojen lisäksi myös monipuolisesti muuta urheilua, kuten amerikkalaista jalkapalloa ja koripalloa. Viasat Sport on Ruotsin urheilukanava, jossa näytetään monipuolisesti urheilua. Luvassa mm. jalkapalloa, jääkiekkoa ja moottoriurheilua.

 

Tilaat Viasat Jääkiekko paketin helposti oman IPTV-boksisi kautta tai asiakaspalvelumme kautta puh. 06 786 8222, s-posti: asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Avoin viikonloppu Viasatilla 5.-7.10

julkaistu 02-10-2018

Urheiluhullujen suosikkiviikonloppu on nyt täällä!

Perjantaina 5.10. klo 16.00 kaikki urheilusta kiinnostuneet saavat hakeutua TV:n ääreen koska silloin Viasatin Avoin Viikonloppu alkaa. Avoin viikonloppu näkyy kaikilla JNT:n kaaplei-TV- sekä IPTV-asiakkailla. Viikonlopun aikana saat nauttia huippuluokan urheilusta, viikonlopun ohjelma tarjoaa muun muassa:

  • NHL otteluita
  • KHL otteluita
  • Valioliiga otteluita
  • Bundesliiga otteluita
  • Legue 1 otteluita
  • UFC
  • NFL

Huomaa että moni kanava on HD-laadussa ja HD kanavat vaativat HD-laitteita näkyäkseen. Löydät kanavat kaapeli-TV:ssä kanavapaikalta 254 ja siitä eteenpäin.  

Löydät Viasat Urheilu ohjelmalistan alla olevan linkin kautta. 

VIASAT.FI/OPEN

Avoin katselu päättyy maanantaina 7.10 klo 9.00. Mikäli haluat jatkaa Viasatin katsomista avoimen katselun jälkeen olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Aktivoimme sinulle haluamasi paketin.

Viasat Urheilu - 34,95€/kuukausi

Viasat Jääkiekko - 29,95€/kuukausi

Viasat Jalkapallo - 29,95€/kuukausi

Kanavapakettien sisällön löydät täältä.

 

Asiakaspalvelu puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

JNT PANOSTAA VAHVASTI IOT-TEKNOLOGIAAN

julkaistu 01-10-2018

Lehdistötiedote 1.10.2018

JNT ja Connected Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä JNT voi myydä IoT-liittymiä ja niihin kuuluvia sensoreita. Liittymien avulla sensorit voivat välittää tietoja internetin yli, mikä parantaa erityisesti yritysasiakkaiden ja organisaatioiden tuottavuutta ja energiankulutusta. Kyseinen verkko, jonka Connected Finland on rakentanut yhteistyössä ranskalaisen Sigfox-yrityksen kanssa ja jonka JNT on nyt saanut käyttöönsä, on LPWAN-verkko (Low Power Wide Area Network). Se on suunniteltu erityisesti IoT-ratkaisuja varten, joissa on kapea kaistanleveys, erittäin matala sähkönkulutus ja tästä johtuen myös matalat kustannukset. Lisäksi verkolla on vankka, sisäänrakennettu turvallisuus ja korkea kapasiteetti. Kiitos yhteistyösopimuksen, voi JNT nyt tarjota asiakkailleen satoja erilaisia, valmiita tuoteratkaisuja maailman suurimman IoT-ekosysteemin kautta.

“Yhteistyömme on ainutkertainen, sillä JNT on Suomen ensimmäinen paikallinen televiestintäalan operaattori, joka tarjoaa yritysasiakkaille kyseiseen tekniikkaan pohjautuvia, edistyneitä IoT-ratkaisuja. JNT:n tuotevalikoima kasvaa, ja nyt voimme tarjota IoT-ratkaisuja myös LPWAN-sektorin asiakkaillemme, mikä ei aikaisemmin ole ollut mahdollista”, sanoo JNT:n Stefan Skytte.

“Paikalliset asiakaskontaktimme ovat kultaakin kalliimpia ja tukevat Suomessa toteuttamaamme IoT-jakelustrategiaa.  JNT:llä on paikallisesti hyvin vahva asema ja pätevyys, ja me täällä Connected Finlandissa iloitsemme siitä, että pääsemme kehittämään Pohjanmaan IoT-palveluja”, sanoo Tom Lindblad, yksi Connected Finland Oy:n perustajista.

 

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) perustettiin 1887. JNT on täten Suomen kolmanneksi vanhin alan yritys. Yritys toimii televiestinnän eri osa-alueiden, kuten laajakaista-, puhelin-, TV- ja IT-palveluiden tuottajana. Yrityksen pääasiallinen markkina-alue sijoittuu ennen kaikkea Pohjanmaalle ja rannikkoseudulle. JNT palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa osoitteessa Alholminkatu 3. JNT:llä on myös myyntitoimisto Vaasassa, osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 18.

Connected Finland Oy on vuonna 2015 perustettu, yksityisomisteinen, suomalainen yritys, joka on erikoistunut IoT-alaan. Yritys ylläpitää Suomessa ja Virossa IoT-verkkoja, jotka perustuvat ranskalaisen edelläkävijän Sigfoxin teknologiaan. Yrityksellä on myös oma tuotekehityksensä, joka kehittää Sigfox-pohjaisia IoT-sensoreita. Yritys on kehittänyt myös ohjelmistoalustan analyyseja ja statistiikkaa varten.  Yritys toimii Espoosta ja Tallinnasta käsin.

 

Jos sinulla on lisää kysymyksiä yhteistyöstä, ota yhteyttä:

JNT, Stefan Skytte, puh. 044-7218235, s-posti stefan.skytte[a]jnt.fi 

Connected Finland Oy, Tom Lindblad, 050-69454, tom.lindblad[a]connectedfinland.fi

Lue koko artikkeli

TotoTV näkyy maksutta kahden viikon ajan

julkaistu 28-09-2018

Hevosurheilun ykköskanava TotoTV on katsottavissa veloituksetta 1.-14.10. TotoTV:stä näet päivittäin kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta.

TotoTV:n studiolähetykset koeajan aikana:

1.10. Magic Monday-studio 18:00-21:00
3.10. Vermon Toto65-studio 18:00-21:00
6.10. Lauantain Toto76-studio 15:00-18:00
8.10. Magic Monday 18:00-21:00
10.10. Vermon Toto65-studio 18:00-21:00
13.10. Lauantain Toto76-studio 15:00-18:00

Lähetys-aika on noin klo 12:00 – 23:30.

Mikäli haluat jatkaa TotoTV:n katsomista koeviikkojen jälkeen niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 tai s-posti asiakaspalvelu[a]jnt.fi. TotoTV-paketti maksaa 18€/kuukausi. 

Lue koko artikkeli

Kanavahaku 26.9 on peruttu

julkaistu 20-09-2018

Tiedote JNT:n kaapeli-TV-asiakkaille koskien kanavahakua, joka olisi tapahtunut 26.9.

Kaapeli-TV-toimittajamme on perunut taajuuspäivityksen, jonka piti tapahtua keskiviikkona 26.9. Tämän takia, kanavahakua ei tarvitse tehdä keskiviikkona. Taajuuspäivitys tehdään myöhemmin, mutta aikataulu ei ole vielä tiedossa. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Palaamme asiaan niin nopeasti kuin mahdollista.

 

Lue koko artikkeli