Uutiset

Urheilupaketit kampanjahintaan

julkaistu 16-01-2020

Sohvaurheilijan täydellinen kanavapaketti! Kaapeli-TV-asiakkaamme saavat nyt C More Sport ja Viasat Urheilun pakettihintaan 49,90 €/kk

Viasat Urheilu + C More Sport = 49,90 €/kk (norm. 64,90 €/kk)

Näillä paketeilla voit seurata kaikki suurimmat urheilutapahtumat, tai tutustua uusiin lajeihin. Näet Formula 1, NHL, Mestarien- ja Valioliigaa, golfturnaukset, yleisurheilua, raveja ja paljon muuta!

Seuraavat kanavat kuuluvat Viasat Urheilu-pakettiin: Viasat Golf HD, Viasat Hockey HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Fotboll HD, Viasat Sport HD, Viasat Sport Premium HD, Viasat Live 1-5

Seuraavat kanavat kuuluvat C More Sport-pakettiin: C More Max, C More Max HD, C More Sport 1, C More Sport 1 HD, C More Sport 2, C More Sport 2 HD

 

Tilauksen voit tehdä Multitronic|JNT -kaupasta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Discoveryn maksukanavat jatkavat valikoimassamme ilman keskeytystä

julkaistu 02-01-2020

Discoveryn maksukanavat (mm. Discovery Channel ja Eurosport) säilyvät jatkossakin valikoimassamme, sillä kaapeli-TV-toimittajamme pääsivät sopimukseen Discoveryn kanssa kanavien näkymisestä.

Nämä Discoveryn kanavat näkyvät jatkossakin: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 1 ja 2.

Tarjoamme urheilukanavat Motorvisionin (kanavapaikka 310), Nautical Channelin (kanavapaikka 115), ja Horse TV:n (kanavapaikka 116) maksutta 31.1.2020 asti. Myös brittikomediaa ja draamaa esittävä BBC Brit on bonuskanavana maksuton tammikuun ajan (kanavapaikka 61). Bonuskanava vaatii kaapelikortin.

Lue koko artikkeli

Yhteistyösopimus Discoveryn kanssa päättyy 1.1.2020

julkaistu 31-12-2019

Kaapeli-TV-toimittajamme yhteistyösopimus Discovery Networks Finlandin kanssa maksukanavien jakelusta päättyy 1.1.2020. Jakelusopimuksen päättyessä seuraavat kanavat poistuvat kaapeli-tv-valikoimastamme: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 1 ja 2. 

Muutoksen myötä tarjoamme seuraavat ekstrabonuskanavat maksutta tammikuussa Motorvisionin (kanavapaikka 310), Nautical Channelin (kanavapaikka 115), ja Horse TV:n (kanavapaikka 116). Myös brittikomediaa ja draamaa esittävä BBC Brit on bonuskanavana maksuton tammikuun ajan (kanavapaikka 61). Bonuskanava vaatii kaapelikortin. 

 

Lue tämä, jos sinulla on JNT:n kaapelikortti:
Muutoksesta johtuen päättyy valitettavasti Eurosport kanavan lähetys JNT:n asiakkaille, joilla on kaapeli-TV kortti. 

Lue tämä, jos sinulla on Discovery-paketti:
Mikäli sinulla on Discovery Kanavapaketti, päättyy laskutus Discovery-kanavien poistumisen johdosta 31.12.2019.

Lue tämä, jos sinulla on Elisa Mix -paketti:
Discoveryn kanavat (Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 2) lakkaavat näkymästä Elisa Mix ja Extra-paketeissa 1.1.2020.

Huom.:

  • Muutoksen vuoksi kaikki Mix S-pakettien tilaajat saavat tammikuun Mix S-paketin automaattisesti puoleen hintaan.
  • Jos sinulla on ollut Discoveryn kanava valinnaisena Mix-kanavana, voit valita jonkun muun valinnaisen kanavan sen tilalle. Muutoksen teet helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Mikäli sinulla on ollut jokin Discoveryn kanava maksullisena Extrakanavana, päättyy tämän kanavan laskutus automaattisesti 31.12.2019.
  • Mix-paketteihin tulee pian lisää kanavia, tiedotamme asiasta kotisivuillamme niin pian kuin mahdollista.

 

Jos teillä on kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 (klo 8-16.30) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[a]jnt.fi.

 

Muutos ei koskee IPTV-palvelua

Lue koko artikkeli

Joulun aukioloajat

julkaistu 23-12-2019

Joulun ja uudenvuoden poikkeusaukioloajat ovat:

24-26.12: Suljettu

31.12: Avoinna klo 9-13

1.1: Suljettu

6.1: Suljettu

 

Muina päivinä liike ja asiakaspalvelu avoinna normaalisti.

 

 

Vikailmoituksemme palvelee vuorokauden ympäri puh. 0800 306 719.

Toivotamme oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2020!

Lue koko artikkeli

Kuitu Open 20.12 - 8.1

julkaistu 19-12-2019

Myös tänä vuonna juhlimme Joulua ja Uuttavuotta KuituOpen:illa! JNT:n kuituasiakkaat saavat ottaa osaa kuituverkkomme maximinopeudesta 20.12.2019-8.1.2020 välisenä aikana.

Laajakaistaasiakkaat jotka on kytketty JNT:n kuituverkkoon saavat Joulun ja Uudenvuoden aikana kokeilla JNT:n kuituverkon maximinopeutta ilman lisämaksua. Etu koskee myös asiakkaita joilla on JNT:n laajakaista-palvelu osuuskuntien kuituverkoissa.

Pidämme kuituhanat avoina 20.12.2019-8.1.2020 ja teoreettinen maksiminopeus tarjotaan JNT:n verkossa siellä missä se on teknillisesti mahdollista. Teoreettiseen maksiminopeuteen pääseminen edellyttää että päätelaite on kytketty kaapelilla modeemiin. Taloyhtiöissä kiinteistön sisäverkko voi vaikuttaa nopeuteen.

Voi olla että sinun on uudelleenkäynnistettävä modeemisi ennen kuin uusi nopeus toimii. Muuten etu ei vaadi sinulta toimenpiteitä. 8.1 jälkeen nopeus palautuu automaattisesti normaaliksi. Asiakkailla  joilla on jo vastaava palvelu eivät saa hyvitystä tarjouksen aikana.

Mikäli haluatte tarkistaa liittymän nopeuden esim. www.speedtest.net sivuilla, huomioikaa, että teillä on oltava verkkokaapeli (CAT 6) kytkettynä tietokoneen ja kuitumodeemin välillä sekä tietokone, jonka verkkokortti suoriutuu 1000 MBit/s nopeudesta, saadaksenne täsmällisen mittaustuloksen.

KuituOpen ei koskee yritysasiakkaita.

Jos haluat KuituOpen-tapahtuman jälkeen päivittää internetnopeuttasi, voit tutustua kampanjatarjouksiin tästä.

 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2020 toivotta JNT!

Lue koko artikkeli

Yhteistyösopimus Discovery Networks Finlandin kanssa päättyy 31.12.2019

julkaistu 18-12-2019

Kaapeli-TV-toimittajamme yhteistyösopimus Discovery Networks Finlandin kanssa maksukanavien jakelusta päättyy 31.12.2019. Neuvotteluja käydään parhaillaan sopimuksen jatkamisesta, jotta Discoveryn kanavat näkyvät Kaapeli-TV -asiakkailla jatkossakin.

Tv-yhtiöiden kanssa käytävät sopimusneuvottelut ovat normaali käytäntö sopimuskauden päättyessä. Tavoitteena on tarjota monipuolisia sisältöjä ja palveluita kohtuullisella hinnalla, ja teemme töitä sen eteen, että löydämme ratkaisun Discoveryn kanssa.

Sopimukseen kuuluvat kanavat: Eurosport 1 ja 2 sekä Discoveryn maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Network.

Mikäli näiden kanavien näkyminen keskeytyy 31.12.2019 jälkeen, pyrimme ratkaisemaan tilanteen asiakkaiden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla ja tiedotamme kanavatarjonnan muutoksista ja korvaavista sisällöistä.

 

Muutos ei koskee IPTV.

Lue koko artikkeli

Ebba Brahe stipendi 2019

julkaistu 18-12-2019

Kuvassa: Thomas Carp, JNT, ja Annika Rak, Cambridge ohjelma

Olemme vuodesta 2017 vuosittain jakaneet Ebba Brahe -stipendin. Stipendi on JNT:n perustama ja sen tarkoituksena on naisten yrittäjyyden ja yritysjohtajuuden edistäminen Pohjanmaalla. Stipendi on vuodesta 2017 vuosittain myönnetty tunnustuksena yritteliäiden, aikaansaavien ja eteenpäin pyrkivien, Pohjanmaalla ja maakunnan hyväksi toimivien naisten työstä.

2019-vuoden stipendi luovutettiin 14.11.2019. Annika Rakille, joka on Cambridge paino-ohjelman toimitusjohtaja ja konseptin kehittäjä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa ja Annika toimii yrityksen toimitusjohtajana sekä Suomessa että Ruotsissa. Annamme stipendin Annikalle huomionosoituksena hänen toiminnastaan Pohjanmaalla sekä siksi, että hän on osoittanut, että on mahdollista johtaa menestyvää, kansallista ja nykyisin myös Ruotsiin laajennutta yritystä Pietarsaaren pääkonttorista käsin.

Cambridge paino-ohjelma auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitepainonsa, tekemään terveellisiä valintoja sekä sisäistämään ja ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja. Ohjelman valmentajat opettavat ja auttavat asiakasta noudattamaan kestävää ruokavaliota arjessaan ja motivoivat asiakasta onnistumaan tavoitteessaan. Yrityksellä on 115 valmentajaa pelkästään Suomessa ja 25 Ruotsissa – lukumäärä, joka vuoden vaihteen jälkeen vielä kasvaa.

– Dieettijauhepussien myyminen ei ole vaikeaa, mutta meidän konseptimme sisältää niin paljon enemmän, tärkein tavoitteemme on lisäarvon tuottaminen asiakkaille. Menestyksemme avain on, että me valmentajiemme kautta tarjoamme asiakkaalle tarvittavat apuvälineet, jotta hän itsenäisesti pysyy motivoituneena ja pystyy tekemään onnistuneeseen, kestävään painonpudotukseen johtavia valintoja, Annika kertoo.

Annika on vuodesta 1995 auttanut ihmisiä löytämään tien terveellisempään elämäntapaan. Suomen Cambridgessa saadun yli 10 vuoden kokemuksen jälkeen hän aloitti vuonna 2018 myös työn Ruotsin Cambridgen toimitusjohtajana. Hän toteaa, että matkat maiden välillä olisivat olleet sujuvampia ja useita tunteja lyhyempiä, jos hän olisi asunut Helsingissä, mutta hän haluaa kuitenkin panostaa Pietarsaareen yrityksen pääkonttorin paikkana ja kertoo suunnitelmistaan perustaa uutta toimintaa Pietarsaaren keskustaan.

Annika muistelee nauraen niitä monia kertoja, kun hän erilaisten projektien kanssa on juossut pää edellä seinään, mutta hänestä säteilevän positiivisen, nöyrän ja intohimoisen asenteen perusteella on helppo ymmärtää, että sen avulla hän on onnistunut nousemaan takaisin jaloilleen jokaista yrittäjää joskus koettelevien takaiskujen jälkeen.

 

 

Kuka oli Ebba Brahe?

Pietarsaaren seudulla monet varmaan muistavat, että Ebba Brahe jotenkin liittyi Pietarsaaren historiaan. Muistin virkistämiseksi voimme kertoa, että Ebba Brahe perusti Pietarsaaren ja nimesi kaupungin kuolleen miehensä Jakob De la Gardien mukaan. Ebba, joka kuului Ruotsin aatelistoon, oli rohkea ja toimelias nainen, joka 1600-luvulla harjoitti laaja-alaista liiketoimintaa ja hallitsi useita kartanoita, tiloja ja ennen kaikkea rauta- ja vuoriteollisuuslaitoksia.

Lue koko artikkeli

Kaapeli-tv muutokset joulukuussa

julkaistu 15-12-2019

Muutoksia kaapeli-TV kanavavalikoimassa 31.12.2019 alkaen:

  • Aito Iskelmä Harju & Pöntinen-kanava päättyy, ja poistuu valitettavasti Start-paketista.
  • Fine living-kanava päättyy, ja poistuu valitettavasti Mix ja Extra kanavavalikoimasta.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Jos teillä on kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 (klo 8-16.30) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[a]jnt.fi.

Lue koko artikkeli

Ruotsalainen TV4 jatkuu tavaliseen tapaan

julkaistu 11-12-2019

Ruotsalainen operaattori Telia on ostanut tv-yhtiön, joka omistaa mm. ruotsalaiset TV4-kanavat. Viimeaikainen kaupankäynti ruotsalaisen operaattoreiden omistajuudesta ei  vaikuta JNT:n kanavien lähetyksiin.

Suomessa Ruotsin TV4:n lähetykset jatkuvat kuten ennenkin.

Lue koko artikkeli

Joulukuun bonuskanava

julkaistu 09-12-2019

Kaapeli TV: Viasat Explore HD

Joulukuun bonuskanava kaapeli-TV:ssä, Viasat Explore HD, lähettää Viasat Explore -kanavan ohjelmiston huipputarkalla teräväpiirtokuvalla ja Dolby Digital 5.1 Surround Sound -äänellä. Viasat Explore HD on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Suomeksi tekstitetty.

Bounuskanava löytyy kanavapaikalta 61.

 

IPTV: Disney Channel

Joulukuun bonuskanava IPTV:ssä on Disney Channel, pohjoismaiden suosituin lastenkanava. Se näyttää Disneyn ihania klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia yhtiön laajan tuotannon laidasta laitaan.

Bounuskanava löytyy kanavapaikalta 20.

Lue koko artikkeli