Uutiset

Asuntoyhtiö Oravanpyörä

julkaistu 16-09-2020

JNT sai taloyhtiön kiitokset sujuvasta netin asennuksesta

Asunto-osakeyhtiö Oravanpyörä osoitteessa Kauppapuistikko 25 oli ensimmäinen taloyhtiö Vaasassa johon asennettiin JNT:n uusi G.fast internetpalvelu. Oravanpyörässä ollaan nyt huikean tyytyväisiä asennuksen onnistumiseen ja verkkoyhteyden toimintaan. Eniten kiitosta taloyhtiön jäseniltä saavat JNT:n kaksikielinen palvelu ja maksuton asennus.

35 merellä vietetyn vuoden jälkeen ehtii jalkapalloa harrastava eläkeläinen Hans-Erik Joffs tehdä viimein muutakin kuin töitä. Osoitteessa Kauppapuistikko 25 sijaitsevan taloyhtiön puheenjohtajuus on sekä harrastus että keino pitää talon yhteisöllisyyttä yllä. Viime vuonna taloyhtiössä tuli ajankohtaiseksi internet-verkon uudistaminen.
– Pyysimme tarjouksia useilta tahoilta, Hans-Erik sanoo. JNT oli ainoa, joka lupasi hoitaa asennukset asuntoihin ilmaiseksi. Se ratkaisi meidän puolestamme asian. Muuten jokaisen asukkaan olisi itse pitänyt hakea omat laitteensa postista ja asentaa ne itse, tai vaihtoehtoisesti maksaa asennuspalvelusta itse. Monet asukkaistamme ovat iäkkäitä eivätkä ehkä olisi selvinneet siitä yksin.

Verkkoyhteys asennettiin kaikkiin 19 asuntoon maaliskuun loppuun mennessä.
– JNT oli yhteydessä jokaiseen asukkaaseen erikseen ja ilmoitti, koska asennus tapahtuu. Kaikki tapahtui nopeasti ja aikaa kului noin puoli tuntia asuntoa kohti. Olemme valtavan tyytyväisiä myös siihen, että työ hoitui sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi, Hans-Erik sanoo.

Nyt taloyhtiössä on entistä nopeampi ja varmempi verkkoyhteys. Yhteyden nopeutta on tarvittaessa mahdollisuus vielä kasvattaa lisämaksusta.
– Yhteyshenkilömme Jukka Harju JNT:llä on erittäin mukava ja asiantunteva. JNT on selvästi osoittanut haluavansa nimenomaan palvella asiakkaita eikä ainoastaan myydä palvelujaan. Arvostamme tätä asennetta, toteaa Hans-Erik kiittäen vielä kertaalleen yrityksen kaksikielistä ja sujuvaa palvelua.

– Tuntuu turvalliselta tietää, että JNT on lähellä ja tavoitettavissa ja pystyy auttamaan välittömästi, jos ongelmia ilmaantuu. Heidän toimipisteensä on täällä Vaasassa vain parin korttelin päässä meiltä. Tässä talossa me kaikki olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen, Hans-Erik toteaa.

 

Autamme mielellämme asuntoyhtiöitä saamaan parhaat palvelut. Ota yhteyttä kuitutiimiimme niin käymme läpi tämänhetkiset palvelunne.

Vaasa/Kokkola
Jukka Harju
06 786 8255
jukka.harju[a]jnt.fi

Pietarsaari
06 786 8210 tai
kuitutiimi[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Haetaan! Työntekijää, joka suhtautuu intohimoisesti Viestintään ja markkinointiin

julkaistu 11-09-2020

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä luovassa markkinointitiimissämme. Täydennät tiimiämme ennen kaikkea hyvillä sisäisillä ja ulkoisilla viestintätaidoilla.  Työhön sisältyy sekä lyhyiden että pitkien tietopohjaisten ja/tai myyvien tekstien tuottamista. Välität sisäistä tietoa organisaatiossa ja viestit ulospäin muun muassa asiakas- ja uutiskirjeiden sekä sosiaalisen median kautta. Tietoa käytetään JNT:n omissa kanavissa sekä muualla, ja se saavuttaa asiakkaamme Pietarsaaren, Vaasan ja Kokkolan alueilla. Olet osallisena sekä JNT:n kuluttaja- että yritysmarkkinoinnissa ja toimit siten niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa.

Toivomme, että seuraat markkinoinnin ja viestinnän kehittymistä ja pyrit jatkuvaan kehittymiseen. Arvostamme kiinnostusta omaan ympäristöön, yhteiskuntakehitykseen ja tekniikkaan. Tiettyä sosiaalisen median tuntemusta tarvitaan, ja tulet myös päivittämään kotisivujamme. Sinun tulee hallita ruotsin ja suomen kieli suullisesti ja kirjallisesti. Eduksi luetaan erinomainen suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn kasvavalla alalla sekä mahdollisuuden kehittyä ja uudistua. Työaikasi on joustava, ja työskentelet 80%-100%. Sijoituspaikka on Pietarsaari tai Vaasa. Virka on äitiysloman sijaisuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry[a]jnt.fi 22.9. mennessä. Kirjoita hakemuksesi otsikoksi ”Työntekijä: viestintä ja markkinointi”. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Lisätietoa antaa markkinointivastaava Zuzette Lövgren, puh. 06 786 8185, ma-ke klo 10-11 & 13-14.

 

JNT:llä on noin 60 työntekijää, jotka ylläpitävät ja tarjoavat internet-, tv-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. Haluamme ehdottomasti antaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka JNT:llä on pitkä yrityshistoria, se on nykyisin moderni ja ajankohtainen yritys. Arvostamme hyvinvointiasi ja tarjoamme turvallisen ja omistautuneen työpaikan, jossa on avuliaat ja asiantuntevat työkaverit. Käytössäsi ovat viihtyisät toimistotilat ja viimeisin tekniikka. JNT kannustaa henkilökohtaiseen kehittymiseen ja oma-aloitteisuuteen.

Lue koko artikkeli

Liiga-kausi 2020-21

julkaistu 11-09-2020

Telia Liigapassi – Kanavapaketti joka näyttää kaikki Liigan ottelut!

Tämän vuoden kausi alkaa 1 lokakuuta 2020 ja jatkuu huuhtikuuhun 2021. Telia Liigapassi-paketti sisältää 7 pelikanavaa joissa näytetään kaikki Liigan ottelut. Lisäksi studiokanavalla asiantuntijat tekevät analyysejä ennen ja jälkeen otteluiden.

Telia Liigapassi-kanavapaketti on saatavilla sekä Kaapeli-TV:ssä että IPTV:ssä.

Hinta: 27,90 €/kk. Maksat ainoastaan kuukausista jolloin Liiga on käynnissä.
SM-liiga vain Telia Liigapassi-kanavilla!

Tilaa asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi tai tilaa Multitronic|JNT-kaupasta Pietarsaaressa ja Vaasassa.

 

Osallistuvat joukkueet:

 • HIFK
 • HPK
 • Ilves
 • Jukurit
 • JYP
 • KalPa
 • KooKoo
 • Kärpät
 • Lukko
 • Pelicans
 • SaiPa
 • Sport
 • Tappara
 • TPS
 • Ässät
Lue koko artikkeli

Uusi Valioliigakausi käynnistyy

julkaistu 07-09-2020

Uusi Valioliigakausi alkaa lauantaina 12. syyskuuta.

Kausi 2020-21 potkaistaan käyntiin V sport -kanavilla ja Viaplayssa Valioliigastudion ja kolmen ottelun voimin.

V sport ja V sport jalkapallo -kanavapaketit ovat saatavilla sekä Kaapeli-TV:ssä että IPTV:ssä. Tilaa asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi tai tilaa Multitronic|JNT-kaupasta Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Hinnat:
V sport 34,95 €/kk
V sport jalkapallo 29,95 €/kk

 

Viikonlopun live-ottelut V sport jalkapallo-kanavalla:

La 12.9.
14.00 Valioliigastudio
14.25 Fulham – Arsenal + studio
16.55 West Ham – Newcastle + studio
19.25 Liverpool – Leeds + studio

Su 13.9.
15.55 West Bromwich – Leicester
18.20 Tottenham – Everton

 

Lue koko artikkeli

Miesten Ykköstä Elisa Viihde Sport paketilla

julkaistu 01-09-2020

Seuraa miesten Ykköstä koko syksyn. Näet kaikki ottelut kotisohvaltasi Elisa Viihde Sport-paketilla.

Saat Elisa Viihde Sport -kanavapaketin hintaan 9,90 €/kk. Tilaa asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi tai tilaa Multitronic|JNT-kaupasta Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Lue koko artikkeli

Syyskuun bonuskanavat

julkaistu 01-09-2020

Syyskuussa näet seuraavat bonuskanavat TV-palveluissamme.

Kaapeli-TV: Eurochannel
Eurochannel, on eurooppalaiseen kulttuuriin ja elämään keskittyvä kanava. Ohjelmistossa nähdään niin elokuvia, sarjoja kuin muutakin sisältöä. Ohjelmat alkuperäiskielellä, Englanniksi tekstitetty.
Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 61.

IPTV: Ginx Esports TV
GINX Esports TV on ensimmäinen ja suurin esports TV kanava maailmassa. Kanavan tavoitteena on laajentaa esports-näkyvyyttä ja kiinnostavuutta kaikille urheilusta kiinnostuneille. Ginx Esports TV tekee Lontoon konttoristaan yhteistyötä maailmanlaajuisten yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaakseen esports-faneille laajan sisällön esports-viihdettä sekä myös live-turnauksia 24 tuntia päivässä jokaisena päivänä.
Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 20.
Lue koko artikkeli

JNT on ostanut Bothnia Broadband Ab:n Maalahden kunnalta

Päivitetty: 31-08-2020

JNT on ostanut Bothnia Broadband Ab:n Maalahden kunnalta

JNT on ostanut Bothnia Broadband Ab:n Maalahden kunnalta. Kaupan myötä JNT:n kuituverkko laajenee yli 1000 uudella laajakaista-asiakkaalla sekä uudenaikaisella kuituinfrastruktuurilla Maalahden kunnassa ja sen lähialueilla.

JNT:lle kauppa on tärkeä ja askel eteenpäin yrityksen kasvustrategian toteuttamisessa. JNT pyrkii määrätietoisesti laajentamaan kuituinfrastruktuuriaan, ja yritys onkin johtava kuituyhteyksien toimittaja Pohjanmaalla. Yritys on kuiturakentamisen eturintamassa myös koko valtakunnan tasolla. Viime vuosina JNT on kasvanut voimakkaasti etenkin Vaasan alueella.

 

  • Näemme suurta kysyntää paikalliselle toimijalle, joka kykenee tarjoamaan vakaita ja luotettavia laajakaistayhteyksiä. Konkreettisesti tämä näkyy kuituverkon laajentamisena useilla paikkakunnilla, kertoo JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

Tällä hetkellä painopiste on Maalahdessa. Ne asiakkaat, joihin kauppa vaikuttaa, saavat piakkoin lisätietoja JNT:ltä. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään yrityskaupan johdosta. Palvelut jatkuvat kuten aiemminkin, mutta pidemmällä aikavälillä tulemme tekemään päivityksiä voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistä nopeampia yhteyksiä ja laajemman palveluvalikoiman.

JNT tulee myös järjestämään tiedotustilaisuuksia, joissa saamme tilaisuuden tavata asiakkaitamme ja kertoa heille tarkemmin JNT:n palveluvalkoimasta. JNT:llä on myös valmius valokuituverkon laajentamiseen edelleen Maalahdessa ja lähialueilla, joilla on riittävästi kysyntää.

 

  • Arvostamme sitä pitkäjännitteistä työtä, jota Maalahdessa on tehty kuituverkon rakentamiseksi. Olemme myös iloisia siitä luottamuksesta, jonka johdosta voimme jatkaa rakentamista vakaalle pohjalle, JNT:n myyntijohtaja Nina Riska toteaa.Nyt odotammekin innolla, että pääsemme kehittämään liiketoimintaamme ja tarjoamaan Maalahden asukkaille monipuolisia palveluitamme sekä parasta mahdollista asiakaspalvelua, jatkaa Riska.

 

Vahva kasvu koko Vaasan seudulla

JNT työskentelee pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti tavoittaakseen yhä useampia pohjalaisia. Tavoitteena on tarjota palveluja 50 prosentille Pohjanmaalaisille, ja olemme hyvin aikataulussa. Kiinnostus yrityksen palveluihin on suuri, ja yhä useammat ihmiset näkevät tarpeen nopeille ja vakaille kuituyhteyksille.

 

  • Kasvamme laajalla rintamalla ja toivotamme vuosittain useita tuhansia uusia asiakkaita JNT: lle, kertoo Riska. Corona pandemia on lisännyt kysyntäämme. Nopea ja vakaa yhteys on etätyön ja opiskelujen perusedellytys. Olemme toimittaneet ennätyksellisen määrän kuituyhteyksiä keväällä ja kesällä, Riska jatkaa.

 

Yritysasiakkaat ja asuntoyhtiöt ovat tärkeä osa yhtiön toimintaa. Yhä useammat yritykset valitsevat JNT:n toimittajaksi paikallisen, ja läheisen palvelun sekä korkeatasoisten palvelujen ansiosta.
Viime vuosina yritys on kasvanut merkittävästi yritys- ja asuntoyhtiöiden puolella, ja suuri osa kasvusta tapahtuu Vaasan alueella. Vuonna 2016 JNT avasi toimiston Vaasaan. Kasvu on ollut nopeaa, nyt Vaasassa työskentelee hieman yli 10% yhtiön henkilöstöstä ja jatkuvaa kasvua on näkyvissä.

 

  • Näemme, että asiakkaat arvostavat sitä, että JNT pystyy tarjoamaan yrityksille kaiken ICT:n osalta, ja että palvelumme ovat korkeatasoisia. Saamme jatkuvasti palautetta siitä, että asiakkaat arvostavat sitä, että pidämme lupauksemme ja että voimme keskustella yhdessä asiakkaan kanssa parhaasta ratkaisusta, kertoo Yrityspalveluiden Johtaja Thomas Carp.

 

Tällä hetkellä JNT työskentelee noin 30:llä alueella Vaasan seudulla laajentaakseen kuituverkkoa ja kartoittaakseen kiinnostusta verkkoomme liittymiseen. Yhtiö tekee sijoitus- ja rakennuspäätöksiä alueilla, joissa kiinnostus on riittävä. Voit rekisteröidä kiinnostuksesi kuituyhteyteen osoitteessa www.jnt.fi/kuitu.

 

Sijoituksia alueen menestykseen

 Kuituverkon laajentaminen suurilla alueilla tarkoittaa suuria investointeja, JNT sijoittaa alueen infrastruktuuriin vuosittain 3–5 miljoonaa euroa.

 

  • Laajennamme järjestelmällisesti kuituverkkoa. Esimerkkinä Carp mainitsee, että JNT on kaivanut Vaasassa nyt 66 000 m kuitua, joka laskettuna yksittäisiin kuituihin tarkoittaa 5,2 miljoonaa metriä.

 

  • Näemme, että kuituverkko on aina ylivoimainen sekä nopeuden että luotettavuuden suhteen, jonka takia kuidun laajentaminen on meille tärkeä asia. Rakentaminen on pitkäaikaista investointia joka on edellytys menestykseen seudullemme., Höglund toteaa.

Lisätietoja:

Maria Höglund, toimitusjohtaja, maria.hoglund[at]jnt.fi, tel (06) 786 8100, 044-721 8100

Nina Riska, myyntipäällikkö kuluttajapalvelut, nina.riska[at]jnt.fi, tel (06) 786 8184, 044-721 8184

Thomas Carp, johtaja yrityspalvelut, thomas.carp[at]jnt.fi, tel (06) 786 8330, 044-721 8330

Tietoja JNT:stä:

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) toimii tietotekniikan ja televiestinnän alalla: yrityksen liikevaihto on 14 miljoonaa euroa, ja sen asiakaskuntaan kuuluu niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin julkishallinnon organisaatioita. Päämarkkina-alue on ensisijaisesti  Pohjanmaa ja erityisesti sen rannikkoalue. Yhtiöllä on 60 työntekijää Vaasassa ja Pietarsaaressa. 

Lue koko artikkeli

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit

julkaistu 29-07-2020

C More esittää Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kausien loppuhuipennukset suorina lähetyksinä. Reilun kahden viikon ajan jännitettävää riittää lähes joka ilta. Maailman parhaat pelaajat ottavat toisistaan mittaa otteluissa, joissa jokaisessa on jättimäinen panos – eteneminen tai putoaminen kilpailusta. Kaikkien Mestarien liigan otteluiltojen sekä Eurooppa-liigan finaalin yhteydessä iltaa seuraa C Moren jalkapallostudio.

C More Sport kanavapaketin saat hintaan 29,95 €/kk, tilaa asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi tai Multitronic|JNT-kaupassamme Pietarsaaressa ja Vaasassa.

 

Mestarien liigan aikataulu 2020 pudotuspeleille:

7.-8.8. Neljännesvälierät
12.-15.8. Puolivälierät
18.-19.8. Välierät
23.8. Finaali

Lue koko artikkeli

France 2 ainoastaan HD-kanavana

julkaistu 21-07-2020

France 2 ainoastaan HD-kanavana jatkossa

3.8 lähtien France 2-kanava poistuu kanavavalikoimastamme kaapeli-TV-verkossa, kanava on sisältynyt Picnic ja MIX-paketteihin. Mikäli haluat myös jatkossa katsoa France 2 kanavaa, löytyy se HD-kanavana. HD-kanavat vaativat HD-laitteet, jotka linkitetään kanavakortin kanssa.

Lue koko artikkeli

Pohjanmaalainen yhteistyö: JNT ja Estlander & Partners

julkaistu 08-07-2020

Kuvassa: Per-Johan West, Mathias Österberg, Jonas Björkstrand

Paikallinen telekom tukee finanssiyhtiöiden globaalia kilpailukykyä

Omaisuudenhoitoyhtiöt Estlander & Partners ja GRIT Fondbolag Ab tekevät päivittäin useita tuhansia sähköisiä liiketoimia Vaasassa sijaitsevasta konttorista käsin. Näille yrityksille luotettavat, toimintavarmat ja tehokkaat IT-ratkaisut ovat kaiken lähtökohta. Ratkaisevan tärkeää on myös se, että ongelmatilanteessa apu löytyy läheltä. JNT tarjoaa yhtiöille kilpailukykyiset ja joustavat paikalliset ratkaisut.

Toimipiste Vaasan Pitkäkadulla on suurten ikkunoiden ansiosta valoisa ja ilmeeltään avara. Sen erottaa muista vastaavista konttoreista vain graafisia kuvaajia ja numeroita pursuavien näyttöjen paljous.
- Asiakkaamme ovat pääasiassa laitoksia kuten pankkeja ja eläkeyhtiöitä, kertoo toimitusjohtaja Mathias Österberg. Meillä on siis pääasiassa rahoitusalalla toimivia yritysasiakkaita koko Pohjolasta. Sisaryhtiö GRIT Fondförvaltning toimii samaan tapaan ja jakaa toimitilat Estlander & Partnersin kanssa. Vaikka suurin osa asiakkaista onkin yrityksiä, myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita asiakkaiksi.
- Tässä työssä hauskinta on se, että edelleenkin oppii uutta joka päivä, sanoo GRITin toimitusjohtaja Per-Johan West. Saamme auttaa muita heidän toiminnassaan ja yhdessä asiakkaiden kanssa innovoida sekä auttaa heitä kasvamaan. Meidän alallamme maailma on pienentynyt huikeasti, kiitos nykypäivän teknologian. Ala kehittyy sen myötä vauhdilla.

JNT:ltä yritykset hankkivat niin sanotun tuotantoympäristön, eli tietoliikenneyhteydet, kapasiteettia sekä muita IT-ratkaisuja.
- Meillä on hyvä yhdistelmä JNT:n palveluita, selvittää tietotekniikasta vastaava Jonas Björkstrand. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme JNT:n kanssa, ja mielestämme on valtava etu saada palvelua paikallisesti ja äidinkielellämme. JNT ymmärtää erinomaisesti meidän erityisiä tarpeitamme ja hoitaa erilaiset tilanteet hienosti. He palvelevat lyhyelläkin varoitusajalla joustavasti, mihin suuremmat toimijat eivät useinkaan pysty. Meille ylivoimaisesti tärkeintä on, että järjestelmä on luotettava.

Aikaisemmin täällä oli oma palvelinhuone, mutta nykyisin tarvitaan enää vain pieni sähkökaappi.
- Tämä on hyvä esimerkki siitä, millaista kehitys on ollut ja kuinka hyvin JNT meitä palvelee.

Paikallisten palveluiden hankkiminen ja samalla paikallisten toimijoiden tukeminen on juuri nyt mitä ajankohtaisinta.
- Voimme ajatella globaalisti, mutta kuitenkin tehdä hankinnat paikallisesti, Per-Johan sanoo. Meillä on yli 20 vuoden kokemus siitä, mitkä vaatimukset tietoliikenteen ja infrastruktuurin on täytettävä, jotta päivittäinen toimintamme sujuu saumattomasti. Tuntuu hienolta, että tarvitsemamme ratkaisut löytyvät omalta alueeltamme. JNT palvelee meitä sekä Vaasan että Pietarsaaren toimipisteistään käsin.

Tekstit ja valokuva: Maria Tarvos, Antonomia

 

Tästä löydät lisätietoa JNT:n yritysratkaisuista.

 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: yritysratkaisut[a]jnt.fi Puh: 06 786 8200 

 

Tule käymään

Rauhankatu 22, krs 3 65100 Vaasa

Alholminkatu 3 68600 Pietarsaari

 

Lue koko artikkeli