Uutiset

Haemme yrityspalveluiden myyjä

julkaistu 26-03-2020

Haluatko Työskennellä parantaaksesi Pohjanmaan yritysten kilpailukykyä?

Me olemme JNT: llä reilut 50 työntekijää (yhdessä alihankkijamme kanssa noin 100), jotka haluavat palvella asiakkaitamme Pohjanmaalla parhailla IT- ja telekom palveluilla. Ja nyt toivomme että meitä olisi lisää.

Olemme lähellä - koska uskomme henkilökohtaiseen tapaamiseen.
Olemme paikallisia - koska uskomme tulevaisuuden olevan Pohjanmaalla.
Haluamme, JNT:llä asiakas tuntee olonsa turvalliseki

Jos jaat arvomme ja olet intohimoinen myös myynnin suhteen, ota meihin yhteyttä, sillä etsimme tällä hetkellä:

 

YHTÄ YRITYSPALVELUJEN AKTIIVISTA MYYJÄÄ

Tehtäviin kuuluu yhteydenpito yritysasiakkaille, pääasiassa Vaasan-alueella, konsultoidakseen heitä ICT-ratkaisuissa, arvioida nykyistä tilannetta ja tarjota palvelujamme, jotka tekevät heidän jokapäiväisestä elämästään paremman. Teemme pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, joten haluamme kaikkien tuntevan olonsa tyytyväisinä vierailun jälkeen.

Sinulla voi olla joko kaupallinen- tai tekninen tausta. Koulutus ei ole yhtä tärkeä kuin kokemus. Se, mitä olet tehnyt, ja millä tavalla, sillä on enemmän painoarvoa keskuudessamme. Asiakkaamme arvostavat kokemustasi. Jos sinulla ei ole alan kokemusta, sinulla on suuri taustatiimi, joka tukee sinua niin, että sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset menestykseäsi työssäsi. Oletamme että sinulla jo on sosiaaliset- ja hyvät kommunikaatiotaidot, kun aloitat meillä. Aikaisemmat kokemukset B2B-myynnistä Pohjanmaalla tekevät arkipäivästäsi paljon helpomman.

JNT tarjoaa turvallisen työpaikan jossa työskentelee omistautunut ja palvelukeskeinen henkilökunta. Asiantuntevat työntekijämme huolehtivat asiakkaittemme asennuksista.

Käytössäsi on mukava toimistotila ja uusin tekniikka. JNT tarjoaa hyvät ansaintamahdollisuudet, jotka perustuvat henkilökohtaiseen sitoutumiseesi, sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan. JNT kannustaa henkilökohtaiseen kehitykseen ja tukee koulutusta omissa työtehtävissäsi.

 

Lisätietoja antaa Yritysliiketoimintajohtaja Thomas Carp +358447218330 arkisin klo. 16:00 - 16:30

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen kanssa viimeistään 15.4.2020 osoitteeseen: rekry[a]jnt.fi. Otsikko hakemuksellesi "Myyjä Yrityspalvelut- JNT"

Lue koko artikkeli

JNT helpottaa arkea

julkaistu 23-03-2020

JNT helpottaa arkea ratkaisuilla, joiden avulla perhe-elämän yhteydet pelaavat.

Emme voi poistaa perheriitoja – mutta nopea ja toimiva nettiyhteytemme voi viedä sinua askelen lähemmäs unelmaa sopuisasta kodista.

Nopeamman internetyhteyden avulla koko perhe voi omistautua omille digitaalisille lempipuuhilleen: Surffata, pelata, katsoa sarjoja suoratoistolla ja kuunnella musiikkia. 250/100 MBit/s nyt kampanjahintaan 34,90€/kk. 12 tai 24 kuukautta. Lue lisää.

Huono WiFi? Monesti tarvitaan yksi tai useampi ulkoinen lähetin, jotta hyvä langaton yhteys kattaa koko talon. JNT:llä tarjoamme asiakkailemme mahdollisuutta kokeilla pidettyjä AirTies WiFi-tukiasemia ilmaiseksi kahden viikon ajan ennen ostopäätöstä. Hinta 119€/kpl.

Airties wifi-lähetin

Tietoturvapaketti F-Securelta antaa täydellisen suojan perheen laitteille – tietokoneille, puhelimille ja tableteille. Juuri nyt -50% alennus F-Secure Total (kolmelle tai viidelle laitteelle) kuuden kuukauden ajan. Lue lisää.

Tilaa itsepalveluportaalimme kautta, selfie.jnt.fi, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme tilataksesi. Puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi

 

 

Etkö ole vielä hankkinut kuitua?

Ota yhteyttä kuitutiimiimme puh. 06 768 8210 tai kuitutiimi[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Hallinnoi omia palvelujasi helposti

julkaistu 19-03-2020

JNT:n uudistettu itsepalveluportaali on nyt lanseerattu, ja siellä voit helposti hallinnoida omia palvelujasi milloin haluat.

Portaalissa voit tarkistaa omat asiakastietosi ja nähdä käytössäsi olevat palvelut. Voit myös tarkistaa laskusi, mikäli epäilet että joku lasku on jäänyt saapumatta tai maksamatta. Kaikki maksutiedot ovat helposti saatavilla. Jos olet jo JNT:n asiakas voit lisäksi myös tilata uusia palveluja, tai muokata nykyisiä palvelujasi. Esimerkiksi jos internetpalvelusi on mielästäsi liian hidas, voit helposti tilata nopeamman palvelun.

Jos et vielä ole JNT:n asiakas, voit ryhtyä asiakkaaksi tilaamalla haluamasi palvelut osoitteeseesi. Portaalissa voit esimerkiksi tarkistaa onko kuituliittymän tilaaminen osoitteeseesi mahdollista ja mitä se maksaisi.

Pystyäksesi tilaamaan uusia palveluita tai hallinnoimaan nykyisiä, tarvitset sisäänkirjautumistunnuksen itsepalveluportaalille. Tunnusta varten tarvitset sähköpostiosoitteen sekä pankkitunnukset tai Mobiilivarmenteen.

Itsepalveluportaalin osoite on selfie.jnt.fi

Lue koko artikkeli

JNT:llä vastaamassa ei ole robotti

julkaistu 18-03-2020

Kuvassa Juho Sutinen

Asiakascase - Vaasan Kuljetuskanavat Oy

Joustava, luotettava, hyvin toimiva ja taatusti henkilökohtainen palvelu – nämä olivat tärkeitä kriteerejä Mustasaaren Lintuvuoren teollisuusalueella sijaitsevan Vaasan Kuljetuskanavat Oy:n valitessa uuden toimittajan ulkoisille palvelimilleen ja kaikelle tietoliikenteelleen.

- Aikaisemmin käytimme suurempaa yhtiötä kyseisiä palveluja varten, mutta nyt haimme pienempää toimittajaa henkilökohtaisempaa asiakassuhdetta varten. Yritystä, jossa vastaamassa ei ole robotti soittaessamme, TJ Juho Sutinen selittää.

IT-palvelut Vaasan Kuljetuskanavat

Vaasan Kuljetuskanavat Oy suunnittelee, valmistaa, asentaa ja huoltaa lämpölaitoksia ja muita lämmöntuotannon ratkaisuja ympäri maata. Suunnilleen 60 henkilöä työllistävä yritys on alan kokonaistoimittaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus. Nykyään se on yksi maan johtavista alan yrityksistä. Yrityksen tutkiessa markkinoita hakiessaan uutta toimittajaa yrityksen IT-palveluille kiinnostusta ei tällä kertaa suunnattu alan suurimpiin yhtiöihin – päinvastoin. 

Yritys löysi kaiken hakemansa JNT: ltä ja toimittajan vaihto toteutettiin vuodenvaihteessa.
- Kaikki meni suunnitelman mukaan ja ongelmitta. Olemme erittäin tyytyväisiä sekä teknisiin ratkaisuihin että saamaamme henkilökohtaiseen palveluun, Sutinen toteaa. Voin lämpimästi suositella JNT: tä myös muille yrittäjille.

Lue koko artikkeli

Muutoksia urheilukanavapaketeissa

julkaistu 17-03-2020

Koronavirus on aiheuttanut muutoksia urheilukanavien tarjontaan. Urheilutapahtumien siirtymisen vuoksi laskemme seuraavien kanavapakettien hintoja:

 

Kaapeli-TV

 • C More Sport 12,95 €/kk
 • C More Total 12,95 €/kk  
 • Viasat Kulta 19,95 €/kk
 • Viasat Urheilu 19,95 €/kk
 • Viasat Jääkiekko 19,95 €/kk
 • Viasat Jalkapallo 19,95 €/kk
 • Elisa Viihde Sport 0 €/kk  
 • C More Sport + Viasat Urheilu 32,90 €/kk

 

IPTV

 • C More Sport 12,95 €/kk. (C More Total-paketin kanavat sisältyvät nyt hintaan)
 • C More Total 12,95 €/kk.

Viasat-kanavapakettien hinnat 16.3 jälkeen: 19,95 €/kk

 • Viasat Urheilu 19,95 €/kk (Viasat Kulta-paketin kanavat sisältyvät nyt hintaan
 • Viasat Jalkapallo 19,95 €/kk (Viasat Kulta-paketin kanavat sisältyvät nyt hintaan)
 • Viasat Jääkiekko 19,95 €/kk (Viasat Kulta-paketin kanavat sisältyvät nyt hintaan)
 • Viasat Kulta 19,95 €/kk
Lue koko artikkeli

Korona-virukseen liittyvä direktiivi

julkaistu 16-03-2020

Ennakoimme yhteiskuntakriittisten tietoliikenneyhteyksien ylläpitoa.

JNT:llä on yhteiskuntakriittisiä toimintoja ja meidän on kyettävä turvaamaan toimintamme myös siinäkin tapauksessa että Suomeen tulisi laaja Korona virus-epidemia.

Minimoidaksemme riskiä, että henkilökunta sairastuu, sekä viruksen leviämisen rajoittamiseksi yleisellä tasolla, otamme nämä direktiivit käyttöömme:

 • Asiakaskäynnillä noudatamme erityistä huolellisuutta ja desinfioidaan kaikki laitteet ennen asennusta.
 • Emme tee kotikäyntejä, jos sairastumme. Emme tee kotikäyntejä tai asennuksia jos asiakkaalla on oireita.
 • Yritysasiakaskäynnit sovitaan kuten ennenkin, mutta virtuaalisesti.
 • Emme ota vastaan vierailua, pois lukien liiketoimintakriittiset vierailut.
 • Emme osallistu messuihin tai vastaaviin suuriin tapahtumiin.
 • Emme tee työmatkoja ulkomaille. Kotimaassa tehdään vain liiketoimintakriittisiä matkoja.
 • Kehotamme henkilökuntamme tekemän etätöitä, mikäli se on mahdollista.
 • Ulkomaanmatkalta palaavat tekevät etätöitä 2 viikkoa.
 • Meillä on varaosat kaikille kriittisille toiminnoille vähintään 6 kuukautta eteenpäin.

Asiakkaat ovat edelleen tervetulleita Multitronic|JNT-kauppoihin Pietarsaaressa ja Vaasassa, mutta suosittelemme että kaikilla joilla on flunssaoireita jää kotiin, välttääkseen muiden tartuttamista!

Seuraamme tilannetta jatkuvasti.

Lue koko artikkeli

Formula 1 alkaa ensi sunnuntaina

julkaistu 06-03-2020

Seuraa F1 kisaa C More Sport-kanavapaketilla

Alkava kausi on 71 F1-kausi ja se alkaa Australiassa 15.3 ja päättyy Abu Dhabissa 29.11. Seuraa suomalaisten ajomenestystä ja anna yhden moottoriurheilun suurimmista mestaruuskilpailuista viihdyttää sinua! C Moressa näet kisakauden kaikki ajotapahtumat ja valmistelut monipuolisista kamerakulmista, ja asiantuntijat varmistavat, ettei yksikään olennainen yksityiskohta jää huomioimatta.

C More Sport -kanavapaketilla voit seurata Formula 1 -kautta hintaan 29,95 €/kk.

Kanavapakettiin kuuluvat seuraavat kanavat:

 • C More Max
 • C More Max HD
 • C More Sport 1
 • C More Sport 1 HD
 • C More Sport 2
 • C More Sport 2 HD

 C More Sport on saatavilla sekä Kaapeli-TV:ssä että IPTV:ssä.

Huomioithan, että HD-kanavat edellyttävät HD-laitteistoa näkyäkseen.

 

Näin tilaat

Tilaa asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi tai tilaa Multitronic|JNT-kaupasta Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Kanavapaketin sitoutumisaika on kokonainen kalenterikuukausi. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa.

 

Formula 1:n lisäksi C More Sport -kanavat näyttävät myös suosittuja jalkapalloliigoja, kuten Mestarien liigaa, sekä eri jääkiekkoliigoja. Kanavien laajoista valikoimista voit katsella myös golfia, yleisurheilua, moottoriurheilua ym.

Lue koko artikkeli

Muutoksia kaapeli-TV kanavavalikoimassa

julkaistu 02-03-2020

Muutoksia kaapeli-TV kanavavalikoimassa 3.3.2020 alkaen

 • CNBC muuttuu HD-kanavaksi.
 • Paramount Network SD siirtyy kanavapaikalle 17, ja Paramount Network HD siirtyy kanavapaikalle 37.
 • SVT Kunskapskanalen HD on uusi kanava, ja löytyy kanavapaikalta 55. (Swedish Extra-kanavapaketissa).
 • Vivid RED HD on uusi kanava, ja löytyy kanavapaikalta 315 (löytyy Mix- ja Extra kanavapaketeista).
 • Hustler SD muuttuu SD-versiosta HD-versioon, ja löytyy kanavapaikalta 317.

Huomioi että HD-kanavat vaativat HD-laitteiston toimiakseen.

Lue koko artikkeli

Kolme hiihtolomavinkkiä JNT:ltä

julkaistu 25-02-2020

1. Katso helmikuun bonuskanavaa

Kaapeli-TV: Discovery Channel (kanavapaikka 61)

Kanava tarjoaa poikkeuksellisista ihmisistä, paikoista ja aiheista kertovia kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita sarjoja, kuten American Chopper sekä Hengenvaarallinen saalis. Lisäksi kanavalla nähdään laadukkaita dokumentteja ajankohtaisista tapahtumista sekä mielenkiintoisista aiheista ympäri maailman. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty tai juonnettu.

IPTV: Viasat Explore HD (kanavapaikka 20)

Viasat Explore on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Suomeksi tekstitetty.

 

2. Elokuvien vuokraaminen IPTV:ssä

Voit helposti vuokrata elokuvia suoraan IPTV-boxin kautta. Valitse ”Elokuvat” IPTV-valikossa, ja valitse sopiva elokuva katsomalla elokuvien trailereita. Vahvistat oston syöttämällä ostokoodisi. Oston jälkeen pääset katsomaan elokuvaa 24 tuntia ja elokuvavuokra näkyy seuraavalla JNT-laskullasi. Löydät myös valikoiman tästä osoitteesta: https://www.sfanytime.com/fi

 

3. Viaplay sisältyy JNT:n Viasat kanavapakettiin

Viaplay -suoratoistopalvelu sisältyy nyt hintaan kun tilaat Viasat -kanavapaketin JNT:ltä! Tämä koskee myös sinua, jolla on jo JNT:n Viasat -kanavapaketti. Katso olohuoneessasi smart-TV:n kautta, tai hiihtolomamatkalla älypuhelimestasi! Tarjous koskee sekä kaapeli-TV- sekä IPTV-asiakkaita. Viaplay-palvelulla voit katsoa elokuvia, sarjoja, lasten suosikkeja ja urheilua smart-tv:lläsi tai -puhelimessasi. Viaplay-valikoima vaihtelee Viasat-kanavapaketista riippuen.

Voit aktivoida Viaplay- palvelun osoitteessa signup.viaplay.fi. Kaapeli-tv asiakkaat valitsevat palveluntarjoajaksi JNT:n, IPTV-asiakkaat taas JNT-IPTV:n. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi aktivointikoodin, puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

JNT:stä tulee Connected Finland Oy:n osakas

julkaistu 06-02-2020

Lehdistötiedote

Connected Finland Oy:n rahoituskierros saatu päätökseen – JNT Oy teki merkittävän sijoituksen kasvuyhtiöön

IoT (Internet of Things) on maailmanlaajuinen IT ja telecom -alan megatrendi jonka ennustetaan vaikuttavan arkeemme yhtä paljon kun internetin tuleminen on vaikuttanut meihin tähän asti. Nyt JNT ottaa vahvemman position tässä nopeasti kasvavassa markkinassa. Tämä tapahtuu yhteistyön vahvistamisella ja kasvusijoituksella Connected Finland Oy:öön.

Connected Finland Oy on suomalainen 5 vuotta sitten perustettu yhtiö joka rakentaa, operoi ja kehittää kansainvälistä Sigfox-verkkoa Suomessa ja Virossa. Yhtiön verkko kattaa jo yli 90% Suomen väestöstä.

Sigfox on esineiden internet -yhtiö, jonka käyttämä teknologia on langatonta, vain vähän virtaa kuluttavaa ja pitkäkantoista mahdollistaen suurienkin laitemäärien liittämisen verkkoon helposti ja edullisesti. Tällä hetkellä Sigfox-verkkoja löytyy jo 75 maasta ja teknologiaa käyttävät laitteet toimivat saumattomasti kaikissa Sigfox-verkoissa ympäri maailman. Suomen verkkoon liitettyjen laitteiden määrä on jo lähes 200 000 kappaletta.

Connected Finland suunnittelee ja valmistaa laitteita sekä tarjoaa palvelualustan laitedatan hyödyntämiseen. Suurin osa yhtiön kasvusta on tullut sisäilman mittaamisesta joko viihtyisämmän ja terveellisemmän huoneilman saavuttamiseksi tai kiinteistön energiankulutuksen vähentämiseksi.  Tämän lisäksi toimistojen käyttöasteen mittaaminen älykkäillä sensoreilla sekä erilaisten tavaroiden, esimerkiksi rullakoiden, paikantaminen ovat kovassa nousussa. Myös Postin pakettiautomaatteihin toimitetaan yhtiön valmistamia lukkoja jotka toimivat Sigfox-teknologian avulla. Asiakkaiden tarpeiden ollessa universaaleja Connected Finland on myynyt ratkaisujaan kumppaneidensa kanssa jo 35 maahan ympäri maailmaa.

Kasvu on ollut nopeaa ja sen arvioidaan edelleen kasvavan. Osana kasvustrategiaa on Connected Finland laajentanut omistuspohjaansa ja JNT tulee mukaan merkittävänä vähemmistöosakkaana.

Yhtiöiden välinen yhteistyö alkoi jo muutama vuosi sitten mutta tiivistyi entisestään tämän sijoituksen myötä. Iloitsemme kun yksi maamme vanhimmista puhelinyhtiöstä panostaa vahvasti ja näkyvästi moderniin ja  alan johtavaan IoT-teknologiaan. JNT edustaa vahvaa alueellista osaamista ja tiivistämme yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin saralla kasvun kiihdyttämiseksi”, toteaa toimitusjohtaja Markku Patronen Connected Finland Oy:stä.

Investointi on JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglundin mielestä sekä looginen että strateginen Pohjanmaalla toimivalle alueelliselle operaattorille.

Näemme IoT vahvan tulemisen sekä tunnistamme segmentin suuren kasvupotentiaalin. Tehtävämme on huolehtia alueellemme parhaimmat edellytykset datan ja telkomin saralla, tähän kuuluu myös IoT“, toteaa toimitusjohtaja Maria Höglund, JNT:stä.

 

Lisätietoja:

Markku Patronen, toimitusjohtaja
Connected Finland Oy
markku.patronen[a]connectedfinland.fi
+358 50 506 5393
http://www.connectedfinland.fi

Maria Höglund, toimitusjohtaja
JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab)
maria.hoglund[a]jnt.fi
+358 044 721 8100
www.jnt.fi

 

Connected Finland on:
Espoossa ja Tallinnassa Virossa 16 henkeä työllistävä Connected Finland teki vuonna 2019 3,2 miljoonan euron liikevaihdon. Yhtiön maanlaajuisessa IoT-verkossa on laitteita jo lähes 200 000  ja yhtiöllä on laite- ja palveluratkaisuasiakkaita jo 35 maassa.

JNT Oy on:
JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) on pohjanmaalainen operaattori joka toimii IT:n ja telekomin toimijana. Liikevaihto on 13,5 miljoonaa euroa ja asiakkaat ovat sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Yhtiöllä on 60 työntekijää Pietarsaaressa ja Vaasassa, Suomessa.

 

 

Lue koko artikkeli