Uutiset

Black Week kuitualennus

julkaistu 23-11-2020

JNT:n Kuitutiimi tuntee olonsa anteliaaksi Black Week-viikon aikana ja myöntää 200€:n alennuksen uusista kuituliittymistä koko viikon aikana. Alennus koskee uusia kuitusopimuksia, jotka tehdään maanantain 23.11 ja perjantain 27.11 välisenä aikana. Alennus koskee asennusvalmiita alueita ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Jos olet harkinnut kuituliittymän hankkimista, tätä tarjousta ei kannata ohittaa!

Tule keskustelemaan kuitutiimimme kanssa, löydät meidät Alhominkatu 3:sta Pietarsaaressa, palvelemme sinua klo. 09.00-17.00. Kuitutiimin yhteystiedot: kuitutiimi[a]jnt.fi tai puh. 06 786 8210

Alennus koskee asennusvalmiita alueita ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lue koko artikkeli

Joulumusiikkia kaapeli-tv:ssä

julkaistu 18-11-2020

Jos sinulla on JNT:n kaapeli-tv liittymä voit nyt kuunnella jouluradiota tv:ssäsi.

Lisää joulutunnelmaasi kuuntelemalla jouluradiokanavia, jotka ovat kuunneltavissa kaapeli-tv-verkossa. Joissakin tapauksissa voit joutua tekemään kanavahaun, saadaksesi kanavat näkyviin. Kanavat löydät kanavapaikoilta 381-390. Seuraavat radiokanavat ovat kuunneltavissa:

381 Jouluradio
382 Kauneimmat joululaulut
383 Lasten jouluradio
384 Rouhea joulu
385 Happy Holidays
386 Indiejoulu
387 Klassinen joulu
388 Jazzjoulu
389 Julradion
390 Pikkujouluradio

Mukavaa joulun odotusta!

Lue koko artikkeli

TEHOKAS INTERNET SINUN EHDOILLASI - NYT VOIT MYÖS VUOKRATA KUIDUN

julkaistu 03-11-2020

”Lopeta surffaaminen, äiti, netti ei riitä!” Kuinka usein riita kotona on johtunut verkko-ongelmista? Kun monet käyttävät samaa yhteyttä, tulee helposti häiriöitä niin, ettei kukaan saa täyttä tehoa. Etätyön lisääntyessä ja suoratoistopalvelujen yhä yleistyessä lisääntyy myös nopean ja tehokkaan yhteyden tarve.

Nettiyhteys JNT Kuidun kautta on optimaalinen ratkaisu. Kuituyhteys on nopea, luotettava ja tehokas, ja sillä on tärkeä tehtävä yhä useammassa pohjanmaalaisessa kodissa. Nyt kuidun voi myös vuokrata, mikä helpottaa huomattavasti päätöstä niiden osalta, jotka miettivät liittymämaksua.

- Vuokraliittymästä maksat vain kuukausimaksun. Se on kätevä tapa saada vakaa ja nopea kuituyhteys. Saat vapaasti valita haluamasi nopeuden, ja voimme sitten räätälöidä sinun tarpeisiisi täydellisesti sopivan yhteyden, kertoo Håkan Löfqvist JNT:n kuitutiimistä.

Toimimme tällä hetkellä koko Pohjanmaan alueella. Valmiiksi rakennetuilla alueilla tarvitaan vain soitto ja toimitusaika on lyhyt. Muilla alueilla JNT tekee aktiivisesti töitä uusien kuituverkkojen rakentamiseksi.

- Kaikkia JNT Kuitu -liittymästä kiinnostuneita pyydetään siksi ottamaan yhteyttä Kuitutiimiimme tai ilmoittamaan halukkuudestaan kotisivujemme kautta. Kiinnostusilmoitukset auttavat meitä löytämään asiakkaat, jotka tarvitsevat palvelujamme, Löfqvist korostaa.

– Teemme työtä siellä, missä kiinnostusta on. Ne kylät ja alueet, joilla ei vielä ole kuituyhteyttä, hyötyvät paljon siitä, että tarttuvat tilaisuuteen ja valitsevat JNT:n palveluntarjoajaksi. Liikumme ilmaiseksi Pohjanmaalla tiedottamassa asiasta kiinnostuneita ja vastaamassa kysymyksiin.

JNT:llä on toimipiste Vaasassa, ja se on vahvasti läsnä Vaasan seudulla. Tavoitteena on jatkuva kasvu.

– Olemme siellä, missä asiakkaamme ovat. Mikäli haluaa paikallisen vaihtoehdon, kannattaa kääntyä JNT:n puoleen. Olemme ainoa paikallinen internet-, tv-, puhelin- ja IT-palveluja tarjoava yritys Pohjanmaalla. Meillä on vahva paikallinen side ja halua olla mukana kehittämässä seutua, ja lisäksi olemme täysin kaksikielisiä, sanoo myyntipäällikkö Nina Riska.

 

Kuituliittymän etuja

Kuitutekniikalla saat tehokkaan, nopean ja vakaan internetyhteyden, jota kaikki perheenjäsenet voivat käyttää samanaikaisesti ilman häiriöitä. Kuitukaapeli kaivetaan useimmiten maahan, minkä seurauksena sää ja myrskyt eivät voi vaikuttaa sen toimintaan. Jopa televisio toimii nykyään kuidun avulla. Signaali kulkee tällöin kuitukaapelin kautta kuparikaapelin sijaan, ja lähetyksen laadusta tulee parempi. Tarjolla on sekä perinteinen kaapeli-TV että joustava IPTV-palvelu. JNT Kuidulla saat sen lisäksi mahdollisuuden edullisiin puhepalveluihin. Kuituliittymä kasvattaa myös kotisi arvoa sekä tekee siitä asuntomarkkinoilla houkuttelevamman.

 

Kuitufaktaa 

• Erittäin korkea ja vakaa kapasiteetti, internet 1000 Mbits:iin asti

• Korkea siirtovarmuus

• Lyhyt vasteaika (tärkeää pelaajille)

• Mahdollistaa erinomaiset tv-palvelut, esim. IPTV

• Välttämätön kodin älyratkaisuille, kuten kameravalvonta, murtohälytin sekä lämpötilan ja valaistuksen kaukosäätö

 

Valitse itsellesi sopiva kuituliittymä

Ota yhteyttä kuitutiimiimme, jos haluat lisätietoja:

Puh. 06 786 8210

kuitutiimi[a]jnt.fi

Voit myös täyttää kiinnostusilmoituksen osoitteessa www.jnt.fi/kuitu niin otamme sinuun yhteyttä.

Lue koko artikkeli

Marraskuun bonuskanavat

julkaistu 02-11-2020

Marraskuun iltojen pimetessä voi luonnon elämää seurata kaapeli-TV:n bonuskanavalta. IPTV:ssä puolestaan on luvassa ohjelmaa hevosurheilun ystäville.

Kaapeli-TV:n bonuskanava marraskuussa on Viasat Nature.
Viasat Nature antaa luonnon kertoa oman innoittavan tarinansa. Juontajat, luontoasiantuntijat ja yksityishenkilöt uppoutuvat henkilökohtaisiin tarinoihinsa niiden tapahtumapaikoilla. Korkeatasoiset dokumentit tarjoavat kiinnostavaa sisältöä koko perheelle. Ohjelmat esitetään alkuperäiskielellä ilman suomenkielistä tekstitystä. Kanava löytyy paikalta 61.

IPTV:n bonuskanava marraskuussa on TotoTV 6.
TotoTV näyttää hevosurheilun ystävälle paalupaikalta yli 600 ravit vuodessa niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Kanava tarjoaa myös vihjeitä, varuste- ja lämmittelyhavaintoja, pelikertoimia sekä ohjastajien ja valmentajien haastatteluja. Kanava löytyy paikalta 20.

Lue koko artikkeli

Uusi urheilukanava IPTV:ssä

julkaistu 30-10-2020

Hyviä uutisia IPTV-asiakkaillemme, joilla on C More Sport- tai C More Total -kanavapaketti! 1.11. alkaen edellä mainittuihin kanavapaketteihin sisältyy uutena C More Max 2 HD –kanava.
 
Kanava on monipuolinen kattaus uutisia ja urheilua. Aikaansa seuraava penkkiurheilija löytää C More Max 2 -kanavalta monipuolisen ja vaihtelevan kattauksen ajankohtaisia lajeja sekä MTV Uutiset Liven. Kanavalta löytyy mm. Liiga-otteluita, raveja, La Liga -jalkapallohuumaa sekä F1:n vapaita harjoituksia.
 
Kanava lisätään C More Sport- ja C More Total -kanavapaketteihin IPTV:ssä. Kanavapakettien suositellut vähittäismyyntihinnat pysyvät samana.

Kanava löytyy IPTV:stä kanavapaikalta 216.
 
Toivotamme teille jännittäviä urheiluhetkiä tv-sohvalla!

Lue koko artikkeli

Onko asiakaspalvelu erikoisalaasi?

julkaistu 30-10-2020

Etsimme nyt toimistollemme Pietarsaareen avuliasta ja ihmisläheistä

Asiakasneuvojaa


JNT kasvaa ja palvelemme yhä useampia asiakkaita ympäri Pohjanmaata, minkä vuoksi tarvitsemme nyt vahvistusta palveluhenkiseen asiakaspalvelutiimiimme Pietarsaaressa. Etsimme sinua, joka olet palveluorientoitunut ja tehokas, lisäksi kiinnostus tekniikkaan katsotaan eduksi. Työssäsi saat palvella sekä kuluttaja- että yritysasiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostitse. Autat ja opastat asiakkaitamme heidän tilauksissaan sekä erilaisissa ongelmatilanteissa, yksin tai yhdessä tiimin osaavien kollegoiden kanssa. Käsittelet asiakastilauksia ja hoidat hallinnollisia tehtäviä. Auttavainen asenteesi ja halu auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut ja palvelut auttavat sinua päivittäisessä työssä. Kiinnostus myyntiä kohtaan katsotaan niin ikään eduksi.


Viihtyäksesi työssä sinulla tulee olla positiivinen asenne ja kyky tehdä päätöksiä itsenäisesti sekä sinun tulee olla organisoitunut ja huolellinen työssäsi. Meille on tärkeää palvella asiakasta hänen omalla kielellään ja siksi sinun tulee hallita suomi, ruotsi ja englanti suullisesti ja kirjallisesti. Koulutamme sinut työhösi ja pyrimme antamaan sinulle parhaat edellytykset onnistuaksesi työssä. Tarjoamme työn mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa tiimissä, jossa yhteistyö on tärkeää ja kollegat tukevat aina toisiaan. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työsuhde alkaa niin pian kuin mahdollista.


Lähetä vapaasti muotoiltu hakemuksesi sekä CV osoitteeseen rekry[a]jnt.fi, viimeistään 15.11. Otsikoi hakemuksesi otsikolla Asiakasneuvoja.


Asiakaspalvelun Team Leader Merja Mattila vastaa kysymyksiin arkisin klo 8–16.30, puh. 06 786 8213.


JNT:llä on noin 60 työntekijää, jotka yhdessä ylläpitävät ja tarjoavat internet-, TV-, puhelin- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. Haluamme ehdottomasti tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen asiakaspalvelun kanssa. Vaikka JNT:llä on pitkä historia, nykyään JNT on moderni ja ajankohtainen yritys. Arvostamme hyvinvointiasi ja tarjoamme turvallisen ja kiinnostavan työpaikan avuliaiden ja pätevien kollegoiden seurassa. Käytössäsi on hienot toimistotilat ja uusin tekniikka. JNT kannustaa henkilökohtaiseen kehitykseen ja oma-aloitteisuuteen.

Lue koko artikkeli

Televisioviikko – maksukanavia avoimessa katselussa 23-25.10.2020

julkaistu 15-10-2020

Varaa paikkasi TV-sohvalta 23.-25.10.2020. Televisioviikon ansiosta silloin avautuu joukko kanavia avoimeen katseluun.

Televisioviikko on valtakunnallinen tapahtuma, jonka myötä avataan useita kanavia katsottavaksi ilmaiseksi sekä kaapeli-TV:ssä että IPTV:ssä. Valikoimasta löytyy muun muassa urheilua sekä luonto- ja faktaohjelmia. 

Kanavat ovat avoinna viikonlopun ajan 23.–25.10., perjantai-illasta varhaiseen maanantaiaamuun saakka. Kaapeli-TV:n ja IPTV:n tarjonta eroaa hieman toisistaan. Alta löydät listattuna, mitkä kanavat näet ilmaiseksi kussakin tv-palvelussa. 

Kaapeli-TV: 

 • C More Sport 1 HD
 • C More Sport 2 HD
 • C More Max HD
 • V Sport Jääkiekko HD
 • V Sport Urheilu HD
 • V Sport Golf HD
 • Discovery HD
 • Animal Planet HD

Huomioithan, että HD-kanavat vaativat HD-laitteiston näkyäkseen.

 

IPTV:

 • C More Sport 1 HD
 • C More Sport 2 HD
 • C More Max HD*
 • V Sport Jääkiekko HD
 • V Sport Urheilu HD
 • V Sport Golf HD
 • Viasat History HD
 • Viasat Explore HD
 • Viasat Nature HD
 • Discovery HD
 • Animal Planet HD

* Kanava näkyy IPTV:ssä viikonlopun lisäksi koko vikon 44.

Huomioithan, että HD-kanavat vaativat HD-laitteiston näkyäkseen.

 

Lue koko artikkeli

Katso ykkös divarin ratkaisevat ottelut Elisa Viihde Sport paketilla

julkaistu 13-10-2020

Kaikki jäljellä olevat ykkös divarin ottelut näytetään Elisa Viihde Sport paketin kanavilla.

Coronapandemian vuoksi Jaron kotiottelu lauantaina 17.10 pelataan ilman yleisöä. Jos kuitenkin haluat nähdä ottelun, voit katsoa sen Elisa Viihde Sport kanavapaketin avulla. Hintaan 9,90€/kuukausi näet takuulla kaikki loppukauden ottelut jotka pelataan. Kanavapaketti on saatavilla kaapeli-tv-verkossamme ja vaatii HD-laitteiston. Tilausaika on vähintään yksi kokonainen kalenterikuukausi.

Kanavapaketin tilaat helposti asiakaspalvelumme kautta. Puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Tilausvaiheessa voit myös ilmoittaa lopetuspäivämäärän. 

Lue koko artikkeli

Finnet-ryhmä investoi valokuituyhteyksiin puoli miljardia euroa

julkaistu 07-10-2020

Tiedote 7.10.2020. Alkuperäinen julkaisija: Finnet-liitto ry

Finnet-liittoon kuuluvat tietoliikenneyhtiöt aikovat investoida valokuituyhteyksiin 500 miljoonaa euroa vuoteen 2030 mennessä. Investoinnin voimin puolet Suomen miljoonasta omakotitalokiinteistöstä sekä tuhannet 5G-tukiasemat voitaisiin liittää huippunopeaan valokuituverkkoon.

Digitaaliset palvelut, etätyöt sekä etäkoulutus yleistyvät ja kasvavat kiihtyvällä tahdilla. Tietoliikenteen jatkuva kasvu sekä Suomen pitkät välimatkat, vaihteleva maasto ja sääolosuhteet asettavat digitaaliselle infrastruktuurille korkeat vaatimukset.

– Jokaiseen asuin- ja yrityskiinteistöön sijainnista riippumatta tarvitaan nopea ja luotettava nettiyhteys. Sellainen, jonka kapasiteetti on lähes loputon ja johon sää ei vaikuta, sanoo Finnet-liiton toimitusjohtaja Jarmo Matilainen.

Tällä hetkellä Suomen tietoliikenneyhteydet nojaavat voimakkaasti mobiiliverkkoon. Suomi tavoittelee nousua tietoliikenneverkkojen kärkimaaksi, mutta on kiinteiden laajakaistayhteyksien osalta vielä alle EU:n keskitasoa. Jotta tilanne ei kehittyisi palvelukehityksen pullonkaulaksi, ovat Finnet-liittoon kuuluvat kotimaiset tietoliikenneyhtiöt ilmoittaneet olevansa valmiita jatkamaan mittavia valokuituinvestointejaan.

– Edellisen kymmenen vuoden aikana jäsenyhtiömme investoivat valokuituun jo noin 300 miljoonaa euroa. On hienoa nähdä kotimaisten yhtiöiden kasvattavan investointivalmiuttaan, vaikka ajat ovatkin kaikille kovat, Matilainen kertoo.

Alueen vetovoima riippuu valokuidusta

Huippunopea nettiyhteys tukee energiatehokkaiden ratkaisujen rakentamista sekä tuo palvelut ekologisesti lähelle kuluttajia. Valokuitu varmistaa nopean ja luotettavan yhteyden sekä samalla mahdollistaa tasa-arvoiset verkkopalvelut harvaan asutussa Suomessa. Valokuituverkkojen rakentaminen edistää alueellista tasa-arvoa sekä tukee paikallista yritystoimintaa ja monipaikkaista asumista. Kattavaa valokuituverkkoa tarvitaan myös tulevaisuuden mobiiliyhteyksien rungoksi.

Mikäli verkkoyhteyksiin ei panosteta valtakunnallisesti, osa tulevaisuuden palveluista ei ole kaikkialla saavutettavissa ja epätasa-arvo alueiden välillä syvenee. Toimivan verkkoyhteyden merkitys alueen vetovoimalle on kriittinen, ja tulevaisuudessa rooli vain kasvaa.

– 10 vuoden kuluttua verkkoyhteys on asumisen kannalta kaikkein tärkein, siihen kytkeytyvät niin sähkö- kuin vesiverkostokin. Kunnollinen verkkoyhteys vaikuttaakin hyvin voimakkaasti alueen elinvoimaan, toteaa Matilainen.

Matilainen muistuttaa, että tulevaisuuden tietoliikenneverkon rakentamiseksi tarvitaan yhteistyötä. Alan toimijoiden sekä päättäjien ja vaikuttajien on yhdessä panostettava valokuituliittymien rakentamisen edistämiseen ja siten varmistettava alueellinen vetovoima ja tasa-arvo.

 

Lisätietoja:

Jarmo Matilainen, Finnet-liiton toimitusjohtaja, p. 044 722 8210, jarmo.matilainen[a]finnet.fi

Finnet-liitto

Vuonna 1921 perustettu Finnet-liitto ry on alueellisten tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta- ja yhteistyöelin. Finnet-liittoon kuuluu 20 jäsenyhtiötä tytär- ja osakkuusyhtiöineen, joiden liikevaihto oli vuonna 2019 yhteensä noin 240 miljoonaa euroa. Yhtiöt työllistävät yhteensä 1 500 henkilöä.

Lue koko artikkeli

Asuntoyhtiö Oravanpyörä

julkaistu 16-09-2020

JNT sai taloyhtiön kiitokset sujuvasta netin asennuksesta

Asunto-osakeyhtiö Oravanpyörä osoitteessa Kauppapuistikko 25 oli ensimmäinen taloyhtiö Vaasassa johon asennettiin JNT:n uusi G.fast internetpalvelu. Oravanpyörässä ollaan nyt huikean tyytyväisiä asennuksen onnistumiseen ja verkkoyhteyden toimintaan. Eniten kiitosta taloyhtiön jäseniltä saavat JNT:n kaksikielinen palvelu ja maksuton asennus.

35 merellä vietetyn vuoden jälkeen ehtii jalkapalloa harrastava eläkeläinen Hans-Erik Joffs tehdä viimein muutakin kuin töitä. Osoitteessa Kauppapuistikko 25 sijaitsevan taloyhtiön puheenjohtajuus on sekä harrastus että keino pitää talon yhteisöllisyyttä yllä. Viime vuonna taloyhtiössä tuli ajankohtaiseksi internet-verkon uudistaminen.
– Pyysimme tarjouksia useilta tahoilta, Hans-Erik sanoo. JNT oli ainoa, joka lupasi hoitaa asennukset asuntoihin ilmaiseksi. Se ratkaisi meidän puolestamme asian. Muuten jokaisen asukkaan olisi itse pitänyt hakea omat laitteensa postista ja asentaa ne itse, tai vaihtoehtoisesti maksaa asennuspalvelusta itse. Monet asukkaistamme ovat iäkkäitä eivätkä ehkä olisi selvinneet siitä yksin.

Verkkoyhteys asennettiin kaikkiin 19 asuntoon maaliskuun loppuun mennessä.
– JNT oli yhteydessä jokaiseen asukkaaseen erikseen ja ilmoitti, koska asennus tapahtuu. Kaikki tapahtui nopeasti ja aikaa kului noin puoli tuntia asuntoa kohti. Olemme valtavan tyytyväisiä myös siihen, että työ hoitui sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi, Hans-Erik sanoo.

Nyt taloyhtiössä on entistä nopeampi ja varmempi verkkoyhteys. Yhteyden nopeutta on tarvittaessa mahdollisuus vielä kasvattaa lisämaksusta.
– Yhteyshenkilömme Jukka Harju JNT:llä on erittäin mukava ja asiantunteva. JNT on selvästi osoittanut haluavansa nimenomaan palvella asiakkaita eikä ainoastaan myydä palvelujaan. Arvostamme tätä asennetta, toteaa Hans-Erik kiittäen vielä kertaalleen yrityksen kaksikielistä ja sujuvaa palvelua.

– Tuntuu turvalliselta tietää, että JNT on lähellä ja tavoitettavissa ja pystyy auttamaan välittömästi, jos ongelmia ilmaantuu. Heidän toimipisteensä on täällä Vaasassa vain parin korttelin päässä meiltä. Tässä talossa me kaikki olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen, Hans-Erik toteaa.

 

Autamme mielellämme asuntoyhtiöitä saamaan parhaat palvelut. Ota yhteyttä kuitutiimiimme niin käymme läpi tämänhetkiset palvelunne.

Vaasa/Kokkola
Jukka Harju
06 786 8255
jukka.harju[a]jnt.fi

Pietarsaari
06 786 8210 tai
kuitutiimi[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli