Uutiset

NHL kausi on käynnissä

julkaistu 11-10-2018

Näe kaikki NHL-ottelut Viasat Jääkiekko kanavapaketilla.

Nyt on taas aika taistella Stanley Cup-pokaalista.Viasat Jääkiekko paketilla näet kaikki NHL-ottelut livenä tai vaikka vain highlightsit otteluista. Tänä vuonna näet myös ennätysmäärän otteluita parhaaseen katseluaikaan, klo 18.30-23.00 alkaen. Näet myös kaikki Jokereiden KHL-ottelut sekä muita valittuja KHL-otteluita. Kanavapaketti on saatavilla sekä kaapeli-TV:ssä että IPTV:ssä. 

Kanavapakettiin sisältyy seuraavat kanavat: 

Viasat Urheilu, Viasat Urheilu HD, Viasat Sport, Viasat Sport HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Hockey, Viasat Hockey HD, Viasat Xtra 1-5

HD-kanavat vaativat HD-laitteita näkyäkseen.

 

Kanavien sisällöt:

Viasat Jääkiekko on Suomen ykkösjääkeikkokanava. Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja sillä esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viasat Hockey -kanavalta näet suorien NHL -otteluiden lisäksi päivittäisiä uusintoja, sekä koosteita edellisyön otteluista. Viasat Xtra 1-5 -kanavat näyttävät NHL:ää suorina lähetyksinä. Näiden jääkiekkokanavien lisäksi saat kaksi urheilukanavaa, Viasat Urheilun ja Viasat Sportin. Viasat Urheilu on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Kanavalla nähdäänkin jalkapallon ja jääkiekon huippuliigojen lisäksi myös monipuolisesti muuta urheilua, kuten amerikkalaista jalkapalloa ja koripalloa. Viasat Sport on Ruotsin urheilukanava, jossa näytetään monipuolisesti urheilua. Luvassa mm. jalkapalloa, jääkiekkoa ja moottoriurheilua.

 

Tilaat Viasat Jääkiekko paketin helposti oman IPTV-boksisi kautta tai asiakaspalvelumme kautta puh. 06 786 8222, s-posti: asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Avoin viikonloppu Viasatilla 5.-7.10

julkaistu 02-10-2018

Urheiluhullujen suosikkiviikonloppu on nyt täällä!

Perjantaina 5.10. klo 16.00 kaikki urheilusta kiinnostuneet saavat hakeutua TV:n ääreen koska silloin Viasatin Avoin Viikonloppu alkaa. Avoin viikonloppu näkyy kaikilla JNT:n kaaplei-TV- sekä IPTV-asiakkailla. Viikonlopun aikana saat nauttia huippuluokan urheilusta, viikonlopun ohjelma tarjoaa muun muassa:

  • NHL otteluita
  • KHL otteluita
  • Valioliiga otteluita
  • Bundesliiga otteluita
  • Legue 1 otteluita
  • UFC
  • NFL

Huomaa että moni kanava on HD-laadussa ja HD kanavat vaativat HD-laitteita näkyäkseen. Löydät kanavat kaapeli-TV:ssä kanavapaikalta 254 ja siitä eteenpäin.  

Löydät Viasat Urheilu ohjelmalistan alla olevan linkin kautta. 

VIASAT.FI/OPEN

Avoin katselu päättyy maanantaina 7.10 klo 9.00. Mikäli haluat jatkaa Viasatin katsomista avoimen katselun jälkeen olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Aktivoimme sinulle haluamasi paketin.

Viasat Urheilu - 34,95€/kuukausi

Viasat Jääkiekko - 29,95€/kuukausi

Viasat Jalkapallo - 29,95€/kuukausi

Kanavapakettien sisällön löydät täältä.

 

Asiakaspalvelu puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

JNT PANOSTAA VAHVASTI IOT-TEKNOLOGIAAN

julkaistu 01-10-2018

Lehdistötiedote 1.10.2018

JNT ja Connected Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä JNT voi myydä IoT-liittymiä ja niihin kuuluvia sensoreita. Liittymien avulla sensorit voivat välittää tietoja internetin yli, mikä parantaa erityisesti yritysasiakkaiden ja organisaatioiden tuottavuutta ja energiankulutusta. Kyseinen verkko, jonka Connected Finland on rakentanut yhteistyössä ranskalaisen Sigfox-yrityksen kanssa ja jonka JNT on nyt saanut käyttöönsä, on LPWAN-verkko (Low Power Wide Area Network). Se on suunniteltu erityisesti IoT-ratkaisuja varten, joissa on kapea kaistanleveys, erittäin matala sähkönkulutus ja tästä johtuen myös matalat kustannukset. Lisäksi verkolla on vankka, sisäänrakennettu turvallisuus ja korkea kapasiteetti. Kiitos yhteistyösopimuksen, voi JNT nyt tarjota asiakkailleen satoja erilaisia, valmiita tuoteratkaisuja maailman suurimman IoT-ekosysteemin kautta.

“Yhteistyömme on ainutkertainen, sillä JNT on Suomen ensimmäinen paikallinen televiestintäalan operaattori, joka tarjoaa yritysasiakkaille kyseiseen tekniikkaan pohjautuvia, edistyneitä IoT-ratkaisuja. JNT:n tuotevalikoima kasvaa, ja nyt voimme tarjota IoT-ratkaisuja myös LPWAN-sektorin asiakkaillemme, mikä ei aikaisemmin ole ollut mahdollista”, sanoo JNT:n Stefan Skytte.

“Paikalliset asiakaskontaktimme ovat kultaakin kalliimpia ja tukevat Suomessa toteuttamaamme IoT-jakelustrategiaa.  JNT:llä on paikallisesti hyvin vahva asema ja pätevyys, ja me täällä Connected Finlandissa iloitsemme siitä, että pääsemme kehittämään Pohjanmaan IoT-palveluja”, sanoo Tom Lindblad, yksi Connected Finland Oy:n perustajista.

 

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) perustettiin 1887. JNT on täten Suomen kolmanneksi vanhin alan yritys. Yritys toimii televiestinnän eri osa-alueiden, kuten laajakaista-, puhelin-, TV- ja IT-palveluiden tuottajana. Yrityksen pääasiallinen markkina-alue sijoittuu ennen kaikkea Pohjanmaalle ja rannikkoseudulle. JNT palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa osoitteessa Alholminkatu 3. JNT:llä on myös myyntitoimisto Vaasassa, osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 18.

Connected Finland Oy on vuonna 2015 perustettu, yksityisomisteinen, suomalainen yritys, joka on erikoistunut IoT-alaan. Yritys ylläpitää Suomessa ja Virossa IoT-verkkoja, jotka perustuvat ranskalaisen edelläkävijän Sigfoxin teknologiaan. Yrityksellä on myös oma tuotekehityksensä, joka kehittää Sigfox-pohjaisia IoT-sensoreita. Yritys on kehittänyt myös ohjelmistoalustan analyyseja ja statistiikkaa varten.  Yritys toimii Espoosta ja Tallinnasta käsin.

 

Jos sinulla on lisää kysymyksiä yhteistyöstä, ota yhteyttä:

JNT, Stefan Skytte, puh. 044-7218235, s-posti stefan.skytte[a]jnt.fi 

Connected Finland Oy, Tom Lindblad, 050-69454, tom.lindblad[a]connectedfinland.fi

Lue koko artikkeli

TotoTV näkyy maksutta kahden viikon ajan

julkaistu 28-09-2018

Hevosurheilun ykköskanava TotoTV on katsottavissa veloituksetta 1.-14.10. TotoTV:stä näet päivittäin kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta.

TotoTV:n studiolähetykset koeajan aikana:

1.10. Magic Monday-studio 18:00-21:00
3.10. Vermon Toto65-studio 18:00-21:00
6.10. Lauantain Toto76-studio 15:00-18:00
8.10. Magic Monday 18:00-21:00
10.10. Vermon Toto65-studio 18:00-21:00
13.10. Lauantain Toto76-studio 15:00-18:00

Lähetys-aika on noin klo 12:00 – 23:30.

Mikäli haluat jatkaa TotoTV:n katsomista koeviikkojen jälkeen niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 tai s-posti asiakaspalvelu[a]jnt.fi. TotoTV-paketti maksaa 18€/kuukausi. 

Lue koko artikkeli

Kanavahaku 26.9 on peruttu

julkaistu 20-09-2018

Tiedote JNT:n kaapeli-TV-asiakkaille koskien kanavahakua, joka olisi tapahtunut 26.9.

Kaapeli-TV-toimittajamme on perunut taajuuspäivityksen, jonka piti tapahtua keskiviikkona 26.9. Tämän takia, kanavahakua ei tarvitse tehdä keskiviikkona. Taajuuspäivitys tehdään myöhemmin, mutta aikataulu ei ole vielä tiedossa. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Palaamme asiaan niin nopeasti kuin mahdollista.

 

Lue koko artikkeli

Yleinen huoltoyö 12.9.2018

julkaistu 07-09-2018

Ensi viikolla, tiistain ja keskiviikon välisenä yönä (12.9) JNT:llä on yleinen huoltoyö. Tulemme tekemään ohjelmistopäivityksiä runkoverkkolaitteistossa.


Tämä aiheuttaa katkoksia JNT:n palveluissa ja koskee suurinta osaa JNT:n asiakkaita Pietarsaaressa ja lähialueilla. Huoltotyö tehdään noin klo 01:00 ja 06:00 välisenä aikana.

Lue koko artikkeli

Syyskuun bonuskanavat

julkaistu 03-09-2018

Syyskuu tarjoaa Eurooppalaista kulttuuria sekä HD-laatuisia live konsertteja.

Bonuskanavia IPTV:ssä

Eurooppalaista kulttuuria sekä elämäntapaa tämän kuukauden bonuskanavalla. Syyskuun bonuskanava IPTV:ssä on Eurochannel. Kanava lähettää elokuvia, sarjoja ja muita ohjelmia kuten matkailuohjelmia ja musiikkia. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 20.

Mikäli haluat jatkaa Eurochanel kanavan katsomista syyskuun jälkeen, kanava löytyy lisäkanavien joukosta. Kanava maksaa 1,99€/kuukausi. 

 

Bonuskanavia kaapeli-TV:ssä

iConcerts HD-kanava on bonuskanava kaapeli-TV:ssä syyskuussa. iConcerts on Euroopan ainoa 24/7 HDTV live-musiikkikanava. Musiikkikanava tarjoaa vain ja ainoastaan elävää musiikkia ja esittelee musiikkia tekevät artistit. Saat nauttia parhaista live-esityksiä parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla: Katso miten Coldplay, Amy Winehouse, Santana ja monet muut artistit loistavat stadioneilla, klubeilla ja festivaaleilla eri puolilla maailmaa. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 61.

Lue koko artikkeli

Melkein 1000 flossasi uuden Suomen ennätyksen Pietarsaaressa

julkaistu 24-08-2018

Epävirallinen Suomen ennätys flossauksessa rikottiin Pietarsaaressa keskiviikkona 22.8.2018 klo 19:00.

Kaupan- ja kulttuurin yö, Spotlight, järjestettiin Pietarsaaressa keskiviikkona 22.8.2018. Yksi illan ohjelmista oli flossaustanssijoiden ennätysyritys, jonka JNT järjesti. Tavoitteena oli saada ennätysmäärä flossaajia ja ennätys olisi ensimmäinen laadultaan, koska vastaavaa ennätystä ei ole ennen tehty. Epävirallinen Suomen ennätys oli ennen 750 flossaajaa, joka rikottiin kesäleirin yhteydessä Porissa tämän vuoden kesäkuussa.

Ennätysyritys aloitettiin kello 19 lämmittelyllä, yleisössä olevien vanhempien flossaus-ohjeistuksella sekä fiilistä kohottavalla puheella, jonka piti juontaja Antti Koivukangas. Koivukankaalla oli mukana lavalla floss-asiantuntijat Agnes Skytte ja Emmi Mäenpää, jotka ammattimaisesti näyttivät liikkeet ja tahdin. Kun flossaus viimein pääsi käyntiin, eivät monien lantiot ja kädet pysyneet paikoillaan.

Illan kuvamateriaalin perusteella voimme kiitollisina todeta, että ennätysyritys veti paikalle noin 1200 ihmistä, joista 80 % arvioitiin osallistuvan flossaukseen, eli noin 960 ihmistä. Tämä tarkoittaa, että Pietarsaaressa emme ainoastaan rikkoneet Pohjanmaan ennätystä vaan myös epävirallisen Suomen ennätyksen.

Lue koko artikkeli

C More Total ja Sport hintamuutos

julkaistu 24-08-2018

MTV korottaa C More Total- sekä C More Sport-kanavapakettien hintaa 1.10.2018.

Vuosittain kallistuvat urheilusisältöoikeudet sekä se, että merkittäviä urheiluoikeuksia on viime aikoina lisätty C Moren tarjontaan, kuten Mestarien Liiga ja Euroopan Liiga, vaikuttaa siihen, että MTV nyt korottaa C More Total- sekä C More Sport-pakettien hintoja. Pakettien hinnat eivät ole muuttuneet pariin vuoteen ja jotta MTV myös tulevaisuudessa voisi tarjota puhuttelevaa sisältöä hinnat nousevat 1.10.2018.

C More Total-paketin hinta nousee 29,95€/kk. hintaan 34,95€/kk.

C More Sport-paketin hinta nousee 24,95€/kk. hintaan 29,95€/kk.

Jos teillä on kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 (klo 8-16.30) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[a]jnt.fi.

Lue koko artikkeli

Spotlight Kuitukampanja

julkaistu 20-08-2018

Tilaa JNT Kuitu-liittymä Spotlight-tapahtuman aikana, 22.8.2018, niin saat liittymän alennettuun hintaan!

Keskiviikkona 22.8 myymme JNT Kuituliittymiä alennettuun hintaan. Alennuksen koko on 290€-360€ riippuen asuinalueestasi. 

  • Kuitumodeemi sisältyy kuituliittymän hintaan. 
  • Kampanja-aika: 22.8.2018 klo 9-22

JNT Kuitu-liittymän hinta riippuu asuinalueesta. JNT Kuitu hintaluokkia on kolme: 1390€, 1590€ ja 1760€. Ota mielelläsi yhteyttä kuitutiimiimme jos haluat lisää tietoa tai kustannuslaskelman.

JNT Kuitutiimi

Tel. 06 786 8210

E-post: kuitutiimi[a]jnt.fi 

 

Katso kampanjaehdot täältä.

Lue koko artikkeli