Uutiset

Maaliskuun bonuskanavat

julkaistu 19-02-2018

MotorsTV ja Animal Planet ovat bonuskanavia maaliskuussa.

Rakastatko kaikenlaisia autoja ja moottoreita? Siinä tapauksessa pidä silmällä Motors TVtä, joka on IPTV:n bonuskanava maaliskuussa. Motors TV -kanava keskittyy täysin moottoriurheiluun ja tarjoaa suoria lähetyksiä, koosteita, uutisia, makasiiniohjelmia sekä dokumentteja eri sarjoista. Voit katsella ohjelmia kuten Porsche Cup, 24H-ajot, FIA European Truck Championship, Drag Racing sekä moottoripyörien Trial ja Supermoto. Kanava on englanninkielinen.

Motors TV-kanavan voit tilata lisäkanavana hintaan 3,30€/kk, jos haluat jatkaa kanavan katselua 28.2. jälkeen.

Bonuskanava löytyy aina kanavapaikalta 20.

 

Maaliskuun bonsukanava kaapeli-TV:ssä on Animal Planet. Animal Planet esittelee eläinkunnan tavalla, jota on harvoin nähty. Kanavalla kohdataan villieläimiä niiden omissa elinympäristöissään viidakossa, ilmassa, savannilla ja meressä sekä tutustutaan lemmikkieläimien elämään aivan uusin silmin. Animal Planetin ohjelmisto sopii koko perheelle perheen pienimmistä lähtien. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.

Jos haluat jatkaa Animal Planet kanavan katsomista 31.3.2018 jälkeen niin löydät sen Elisa Mix S paketista. Elisa Mix S kanavapaketin koko sisällön löydät täältä.

Bonuskanavan löydät kanavapaikalta 61.

Lue koko artikkeli

Kanavayhtiö Discovery rajaa IPTV:n oikeuksia Olympialaisten ajaksi

julkaistu 09-02-2018

Olympialaisten aikana ei ole mahdollista nauhoittaa ohjelmia kanavilta Kutonen, Frii, TV Viisi och TLC. Myös Mobiili IPTV on poissa käytöstä samoilla kanavilla Olympialaisten aikana.

Kanavayhtiö Discovery rajoittaa IPTV-palvelun oikeuksia Olympialaisten ajaksi. Rajoitukset koskevat seuraavia kanavia: 

 • Kutonen
 • Frii
 • TV Viisi
 • TLC

Tämä tarkoittaa sitä että Spin-palvelu ja Mobiili IPTV-palvelu ei toimi yllä mainituilla kanavilla 9.2 ja 25.2.2018 välisenä aikana. Myös TLC kanavan ReTV toiminta on poissa käytöstä samaan aikaan. 

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. 

Lue koko artikkeli

Eurosport 2 avoin kaikille joilla on JNT:n kaapeli-TV-kortti

julkaistu 06-02-2018

Kaikki, joilla on JNT:n kaapeli-TV-kortti, voi 9.2 alkaen seurata Olympialaisia Eurosport 2 kanavalla

Olympialaisten ajaksi Eurosport 2 kanava avataan kaikille, joilla on JNT:n kaapeli-TV-kortti. Eurosport 2 on avoina 9.2-25.2.2018 ja saat käyttöösi sekä SD että HD verison. Eurosport 2 SD:n löydät kanavapaikalta 110 ja Eurosport 2 HD:n kanavapaikalta 280.

HD-kanava vaatii HD-laitteiston näkyäkseen.

Lue koko artikkeli

Kanavapaketit Mix M ja Mix L ovat laajentuneet kanavalla Eurochannel

julkaistu 05-02-2018

Kaapeli-TV kanavapaketit Elisa Mix M ja Mix L laajentuivat Eurochannel kanavalla 1.2.2018.

Eurochannel on kanava, joka keskittyy eurooppalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Kanava lähettää elokuvia, sarjoja ja muita ohjelmia kuten matkailuohjelmia ja musiikkia. Kanavan löydät kanavapaikalta 150. Kanavapakettien hinta ei muutu.

Eurochannel kanava on nyt myös mahdollinen saada Mix S kanavapakettiin valinnaisten Mix-kanavien kautta. Elisa Mix S pakettiin sisältyy kaksi valinnaista Mix-kanavaa ja kanavat voit vaihtaa kerran kuukaudessa. Eurochannel löytyy myös Mix S paketin Ekstra-kanavien joukosta. Extra-kanavat maksavat 2,90€/kpl. per kuukausi.

Eurochannelin lisäksi myös muita Mix- ja Ekstra-kanavia on ilmestynyt Elisa Mix tarjontaan. Travel Channel HD ja Fine Living HD löytyvät nyt myös vapaa valintaisten Mix-kanavien joukosta Mix S ja Mix M paketeissa. Samat kanavat löytyvät Ekstra-kanavien joukosta Mix S, M ja L paketeissa. 

Lue koko artikkeli

Nick Jr. on helmikuun bonuskanava kaapeli-TV:ssä

julkaistu 02-02-2018

Helmikuun bonuskanava on Nick Jr. ja kanava näkyy kaikilla, joilla on JNT:n kaapeli-TV-kortti. Nick Jr. tarjoaa vuorokauden ympäri älykästä ja hauskaa alle kouluikäisille lapsille suunnattua ohjelmaa, johon aikuiset voivat luottaa. Kanavan ohjelmien parissa lapset viihtyvät ja oppivat uutta. Nick Jr. kanava löytyy kanavapaikalta 61.

Mikäli lapset haluavat jatkaa kanavan katsomista 28.2.2018 jälkeen, niin kanavan saa tilaamalla Elisa Mix S, Mix M tai Mix L paketin.

 • Elisa Mix S – 9,90€/kuukausi
 • Elisa Mix M – 19,90€/kuukausi
 • Elisa Mix L – 29,90€/kuukausi

Kanavapakettien kanavalistat löydät täältä.

Lue koko artikkeli

Uusia TV-kanavia kaikille JNT:n kaapeli-TV-asiakkaille

julkaistu 01-02-2018

31.1.2018 kaikki JNT:n kaapeli-TV-asiakkaat saivat kolme uutta HD-kanavaa.

Mikäli olet JNT:n kaaeli-TV-asiakas, sait käyttöösi kolme uutta HD-kanavaa kun  Start-paketti laajentui 31.1.2018. Nämä kanavat sain käyttöösi:

 

 • TV 5 HD - kanavapaikka 27
 • Kutonen HD - kanavapaikka 30
 • Frii HD - kanavapaikka 36

Kolme kanavaa saivat myös uuden kanavapaikan 31.1.2018. Nämä kanavat sisältyvät maksullisiin kanavapaketteihin jo tämän johdosta ne eivät näy kaikille, vaan ainoastaan heillä joilla on MIX tai C More paketti. 

 

 • BBC Earth HD löytyy nyt kanavapaikalta 301
 • C More Sport 2 HD löytyy nyt kanavapaikalta 225
 • BBC Brit HD löytyy nyt kanavapaikalta 300

Sinun on tehtävä kanavahaku jotta saat paikkaa muuttaneet kanavat näkymään.

Lue koko artikkeli

Poliittinen mielenilmaisu vaikuttaa JNT:n toimintaan perjantaina 2.2.2018.

julkaistu 01-02-2018

Perjantain poliittinen mielenilmaisu aktiivimallia vastaan vaikuttaa asennus- ja vikailmoituspalveluihimme.

Osa Jnt:n henkilökunnasta osallistuu mielenilmaisuun perjantaina 2.2.2018. Mielenilmaisu alkaa perjantaina 2.2.2018. klo 06.00 ja päättyy lauantaina 3.2.2018 klo 06.00. Tämän takia täyttä miehitystä ei ole käytössä ja se vaikuttaa asennus ja viankorjauspalveluihimme.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. 

Lue koko artikkeli

Avoin viikonloppu Viasatilla 2-4.2.

julkaistu 30-01-2018

Katso maailman suurimmat urheilutapahtumat ilmaiseksi sekä IPTV:ssä että kaapeli-TV:ssä

Perjantaina 2.2. klo 16.00 kaikki urheilusta kiinnostuneet saavat hakeutua TV:n ääreen koska silloin Viasatin Avoin Viikonloppu alkaa. Viikonlopun aikana saat nauttia huippuluokan urheilusta, viikonlopun ohjelma tarjoaa muun muassa:

 

 • 10 NHL -ottelua, kaukalossa Laine, Teräväinen, Donskoi ja muita suomalaistähtiä
 • 5 Valioliiga-matsia suomalaisella selostuksella mm.: ManU, Man City, Arsenal, Liverpool.
 • Super Bowl vastakkain Phildelphia Eagles ja New England Patriots 
 • 6 Viasat-studiota Suomen kovimpien asiantuntijoiden seurassa
 • La Ligaa, Koripallon Euroliigaa  ja paljon muuta! 

Huomaa että moni kanava on HD-laadussa ja HD kanavat vaativat HD-laitteita näkyäkseen. Löydät kanavat kanavapaikalta 253 ja siitä eteenpäin.

Löydät Viasat Urheilu ohjelmalistan alla olevan linkin kautta. 

http://www.viasat.fi/tv-opas 

Avoin katselu päättyy maanantaina 5.2 klo 9.00. Mikäli haluat jatkaa Viasatin katsomista avoimen katselun jälkeen olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Aktivoimme sinulle haluamasi paketin.

Viasat Urheilu - 34,95€/kuukausi

Viasat Jääkiekko - 29,95€/kuukausi

Viasat Jalkapallo - 29,95€/kuukausi

Kanavapakettien sisällön löydät täältä.

 

Asiakaspalvelu puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Lue koko artikkeli

Hae kesätöihin JNT:lle

julkaistu 19-01-2018

Kesälle 2018 tarvitsemme vahvistusta JNT.lle. Oletko etsimämme henkilö?

Tarvitsemme kesäksi 2018 innokkaita kesätyöntekijöitä  Pietarsaaren JNT:lle. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen tausta. Sekä suomen että ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi. Lähetä vapaasti kirjoitettu hakemus osoitteeseen rekry[a]jnt.fi missä kerrot osaamisistasi, kokemuksistasi sekä minkälaisten työtehtävien parissa haluaisit työskennellä. Lähetä hakemuksesi 28.2. mennessä. Toivottavasti nähdään! 

Lue koko artikkeli

JNT:n asiakkaat Vaasan seudulla osallistuivat lahjoitukseen, joka annettiin Vaasan Ensi- ja Turvakodille

julkaistu 12-01-2018

JNT:n 130-vuotta juhlittiin tekemällä hyviä tekoja Pohjanmaalla. Juhlavuosi päättyi lahjoituksella, joka annettiin Vaasan Ensi- ja Turvakodille.

Onnistunut juhlavuosi päättyi lahjoituksella Vaasan Ensi- ja Turvakodille. JNT:n mielestä turvakodin toiminta on ihailtavaa ja todella tärkeää Pohjanmaalle, tämän johdosta haluamme olla mukana tukemassa heidän toimintaansa. Otimme JNT:n asiakkaat Vaasassa mukaan tähän prosessiin ja he saivat olla mukana vaikuttamassa lahjoituksen määrään siten että he saivat valita, hakevatko JNT:n lahjan tietystä myymälästä Vaasassa tai jättävät hakematta ja tämän mukaan lahjoittavat summan Vaasan Ensi- ja Turvakodin toiminnalle. Kokonaismäärä, joka lahjoitettiin kokonaisuudessaan Vaasan Ensi- ja Turvakodille oli yhteensä 4380€. Toivomme että lahjoitus auttaa Vaasan Ensi- ja Turvakotia jatkamaan tärkeää työtään.

Lahjoituksen antoi JNT:n Thomas Carp ja Jukka Harju Vaasan Ensi- Ja Turvakodin TJ:lle Mika Lindénille perjantaina 12.1.2018 klo 10.00.

 

JNT toimii telekommunikaation kaikilla osa-alueilla: internetpalvelut, puhelinviestintä, TV ja IT-ratkaisut. Pääasiallinen markkina-alueemme on Pohjanmaa ja erityisesti rannikkoseutu. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Pääkonttorimme sijaitsee Alholminkadulla 3 Pietarsaaressa ja meidän konttori Vaasassa sijaitsee Hovioikeudenpuistikolla 18. JNT:n liikevaihto on noin 14 miljoona € ja meillä on 50 työntekijää. www.jnt.fi

Valokuva: Arash Matin

 

Lue koko artikkeli