Uutiset

IPTV Huoltotyö

julkaistu 08-10-2019

Keskiviikkona 23.10 klo 9.00 IPTV-palvelumme päivitetään.

Osa palvelusta voi olla poissa käytöstä päivityksen aikana. Päivityksen arvioitu kesto on yksi tunti. Käynnistä IPTV-boksi uudestaan huoltotyön jälkeen.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Lue koko artikkeli

Lokakuun bonuskanavat

julkaistu 02-10-2019

Kaapeli-TV: Vh1

Lokakuun bonuskanava kaapeli-TV:ssä on Vh1. Kanava näyttää musiikkivideoita, konserttitaltiointeja, musiikkiaiheisia erikoisohjelmia ja populaarikulttuuria aikuisempaan makuun. Tuoreimman hittimusiikin lisäksi tarjolla on suosikkeja myös 60-, 70-, 80- ja90-luvuilta. Englanninkielinen. Bounuskanava löytyy kanavapaikalta 61.

 

IPTV: Eurochannel

Lokakuun bonuskanava IPTV:ssä, Eurochannel, on eurooppalaiseen kulttuuriin ja elämään keskittyvä kanava. Ohjelmistossa nähdään niin elokuvia, sarjoja kuin muutakin sisältöä. Ohjelmat alkuperäiskielellä, Englanniksi tekstitetty. Bounuskanava löytyy kanavapaikalta 20.

Lue koko artikkeli

TotoTV näkyy maksutta kahden viikon ajan

julkaistu 30-09-2019

TotoTV:n avoin katselu 30.9.-13.10.2019.

TotoTV, kanava hevosurheilun ystäville, on katsottavissa veloituksetta kahden viikon ajan kaikille kaapeli-TV sekä IPTV verkon asiakkaille.

TotoTV:stä näet päivittäin kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta.

 

Mikäli haluat jatkaa TotoTV:n katsomista koeviikkojen jälkeen niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 tai s-posti asiakaspalvelu[a]jnt.fi. TotoTV-paketti maksaa 18€/kuukausi.

Lue koko artikkeli

Muutoksia kaapeli-TV kanavavalikoimassa

julkaistu 17-09-2019

Muutoksia kaapeli-TV kanavavalikoimassa 1.10.2019 alkaen

Paramount Network on uusi kanava Start-paketissa:

  • Amerikkalainen Paramount Network on viihdekanava joka näyttää elokuvia, sarjoja, tosi-tv:tä jne. Uusi kanava löytyy kanavapaikoilta 66 (SD) ja 69 (HD).

Seuraavat kanavat muuttuvat SD-versiosta HD-versioon:

  • Euronews (kanavapaikka 161)
  • NHK World (kanavapaikka 74)
  • Deutche Welle English (kanavapaikka 75)

MTV

  • MTV Music poistuu
  • MTV Finland vaihtaa nimen MTV:ksi. Samalla se muuttuu HD-kanavaksi sekä poistuu Start-paketista ja siirtyy kanavapaikalle 154 maksukanavaksi. MTV korvaa poistuvan MTV Music-kanavan kaikissa kanavapakettiyhdistelmissä.

 

HD-kanavat vaativat HD-laitteiston näkyäkseen.

Tällä hetkellä voit ostaa HD-kortinlukija Multitronic|JNT-kaupasta edulliseen hintaan 59€!

Lue koko artikkeli

JNT osallistuu Spotlightiin

julkaistu 27-08-2019

200 € alennusta uudesta kuituliittymästä

Keskiviikkoiltana 28.8 järjestetään Spotlight, kulttuurin ja kaupan yö Pietarsaaressa, ja JNT osallistuu tavanomaiseen tapaan tapahtumaan. Myymälämme Pietarsaaressa on auki klo 18-22 välillä. Tule tutustumaan tarjouksiimme ja osallistu myymälässämme oleviin tapahtumiin!

Spotlight illan aikana on meidän kuitutiimi paikalla, ja saat 200 € alennusta uudesta kuituliittymästä. Jos olet miettinyt kuituliittymän hankkimista ei tätä tarjousta kannata ohittaa! Alennus koskee asennusvalmiita alueita ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Multitronic|JNT-myymälästä löydät elektroniikkaa ja tuotteita alenettuun hintaan.  Myymälämme ulkopuolella voit testata suosittuja sähköpotkupyöriä, Xiaomi Mi 365 kello 18-21 välillä.

Xiaomi sähköpotkupyörä

Illan aikana jaamme Valotikkuja kaikille lapsille, jotka käyvät myymälässämme (rajoitettu määrä). Valokuvaseinällämme voit ottaa hauskoja valokuvia glow-in-the-dark tuotteilla ja somisteilla.

 

Nähdään Spotlightissa!

 

Lue koko artikkeli

Discovery World ja Showcase HD muutokset

julkaistu 24-06-2019

Seuraava tärkeä tiedote koskee IPTV Medium-kanavapakettia, sekä IPTV lisäkanavat & Mix A La Carte-kanavavalikoima:

Discovery World ja Showcase HD -kanavat päättyvät 30.6, ja poistuvat valitettavasti IPTV Medium kanavapaketista, sekä ”Lisäkanavat & Mix A La Carte”-kanavavalikoimasta.

 

Seuraava tärkeä tiedote koskee Discovery-kanavapakettia, sekä Elisa Mix- ja Extra-kanavavalikoimaa kaapeli-TV:ssä:

Discovery HD lisätään Discovery-kanavapakettiin, ja löytyy vastaisuudessa kanavapaikalta 94.

Discovery World ja Showcase HD -kanavat päättyvät 30.6, ja poistuvat valitettavasti Discovery-, Elisa Mix S- ja L-kanavapaketeista, sekä Elisa Mix- ja Extra-kanavavalikoimasta.

 

Kanavapakettien hinta ei muutu. Jos ette haluaa jatkaa kanavapaketin tilausta kesäkuun jälkeen, tulee teidän irtisanoa kanavapaketti ennen 30.6.2019. Jos irtisanotte paketin 30.6.2019 jälkeen noudatamme normaalia irtisanomisaikaa, joka on yksi kokonainen kalenterikuukausi.

 

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

 

Jos teillä on kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 (klo 8-16.30) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[a]jnt.fi.

 

Lue koko artikkeli

Juhannuksen aukioloajat

julkaistu 18-06-2019

Multitronic|JNT-kauppa ja JNT:n asiakaspalvelu on suljettu perjantai-sunnuntai, 21.6-23.6. Tervetuloa taas maanantaina 24.6.

Vikailmoituksemme palvelee 24/7, puh. 0800 306 719

Hyvää Juhannusta toivottaa JNT!

Lue koko artikkeli

Info JNT:n osakkeenomistajille

julkaistu 14-06-2019

JNT:n osakkeenomistajat ovat äskettäin saanet tarjouksen myydä osakkeitaan ulkopuoliselle osapuolelle. Mikäli harkitset osakkeesi myyntiä, JNT ostaa mielellään takaisin omia osakkeitaan.

Haluamme varmistaa, että painopiste pysyy alueella missä asumme ja toimimme. Haluamme myös varmistaa, että myös Pohjanmaalla on tulevaisuudessa saatavilla parhaat mahdolliset tieto- ja telepalvelut.

Mikäli haluat myydä JNT-osakkeesi, voit olla meihin yhteydessä puh. (06) 786 8144 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen osakeasiat[a]jnt.fi . JNT:llä on valtuus ostaa omia osakkeitaan, jos niitä tarjotaan JNT:lle ostettavaksi. Voit kuitenkin itse valita kenelle haluat osakkeesi myydä.

Täältä löydät lisätietoa osakkeenomistajille.

Lue koko artikkeli

Uusi kanava start-paketissa

julkaistu 14-06-2019

Inez HD on uusi kanava JNT:n kaapeli-TV:n Start-pakettissa.

Ohjelmiston peruspilareina ovat sosiaalisen median vaikuttajien ja INEZ Median yhdessä tuottamat laadukkaat ohjelmakonseptit ja sisällöt. Kanava löytyy kanavapaikalta 39, mutta nähdäksesi kanava tulee sinun tehdä kanavahaku. HD-kanavat vaativat HD-laitteiston näkyäkseen.

Lue lisää: www.inez.fi

Lue koko artikkeli

Eurosport muutokset IPTV-palvelussa

julkaistu 31-05-2019

Eurosport 1 Finland -kanava korvaa Eurosport 1 Nordic (kanavapaikka 221) 31.5.2019 alkaen.

Kanava löytyy IPTV-paketeista Small, Medium ja Large, sekä JNT Viihde-palvelusta. 

Lue koko artikkeli