Palvelumme

JNT on henkilökohtaista palvelua tarjoava paikallinen teleyritys. Autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut laajakaista-, tv- ja puhelinpalveluiden saralla. Kehitys etenee hurjaa vauhtia ja yhä useammat palvelut vaativat nopeaa nettiä. Laajentamalla kuituverkkoamme, ja tarjoamalla asiakkaillemme luotettavan ja edullisen kuituyhteyden, valmistelemme Pohjanmaata tulevaisuutta varten.

Internet

Meiltä saat edulliset ja luotettavat kiinteät laajakaistat sekä mobiililaajakaistat. Kuituyhteydellä saat nopeimman ja vakaimman Internet-yhteyden.

TV

Tarjoamme palveluita perinteiselle kaapeli-tv:lle sekä IPTV:lle laajakaistan kautta. JNT Viihde tv-palvelun avulla voit katsella televisiota missä tahansa. Se toimii kaikilla nettiyhteyksillä.

Puhelimet

Nykyään puhelimella voi soittaa monilla eri tavoilla. Haluat sitten perinteisen kiinteän puhelinyhteyden, matkapuhelinliittymän tai IP-puhelimen kiinteän Internet-yhteyden kautta, meiltä saat tarvitsemasi palvelun.

Hälytysjärjestelmä

Point kotihälytin kytketään kodin langattomaan wifi-verkkoon. Laitteessa on sisäänrakennetut anturit, jotka reagoivat mm. liikkeeseen. Halutessasi saat hälytysjärjestelmästä ilmoitukset suoraan matkapuhelimeesi.

Kauppa

JNT | Multitronic -myymälämme sijaitsevat Pietarsaaressa ja Vaasassa, tervetuloa! Myymälöistämme voit ostaa tietokoneita, puhelimia ja kulutuselektroniikkaa tai kysyä tuotteista ja JNT-palveluista.

Rakennetaanko kuitua yhdessä?

Voidaksesi surffata netissä kuidun kautta, on kiinteistösi kytkettävä kuituverkkoon. Jos sinulla ei vielä ole JNT Kuitua, mutta sen hankkiminen kiinnostaa sinua, ilmaise kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian! Laajennamme kuituverkkoamme kysynnän mukaan.

Mikä on JNT?

JNT on lyhenne sen ruotsinkielisestä nimestä Jakobstadsnejdens Telefon Ab (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy). Yritys perustettiin vuonna 1887, melkein 10 vuotta ennen kuin langaton viestintä keksittiin radion muodossa. JNT tarjoaa data-, puhelin-, televisio- ja IT-ratkaisuja eli palveluita kaikkeen, mitä televiestintä nykyään pitää sisällään.

Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia Pohjanmaalla.
Kuituverkkomme on yksi Suomen parhaiten kehittyneistä ja jatkamme sen rakentamista voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut edulliseen hintaan.

Meillä on toimistot Pietarsaaressa ja Vaasassa, koska haluamme olla asiakkaan ulottuvilla. Voit joko vierailla myymälässämme tai ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä kaikissa kanavissa. JNT toimii koko Pohjanmaan alueella, koska olemme varmoja siitä, että täällä on tulevaisuus.