Soita silloin kun haluat

Meillä kaikilla on jotain sanottavaa, mutta teemme sen jokainen haluamallamme tavalla. Haluamme tarjota sinulle hyvän palvelun riippumatta siitä, haluatko edelleen soittaa puhelusi kiinteän puhelinyhteyden avulla, puhua joustavasti matkapuhelimen välityksellä tai investoida kiinteään laajakaistaan. Onko sinulla jo kiinteä Internet-yhteys? Tutustu moderin IP-puhelimen etuihin!

Oletko hämmentynyt kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista? Ei hätää, ole meihin yhteydessä niin saat vastaukset kysymyksiisi. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!

Kiinteä puhelin

Perinteisen kiinteän puhelinyhteyden avulla sinulla on turvallinen yhteys, jonka kanssa harvoin on ongelmia toimivuuden kanssa. Voit valita osake- ja vuokrayhteyden välillä.

Matkapuhelin

Tarjoamme matkapuhelinpalveluita yhteistyössä asiantuntevan kumppanimme DNA Finlandin kanssa, jolla on laaja valikoima matkapuhelinliittymiä. JNT on myös DNA:n yrityspalveluiden jälleenmyyjä.

Multivoice

MultiVoice-palvelumme avulla soitat kiinteän Internet-yhteytesi kautta. Voit soittaa tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen välityksellä. Puhelut MultiVoice-yhteyksien välillä ovat ilmaisia maailmanlaajuisesti.

Olemme lähellä, koska uskomme paikallisuuteen

Kun muut sulkevat ovet, me avaamme ne. Me JNT:llä ajattelemme, että yhteydenottokynnyksen on oltava matala kaikissa kanavissa. Tervetuloa toimistollemme Pietarsaareen tai Vaasaan.