Moderni räätälöity TV

Ajattele, jos tv:stä tulisi aina hyviä ohjelmia? Hallitsemalla tv-aikataulua itse, se on mahdollista. Televisiota voi nykyään katsella hyvin monella eri tavalla. JNT tarjoaa kolme erityyppistä tv-palvelua: perinteinen kaapeli-tv, IPTV ja JNT Viihde.

Räätälöimme modernit tv-ratkaisut niin yksityisille kuin yrityksille. JNT pysyy askeleen edellä teknologisessa kehityksessä, koska meillä on kokemusta ja uteliaisuutta.

Etkö vielä ole varma mihin tv-palveluihin haluaisit satsata? Etsitään yhdessä ratkaisu! Riippumatta siitä, haluatko kaapeli-tv:n vai IPTV:n, meiltä löydät edulliset palvelut.

Kaapeli-tv

Perinteisen kaapelitelevision katseluun tarvitaan television lisäksi myös digivastaanotin, joko erillinen tai integroitu digiboxi. JNT:n kaapeli-tv-palvelun perusmaksu sisältää yli 25 kanavaa. Kaapeli-tv-kortilla voit myös valita yli 20 eri kanavapaketista haluamasi.

IPTV

IPTV on televisio, jonka lähetykset jaellaan laajakaistayhteyden välityksellä. Tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat käyttöösi älykkäämpiä toimintoja ja kaikki IPTV-yhteyden tarjoamat vaihtoehdot. IPTV:n käyttämiseen tarvitset kuituyhteyden ja IPTV-boxin tai Android-tv:n. JNT tarjoaa IPTV:n kaikille asiakkaille, joilla on laajakaista JNT Kuitu -yhteyden kautta.

JNT viihde

JNT Viihde antaa sinulle vapauden mukauttaa television katseluasi. Voit katsella sitä kotona IPTV-boksin tai äly-tv:n kautta, mutta voit myös helposti ottaa Viihteen mukaasi ja nauttia monipuolisesta televisiopalvelusta tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin kautta. Palvelu ei vaadi JNT Kuitua, vaan sitä voi katsella minkä tahansa nettiyhteyden kautta.

Radiokanavat

JNT perustettiin jo vuonna 1887, eli jo aikana, jolloin langaton viestintä keksittiin. Kaikki alkoi radiosta 1900-luvun alussa, ja vielä tänäkin päivänä kuuntelemme radiota, vaikka langattoman viihteen valikoima on kasvanut valtavaksi. JNT tarjoaa useita eri radiokanavia kaapeli-tv-verkon kautta.

Miten sinä haluat katsoa tv:tä?

Meiltä saat henkilökohtaista palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää, tai tule käymään liikkeessämme Pietarsaaressa tai Vaasassa.