Kaapeli-tv

Kaapeli-tv on perinteinen tv-palvelu sinulle, joka olet yhdistettynä JNT kupariverkkoon tai JNT Kuituun. Kuukausimaksu 8,90€ sisältää aloituspaketin, noin 50 kanavan monipuolisen kattauksen viihdettä. Löytyy sarjoja, elokuvia, urheilua, tiedettä, luontoa ja dokumentteja.

Meiltä voit myös hankkia kaapelikortin, jolloin katsottavissasi on vielä 10 kanavaa. Kaapelikortin avulla on mahdollista valita yli 20 eri kanavapakettia.

start-paketti

Start aloituspaketti koostuu noin 50 kanavasta ja pääset katsomaan sekä SD- että HD-laatuisia yleisimpiä suomalaisia kanavia.

Kuukausimaksu: 8,90€

KORTTIKANAVAT

Kaapelikortilla katsot automaattisesti korttimaksuun sisältyviä kymmentä korttikanavaa. Tarvitset kaapelikortin tilataksesi lisäpaketteja.

Kuukausimaksu: 3,90€

Lisäkanavat

Laajenna televisiosi tarjontaa ja tilaa joku monista kanavapaketeistamme! Valikoimaamme kuuluu mm. urheilua, draamaa, tiedettä, luontoa, kulttuuria ja lastenohjelmia. Lisäpakettien tilaaminen edellyttää JNT:n kaapelikorttia.

Laitteet

Kaapeli-tv:n katseluun tarvitset television lisäksi digiboxin tai television, jossa on kortinlukija. HD-kanavien katseluun tarvitaan HD-varustettu digiboxi tai kortinlukija. HD-laite täytyy linkittää kaapelikorttiin, jos sinulla on sellainen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua linkityksessä!

uutisia tv:stä