Viaplay är i fortsättningen Elisa Viihde Viaplay

I samband med namnbytet utökas även film- och serieutbudet i streamingtjänsten!

Den 3.12 går Viaplay och Elisa Viihde Aitio samman och blir streamingtjänsten Elisa Viihde Viaplay. Detta innebär ett ännu bredare utbud av filmer och serier i en och samma tjänst.

Bra att veta:

  • Tjänstens namn ändrar den 3.12. Viaplay heter i fortsättningen Elisa Viihde Viaplay.
  • Paketens namn är i fortsättningen Elisa Viihde Viaplay och Elisa Viihde Viaplay Total.
  • I fortsättningen har V premium kunder tillgång till Elisa Viihde Viaplay Total, medan V series & film -kunder har tillgång till paketet Elisa Viihde Viaplay.
  • Innehåll som hör till V sport -paketen finns framöver att ses i Viaplay-appen.
  • Det nuvarande utbudet i Viaplay kompletteras med Elisa Viihdes populära originalserier, samt ett brett utbud finländska filmer och barnprogram med finskt tal.

Ifall du har ett Viasat-kanalpaket från JNT så ingår streamingtjänsten Elisa Viihde Viaplay.

Kabel-TV kund: Kontakta vår kundtjänst för att få din aktiveringskod, tel. 06 786 8222 eller kundtjanst[a]jnt.fi. Gå sedan in på signup.viaplay.fi för att aktivera Elisa Viihde Viaplay-tjänsten, välj ”JNT” som tjänsteleverantör, och fortsätt enligt instruktionerna.

IPTV kund: Gå in på signup.viaplay.fi för att aktivera Elisa Viihde Viaplay-tjänsten, välj ”JNT-IPTV” som tjänsteleverantör. Använd ditt användarnamn som du använder för att logga in till din IPTV-tjänst och följ sedan instruktionerna för att skapa ett användarnamn till Elisa Viihde Viaplay.