Ändringar i MTV:s kanalpaket

MTV kommer göra två ändringar i sina kanalpaket inför år 2017. Kanalen MTV Fakta som sänder dokumentärt innehåll och som i dagens läge ingår i MTV Total paketet kommer inte längre sändas i sin nuvarande form efter 1.1.2017 i kabel- och IPTV-nätet.

Programutbudet från MTV Fakta kommer att integreras med de övriga kanalerna i MTV Total paketet. Man kommer således även i fortsättningen kunna njuta av aktuella och intressanta dokumentärer via MTV Total.  Även på C More kanalerna, som ingår i MTV Total-paketet, sänds dokumentärer av hög kvalitet.

C More Tennis som ingår i MTV Total-, MTV Total Sport- och C More-kanalpaketen utgår också ur kanalutbudet från och med 1.1.2017. De goda nyheterna är att tennis inte kommer att försvinna ur MTV Total och MTV Total Sport paketens programutbud. Tennis kommer från och med 1.1.2017 att sändas på någon av de övriga kanalerna i MTV Total och MTV Total Sport paketen.

Mer information om ändringar fås vid behov från vår kundtjänst per telefon 06 786 8222 eller via e-post kundbetjaning@jnt.fi