Avoin kuitu

JNT levererar tjänster i Telias Öppna Fiber

JNT OCH FIBER

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) grundades 1887. Det gör oss till det tredje äldsta bolaget i branschen i Finland. JNT är verksamt inom samtliga delområden inom telekom, det vill säga inom data, telefoni, TV och IT-lösningar. Vi betjänar er på svenska, finska och engelska.

Världens snabbaste internetförindelse som är mycket driftsäker.
Det finns många fördelar med fiber. Du får en internetanslutning som är driftsäker och utöver detta har fiber en mycket lång hållbarhet samtidigt som en fiberanslutning höjer priset på din fastighet. De digitala tjänster som framtiden för med sig är alla tillgängliga för dig om du har en fiberanslutning i ditt hem

INTERNET

Från JNT får du en snabb och stabil internetanslutning. Vi erbjuder olika hastigheter, du väljer den som passar dig bäst.

De hastigheter och priser som vi kan erbjuda i Avoin Kuitu nätet är enligt följande:

Telia Avoin Kuitu priser:
(Fiberanslutningen levererad av Telia)
100/100 Mbit/s – 44,90€/mån.
500/100 Mbit/s – 54,90€/mån.
1000/100 Mbit/s – 64,90€/mån.

Partnernätverkens priser:
(Fiberanslutningen levererad av partnernätverk)
100/100 Mbit/s – 24,90€/mån.
500/100 Mbit/s – 34,90€/mån.
1000/100 Mbit/s – 44,90€/mån.

MÖJLIGHETER MED IPTV

IPTV är en tjänst som distribueras via bredbandsnätet. IPTV erbjuds åt kunder som är anslutna med fiber, även åt dig som hör till Telias öppna fibernät. För att fungera kräver JNT:s IPTV-tjänst att du har en internetanslutning via JNT samt att du har en IPTV-box.

Med IPTV har du även möjlighet till tilläggstjänsterna Spin+ och ReTV, därtill är det enkelt att hyra film via IPTV-boxen. Efter köp har du tillgång till filmen i 24 timmar och filmhyran kommer sedan på din nästa faktura från JNT.

Då du beställer IPTV-tjänsten behöver du välja Small, Medium eller Large-paketet.

SMALL, MEDIUM OCH LARGE

Small-paketet innehåller bl.a. YLE1, YLE2, MTV3, Nelonen, YLE5, YleTeema, SubTV, JIM, FOX, Liv, Kutonen. Se hela kanallistan här. Pris: 9,95€/månad.

Medium-paketet innehåller samtliga kanaler i Small-paketet och därtill bl.a. Discovery-kanaler, Animal Planet, Disney Channel och BBC World. Se hela kanallistan här. Pris: 18,95€/månad.

Large-paketet innehåller samtliga kanaler i Small och Medium-paketen och därtill bl.a. Nat Geo Wild, Mezzo, Hero, CBS Reality och History. Se hela kanallistan här. Pris: 25,95€/månad.

IPTV TILLÄGGSTJÄNSTER

Med vår Spin+ tjänst kan du spela in program samt pausa och starta om både live-tv och inspelade program. Du har också möjlighet att ha hela 200 inspelningar lagrade samtidigt. Pris 6,79€/mån. (priset inkl. 2,79€ Kopiosto upphovsrättsavgift)

Mobil IPTV gör det möjligt att titta på TV via läsplatta, mobil eller dator var du än befinner dig. IPTV applikationen fungerar i Finland och på Åland. För att kunna ta tjänsten i bruk behöver du ha ett IPTV Small, Medium eller Large paket. Pris 5€/mån

Tilläggspaket och -kanaler kan beställas enligt ikraftvarande prislista. Du hittar alla våra kanalpaket och tilläggskanaler här.

F-SECURE DATASÄKERHET

F-Secures dataskyddspaket ger ett komplett skydd för familjens enheter – datorer, mobiler och surfplattor. F-Secure skyddar bl.a. mot dataintrång och blockerar diverse skadliga program, dessutom kan du tryggt handla online och använda din internetbank. 

Du kan välja F-Secure dataskyddspaket som har 1, 3, 5, 8 eller 10 licenser.

Skydda familjens datorer!

MULTIVOICE

MultiVoice är en VoIP-tjänst (Voice over IP) som till stor del motsvarar en fast telefonanslutning men med den skillnaden att samtalen rings med hjälp av internet.

Du behöver ändå ingen dator för att kunna ringa. Du kan använda din vanliga fasta telefon eller köpa en modern IP-telefon. Du kan också ringa med hjälp av din dator, surfplatta eller via din smarttelefon förutsatt att du har tillgång till internet.

Anslutningen fungerar oberoend operatör. Samtal mellan MultiVoice-anslutningar är kostnadsfria. Övriga samtal enligt JNT:s normala prislista för hemavtal.

Kostnad för MultiVoice per månad: 2,95€

FÖRSÄLJNING OCH KUNDTJÄNST

Öppet kl. 8.00-16.30

Tel: 06 786 8222
E-post: kundbetjaning[a]jnt.fi

Teknisk kundbetjäning
Tel: 06 786 8285
E-post: helpdesk[a]jnt.fi

Felanmälan 24/7
0800 306 719