Avoin kuitu

JNT on palveluntarjoaja Telian Avoimessa Kuidussa

JNT JA KUITU

JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) perustettiin vuonna 1887. JNT toimii kaikilla telekomin osa-alueilla: data, puhelinpalvelut, TV ja IT-ratkaisut. Palvelemme teitä suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Kuituliittymä – Maailman nopein ja luotettavin yhteys.
Kuidulla on monta etua, saat Internetyhteyden joka on nopea ja luotettava, tämän lisäksi kuitu on kestävä ja kiinteistösi arvo nousee. Tulevaisuuden digitaaliset palvelut ovat myös käytössäsi jos sinulla on kuituliittymä kotonasi.

INTERNET

JNT:ltä saat nopean ja luotettavan internetliittymän. Tarjoamme sinulle eri nopeuksia, valitset itse sinulle sopivan vaihtoehdon.

Avoin Kuitu verkossa tarjoamme seuraavat nopeudet ja hinnat:

Telia Avoin Kuitu hinnat:
(Telian asentama kuituliittymä)
100/100 Mbit/s – 44,90€/kk
500/100 Mbit/s – 54,90€/kk
1000/100 Mbit/s – 64,90€/kk

Kumppaniverkko hinnat:
(Kumppaniverkon asentama kuituliittymä)
100/100 Mbit/s – 24,90€/kk
500/100 Mbit/s – 34,90€/kk
1000/100 Mbit/s – 44,90€/kk

IPTV:N MAHDOLLISUUDET

IPTV on palvelu, joka jaetaan laajakaistaverkon kautta. IPTV:tä tarjotaan asiakkaille, jotka ovat liitetty kuidun kautta, myös sinulle, joka kuulut Telian avoimeen kuituverkkoon. IPTV-palvelumme vaatii JNT:n internetpalvelun sekä IPTV-boksin toimiakseen.

IPTV-palvelulla sinulla on myös mahdollisuus tilata lisäpalvelut Spin+ ja ReTV, tämän lisäksi elokuvien vuokraaminensujuu helposti IPTV boksisi kautta. Oston jälkeen pääset katsomaan elokuvaa 24 tunnin ajan ja elokuvavuokra näkyy seuraavalla JNT-laskullasi. 

Kun tilaat IPTV palvelun sinun on valitsettava joko IPTV Small, IPTV Medium tai IPTV Large paketti.

SMALL, MEDIUM JA LARGE

Small-paketti sisältää mm. YLE1, YLE2, MTV3, Nelonen, YLE5, YleTeema, SubTV, JIM, FOX, Liv, Kutonen. Katso koko kanavalista täältä. Hinta: 9,95€/kk.

Medium-paketti sisältää kaikki Small-paketin kanavat ja näiden lisäksi mm.Discovery, Animal Planet, Disney Channel sekä BBC World. Katso koko kanavalista täältä. Hinta: 18,95€/kk.

Large-paketti sisältää kaikki Small ja Medium pakettien kanavat ja näiden lisäksi mm. Nat Geo Wild, Mezzo, Hero, CBS Reality sekä History. Katso koko kanavalista täältä. Hinta: 25,95€/kk.

IPTV LISÄPALVELUT

Spin+ palvelumme avulla voit tauottaa ja käynnistää uudelleen sekä live-tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia. Nauhoituksia voi olla tallennettuna jopa 200 kpl. yhtä aikaa. Hinta: 6,79 €/kk. (hinta sis. 2,79€ Kopiosto tekijänoikeusmaksun)

Mobiili IPTV mahdollistaa television katsomisen tabletilla ja matkapuhelimella paikasta riippumatta. IPTV-sovellus toimii Suomessa sekä Ahvenanmaalla. Voidaksesi käyttää sovellusta tulee sinulla olla Small, Medium tai Large IPTV-paketti. Hinta: 5€/kk.

Kanavapaketteja sekä lisäkanavia voi tilata hinnaston mukaan, mm. Viasat- ja MTV-paketit. Katso mahdolliset kanavapaketit sekä lisäkanavat täältä.

TIETOTURVA F-SECURE

F-Secure-palvelulla voit suojata koko perheen tietokoneet ja mobiililaitteet.

Ulkoa tulee jatkuvasti yrityksiä päästä käsiksi tietokoneeseesi, esim. levittämään roskapostia. Kovalevyllä oleva informaatio on myös haluttua tavaraa mutta joskus tarkoituksena on yksinkertaisesti vain tuhota tietokoneen sisältö.

Voit valita F-Secure turvapaketin jossa on 1, 3, 5, 8 tai 10 lisenssiä.

Suojaa perheesi tietokoneet!

MULTIVOICE

MultiVoice on VoIP-palvelu (Voice over IP), joka suurilta osin vastaa kiinteää puhelinliittymää sillä erotuksella, että puhelut soitetaan Internetin kautta.

Et kuitenkaan tarvitse tietokonetta voidaksesi soittaa, voit käyttää tavallista kiinteää puhelintasi tai ostaa nykyaikaisen IP-puhelimen. Voit myös soittaa tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta, niin kauan kuin sinulla on pääsy internettiin.

Liittymä toimii riippumatta operaattorista. Puhelut MultiVoice-liittymien välillä ovat maksuttomia, muut puhelut JNT:n normaalin kotisopimushinnaston mukaan.

MultiVoicen kuukausimaksu: 2,95€

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Avoinna klo 8-16.30

Puh: 06 786 8222
S-posti: asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Tekninen asiakaspalvelu
Puh: 06 786 8285
S-posti: helpdesk[a]jnt.fi

Vikailmoitus 24h
0800 306719