Bonuskanaler i augusti

IPTV

Kanal Fjorton är bonuskanal i IPTV i augusti. Fjorton bjuder på TV-underhållning som tidigare i huvudsak konsumerats via sociala videoplattformar. Bland innehållet hittas den bästa musiken, programserier och dramaserier. Bonuskanalen hittas på kanalplats 20. Om du vill fortsätta se på Kanal Fjorton efter provperioden så finns den att tillgå som tilläggskanal till priset 3,30€/månad samt i grundpaketet IPTV Large. Large paketets pris är 25,95€/månad.

 

Kabel-TV

I kabel-TV bjuder vi på Discovery Channel under augusti månad. På kanalen kan du följa med kända och populära serier som handlar om extraordinära människor, ställen eller företeelser. Som exempel kan serierna American Shopper och Dödlig fångst nämnas. Utöver detta sänder kanalen även dokumentärer om aktuella händelser och intressanta ämnen.

Bonuskanalen hittas på kanalplats 61. Om du vill fortsätta se på Discovery Channel efter provperioden så finns den att tillgå i Discovery-paketet. I Discovery-paketet ingår följande kanaler: Discovery Channel, ID Investigation Discovery, Discovery Science Channel, Discovery World, Animal Planet. Priset är 9,90€/månad.