Bonuskanaler i juli

IPTV

H2 HD är en faktabaserad underhållningskanal som sänder fakta- och historieprogram av bästa kvalitet. Kanalen sänder underhållning och kvalitetsdokumentärer 24 timmar i dygnet och bjuder bland annat på världshistoria, stora personligheter och betydelsefulla historiska händelser. Programmen fokuserar också på konspirationsteorier, vetenskap, militärhistoria, gamla kulturer och modern historia. 

Du hittar bonuskanalen på kanalplats 20. Om du vill fortsätta se på H2 HD-kanalen även efter provperioden så finns den att tillgå som tilläggskanal till priset 3,30€/månad. Den ingår även i kanalpaketet History som innehåller kanalerna History och H2 HD. Priset är 4,95€/månad. 

Kanalen är i HD-kvalitet och kräver HD-utrustning för att synas. 

 

Kabel-TV

Kanalen Eurochannel är bonuskanal i kabel-TV i juli. Eurochannel är kanalen som fokuserar på europeisk kultur och livsstil. Kanalen sänder filmer, serier och andra program så som reseprogram och musik. 

Bonuskanalen hittas på kanalplats 61. Om du vill fortsätta se Eurochannel efter provpersioden så finns den att tillgå i Elisa Mix-paketen som fritt valbar kanal. Pris från 9,90€/månad.