Bundesliga fortsätter

Väntan är äntligen över för fotbollsfantasterna, nu återvänder nämligen Bundesliga efter två månaders paus, och sparkar igång igen på lördag den 16.5. Bundesliga är den första stora serien som meddelar att man återupptar säsongen efter det avbrott som Corona-epidemin orsakat. Alla Bundesliga-matcher kan ses i Viaplay-streamingtjänsten, och en stor del av sändningarna kan även ses på någon av Viasat Sport-kanalerna.

 

Tidtabell:

Lördag 16.5.
kl 16:00 Bundesligastudio (Viasat Jalkapallo & Viaplay )
kl 16:30 Dortmund – Schalke (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
kl 16:30 RB Leipzig – Freiburg (Viasat Urheilu & Viaplay)
kl 16:30 Hoffenheim – Hertha Berlin (Viaplay)
kl 16:30 Düsseldorf – Paderborn (Viaplay)
kl 16:30 Augsburg – Wolfsburg (Viaplay)
kl 19:30 Frankfurt – Mönchengladbach (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

Söndag 17.5.
kl 16:30 Köln – Mainz (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
kl 19:00 Union Berlin – Bayern München (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

Måndag 18.5.
kl 21:30 Werder Bremen – Leverkusen (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

 

 

Viaplay

Ifall du har ett Viasat-kanalpaket från JNT så ingår streamingtjänsten Viaplay. Utbudet i Viaplay varierar beroende på vilket Viasat-kanalpaket du har.

Kabel-TV kund: Kontakta vår kundtjänst för att få din aktiveringskod, tel. 06 786 8222 eller kundtjanst[a]jnt.fi. Gå sedan in på signup.viaplay.fi för att aktivera Viaplay-tjänsten, välj ”JNT” som tjänsteleverantör, och fortsätt enligt instruktionerna.

IPTV kund: Gå in på signup.viaplay.fi för att aktivera Viaplay-tjänsten, välj ”JNT-IPTV” som tjänsteleverantör. Använd ditt användarnamn som du använder för att logga in till din IPTV-tjänst och följ sedan instruktionerna för att skapa ett användarnamn till Viaplay.