Effektivt internet på dina villkor nu går det också att hyra fiber

Nätanslutning via JNT Fiber är den optimala lösningen. Fiberanslutningen är snabb, pålitlig och effektiv och den fyller en viktig funktion för de allra flesta österbottniska hem. Nu finns fiber också som hyralternativ, vilket sänker tröskeln rejält för de som är tveksamma till anslutningsavgiften.

– Med en hyresanslutning betalar du endast en månadsavgift, berättar Håkan Löfqvist som jobbar på JNT:s fiberteam. Det är ett enkelt sätt att få en stabil och snabb fiberuppkoppling. Du väljer fritt vilken hastighet du vill ha och vi kan då skräddarsy en perfekt uppkoppling för dina behov.

JNT verkar numera i hela Österbotten. Många områden är redan färdigt utbyggda och där är fibern bara ett telefonsamtal bort och leveranstiden kort. I andra områden jobbar vi aktivt för att bygga nya fibernät.

– Alla som är intresserade av en JNT Fiber-anslutning ombeds därför anmäla sitt intresse via hemsidan. Intresseanmälningarna hjälper oss hitta de kunder som behöver våra tjänster. Vi jobbar där intresse finns. För de byar och områden som ännu inte har fiberanslutning finns det många fördelar med att gå ihop och välja JNT som fiberleverantör. Vi kommer kostnadsfritt ut och träffar intressegrupper runt om i Österbotten för att informera och svara på frågor berättar Löfqvist.

Med etableringen av ett kontor i Vasa har JNT också stärkt sin närvaro i Vasaregionen. Målet är fortsatt tillväxt.

– Vi finns där våra kunder finns. Vill man ha ett lokalt alternativ är det till JNT man ska vända sig. Vi är det enda lokalägda företaget inom internet, teve, telefoni och IT i Österbotten. Vi har en stark lokal förankring, en vilja att vara med och utveckla regionen och vi är helt tvåspråkiga, säger försäljningschef Nina Riska.

 

Fiberanslutningens fördelar 

Med fiberteknik får du en effektiv, snabb och stabil internetförbindelse. Alla familjens medlemmar kan använda internet samtidigt, utan att störningar uppstår. Fiberkabeln grävs oftast ner i marken och detta leder till att vädret och stormar inte kan påverka funktionaliteten.  

Även TV:n fungerar nuförtiden med hjälp av fiber. Signalen går då via fiberkabel istället för via kopparkabel och kvaliteten på sändningen blir bättre. Både traditionell kabel-TV och en flexibel IPTV-tjänst finns i utbudet. Med JNT Fiber får du dessutom möjlighet till förmånlig telefoni. Fiberanslutningen ökar även värdet på din bostad samt gör den attraktivare på bostadsmarknaden. 

 

Fiberfakta:

• Väldigt hög och jämn kapacitet, internet upp till 1000Mbits

• Hög driftsäkerhet

• Kort pingtid (viktigt för gamers)

• Möjliggör utmärkta tv-tjänster, till exempel IPTV

• Nödvändigt för smarta hemlösningar som kameraövervakning, inbrottslarm och fjärr-styrning av temperatur och belysning

 

Välj en fiberanslutning som passar dig

Kontakta vårt fiberteam om du vill veta mer:

Tel. 06 786 8210

E-post: fiberteam[a]jnt.fi

Du kan också fylla i en intresseanmälan här, så kontaktar vi dig.

Byaföreningar eller intressegrupper – kontakta oss så kommer vi ut och berättar mer!