Elisa Viihde Viaplay är i fortsättningen Viaplay

Elisa Viihde Viaplay byter namn till Viaplay från och med den 1.10.

Denna ändring berör JNT-kunder med något av följande kanalpaket:
• V Premium
• V Series & Film
• V Sport Golf

Samtidigt kommer Elisa Viihde:s inhemska serier och filmer att tas bort från tjänsten från och med den 1.10. Utöver detta förblir utbudet likadant som tidigare.
Denna förändring kräver inga åtgärder av dig, du kan fortsätta användningen helt som vanligt i samma enheter och appar som tidigare. Inloggningsuppgifter förblir oförändrade och förändringen inverkar inte på priset.

Vill du läsa mer om ändringen kan du göra det här (endast på finska).

Viaplay är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av underhållning i form av film, serier och sport. Ifall du har ett V-kanalpaket från JNT så ingår Viaplay i paketet och kostar alltså inget extra för dig.

Är du intresserad av att ta Viaplay i bruk?

Om du är Kabel-TV kund: Kontakta vår kundtjänst för att få din aktiveringskod, tel. 06 786 8222 eller kundtjanst[a]jnt.fi. Klicka sedan här (signup.viaplay.fi) för att aktivera Viaplay-tjänsten, välj ”JNT” som tjänsteleverantör, och fortsätt enligt instruktionerna.

Om du är IPTV kund: Klicka här (signup.viaplay.fi) för att aktivera Viaplay-tjänsten, välj ”JNT-IPTV” som tjänsteleverantör. Använd ditt användarnamn som du använder för att logga in till din IPTV-tjänst och följ sedan instruktionerna för att skapa ett användarnamn till Viaplay.