Elisa viihde VIAPLAY ON JATKOSSA VIAPLAY

Elisa Viihde Viaplay muuttaa nimensä Viaplayksi 1.10. alkaen.

Tämä muutos koskee JNT-asiakkaita, joilla on jonkun seuraavista kanavapaketeista:
• V Premium
• V Series & Film
• V Sport Golf

Samalla Elisa Viihteen kotimaiset sarjat ja elokuvat poistuvat palvelusta 1.10. alkaen. Muuten tarjonta säilyy entisellään. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä, voit jatkaa käyttöä aivan kuten tähän asti samoilla laitteilla ja sovelluksilla. Kirjautumistiedot pysyvät ennallaan ja muutos ei vaikuta hintaan.

Jos haluat, voit lukea lisää muutoksesta täältä.

Viaplay on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman viihdettä elokuvien, sarjojen ja urheilun muodossa. Jos sinulla on JNT:ltä hankittu V-kanavapaketti, Viaplay sisältyy pakettiin, joten se ei maksa sinulle mitään ylimääräistä.

Oletko kiinnostunut aloittamaan Viaplayn käytön?

Jos olet Kaapeli-TV asiakas: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi aktivointikoodin, puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi tai klikkaa tästä aktivoidaksesi Viaplay-palvelun, valitse palveluntarjoajaksi ”JNT”.

Jos olet IPTV asiakas: Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi tai klikkaa tästä aktivoidaksesi Viaplay-palvelun, valitse palveluntarjoajaksi ”JNT-IPTV”. Käytä käyttäjätunnustasi, jolla kirjaudut IPTV-palveluun, ja luo sitten Viaplay-käyttäjänimi noudattamalla ohjeita.