Fiber open julen 2021

Även denna jul kommer den snabbaste klappen från JNT. Bredbandskunder som är kopplade till JNT:s fibernät får under jul- och nyårshelgen pröva på internet med maxhastighet – utan extra kostnad. Även kunder med JNT:s internettjänst i andelslagsägda fibernät har tillgång till förmånen.

FiberOpen pågår 21.12.2021–4.1.2022

För att få tillgång till maxhastigheten kan du behöva starta om ditt modem. I övrigt krävs ingen åtgärd från din sida. Den teoretiska maxhastigheten levereras där det är tekniskt möjligt. För att nå maxhastighet förutsätts också att ändutrustningen är direkt kopplad till modemet via kabel.

Om du vill kontrollera din internethastighet kan du göra det på t.ex. www.speedtest.net. För att få tillförlitligt mätresultat behöver du ha en nätverkskabel (CAT 6) mellan datorn och fibermodemet, samt en dator vars nätverkskort klarar hastigheten 1000 Mbit/s.

Efter den 4.1.2022 återgår hastigheten automatiskt till det normala. Kunder som har en liknande tjänst sedan tidigare erhåller ingen kompensation för kampanjtiden. FiberOpen gäller inte företagskunder.

Ifall du efter FiberOpen-perioden vill uppgradera din internettjänst, kan du ta en titt på våra kampanjer här.