FiberOpen – Joulu 2021

Tänäkin vuonna nopein joululahja tulee JNT:ltä. Laajakaistasiakkaat, jotka ovat kytketyt JNT:n kuituverkkoon saavat joulun ja uudenvuoden aikana kokeilla internetin maksiminopeutta ilman lisämaksua. Hyödyn saavat myös JNT:n internetpalvelun asiakkaat osakeomistetuissa kuituverkoissa.

Hyödynnä FiberOpen 21.12.2021–4.1.2022

Saatat joutua käynnistämään modeemin uudelleen saadaksesi maksiminopeuden toimimaan. Edun hyödyntäminen ei vaadi sinulta muita toimenpiteitä. Teoreettinen maksiminopeus toimitetaan JNT:n verkoissa siellä missä se on teknisesti mahdollista. Maksiminopeuden saavuttaminen edellyttää, että modeemi on kytketty kaapelilla päälaitteeseen.

Halutessasi tarkistaa nettinopeutesi voit tehdä sen esim. osoitteessa www.speedtest.net. Luotettava mittatulos vaatii verkkokaapelin (CAT6) kuitumodeemista tietokoneeseen, sekä tietokoneen, jonka verkkokortti tukee 1000 Mbit/s:n nopeutta.

4.1.2022 jälkeen nettiyhteytesi nopeus palaa automaattisesti ennalleen. Asiakkaat, joilla on entuudestaan maksiminopeus eivät saa vastiketta lahjastamme. FiberOpen ei koske yritysasiakkaita.

Mikäli haluat nopeuttaa nettiyhteytesi FiberOpen-kauden jälkeen, katso kampanjatarjouksemme täältä.