Fiber Open 20.12 -8.1

Bredbandskunder som är kopplade till JNT:s fibernät kommer under Jul- och Nyårshelgen få prova på hur det känns att ha tillgång till en internetanslutning med maxhastighet utan extra kostnad! Även kunder med JNT:s Internettjänst i andelslagsägda fibernät har tillgång till förmånen.

Vi håller fiberkranarna öppna mellan 20.12.2019 och 8.1.2020 och den teoretiska maxhastigheten är tillgänglig där det är tekniskt möjligt och där ändutrustningen är direkt kopplad via kabel till modemet. I bostadsbolag kan hastigheten begränsas av inomhusnätets kapacitet.

För att få tillgång till maxhastigheten kan du behöva starta om ditt modem. I övrigt krävs ingen åtgärd från din sida. Efter den 8.1 återgår hastigheten automatiskt till det normala. Kunder som har en liknande tjänst sedan tidigare erhåller ingen kompensation för kampanjtiden.

Observera, ifall ni vill kontrollera hastigheten på t.ex. www.speedtest.net, krävs att ni kör med nätverkskabel (CAT 6) mellan datorn och fibermodemet samt att ni har en dator där nätverkskortet klarar 1000 Mbit/s, för att få ett adekvat mätresultat.

FiberOpen gäller inte företagskunder.

Ifall du efter FiberOpen-evenemanget vill uppgradera din internettjänst, kan du ta en titt på våra kampanjerbjudanden här.

 

God Jul och Gott Nytt år 2020 önskar JNT!