Internet och TV på sommarstugan

 

TV

JNT Viihde

JNT Viihde är TV-tjänsten som inte kräver någon fysisk kabel, utan fungerar istället via internet. För att se på denna TV-tjänst behöver du en TV + IPTV-box, eller en Android-TV (kanalerna kan också ses i smarttelefon eller
surfplatta, se avsnittet Mobil IPTV). Baspaketet innehåller 16 kanaler och kostar 8,95 €/månad, även svenska kanaler och övriga tjänster finns som tilläggspaket. JNT Viihde fungerar både över fast, trådlöst och mobilt internet. Läs mer här.

 

Mobil IPTV

Du som har JNT Viihde eller IPTV kan med hjälp av tilläggstjänsten Mobil IPTV se på TV i mobilen eller surfplattan. Med denna smidiga tjänst kan du titta på TV var du än befinner dig, t.o.m. utomlands (inom EU), så länge enheten är ansluten till ett WiFi-nät. Denna tilläggstjänst kostar 5 €/månad, och fungerar via en app som finns att laddas ner till både Android och iOS. 

 

 

INTERNET

DuoBredband

Du som har fast internet (via fiber eller ADSL) till din vanliga bostad, får DNA:s mobila bredband till det förmånliga priset 14,90 €/månad! Det mobila bredbandet kan användas på sommarstugor som saknar fast internetuppkoppling, och passar även dig som vill ha internet i husbilen/-vagnen (fungerar inom Finland). Två tjänster – en faktura. Läs mer här.

 

Sommarnät

Ifall du har fast internetuppkoppling från JNT både till din vanliga bostad och till sommarstugan, så får du -50% rabatt på månadsavgiften på sommarstugans internettjänst! Läs mer här.

 

 

JNT Fiber

Fiberanslutningar till sommarbostäder blir allt vanligare, och är det överlägset bästa alternativet för både internet och TV. På selfie.jnt.fi kan du kolla upp ifall du har möjlighet att beställa fiber till sommarstugans adress, och se vad det i så fall skulle kosta dig.

 

Ifall du är intresserad av någon av tjänsterna, kan du kontakta vår kundtjänst på kundtjanst[a]jnt.fi eller tel. 06 786 8222