JNT Fiber till Molpe och Vallgrund

JNT byggde den första fiberkabeln redan år 1986 och har således en väldigt lång erfarenhet av att bygga fiber. Under de senaste åren har vi expanderat kraftigt i bland annat Vasaregionen och allt fler österbottniska företag och privatpersoner kopplas upp till JNT:s fibernät. För oss är det viktigt att förse österbottningar med fiberanslutningar som möjliggör stabila internetuppkopplingar. Vi vill göra det möjligt för österbottningar att bo och arbeta i Österbotten och genom att bygga ut fiber även till landsbygden, vill vi lyfta levnadsstandarden även utanför tätorter.

Följande områden som kopplas upp till vårt JNT fibernät är Vallgrund och Molpe. På dessa områden pågår installationer som bäst. Utbyggnaden till dessa två områden har till stor del skett tack vare ett stort intresse och ett aktivt och bra samarbete med byborna. Våra nya kunder i Vallgrund och Molpe får nu tillgång till marknadens stabilaste internetuppkoppling och underhållande TV-tjänster, allt via sin sprillans nya JNT Fiber-anslutning.  

Om du bor i Vallgrund eller Molpe och ännu inte har beställt en JNT Fiber-anslutning, kan du göra det via vårt fiberteam. Fiberteamet svarar på frågor kring JNT Fiber-anslutningar samt de tjänster som levereras via JNT Fiber (internet, TV, telefon) på tel. 06 786 8210 eller via fiberteam[a]jnt.fi. Vi betjänar vardagar kl. 8-16-30.

Bor du i ett område som fortfarande saknar fibernät? Gör gärna en intresseanmälan via länken www.jnt.fi/fiber eller kontakta vårt Fiberteam via kontaktuppgifterna ovan.

JNT Fiber möjliggör marknadens bästa internet, tv och telefonitjänster. En fiberanslutning är också en långsiktig investering som ökar värdet på din fastighet.