JNT Kuitu Moikipäähän ja Vallgrundiin

JNT rakensi ensimmäisen kuitukaapelin jo vuonna 1986, joten meillä on erittäin pitkä kokemus kuiturakentamisesta. Viime vuosina olemme laajentaneet kuituverkkoamme voimakkaasti muun muassa Vaasan seudulla, ja yhä useammat pohjalaiset yritykset ja yksityishenkilöt liittyvät JNT:n kuituverkkoon. Meille on tärkeää tarjota pohjalaisille vakaita internetyhteyksiä mahdollistava kuituliittymä. Haluamme mahdollistaa pohjalaisten asumisen ja työskentelyn Pohjanmaalla, ja laajentamalla kuitua myös maaseudulle haluamme nostaa elämänlaatua myös taajamien ulkopuolella.

Seuraavat alueet, jotka liitetään JNT:n kuituverkkoon ovat Vallgrund ja Moikipää. Asennukset näillä alueilla ovat parhaillaan käynnissä. Näiden kahden alueen laajentaminen on toteutunut suurelta osin paikallisten asukkaiden suuren kiinnostuksen ja aktiivisen yhteistyön ansiosta. Uudet asiakkaamme Vallgrundissa ja Molpessa saavat nyt käyttöönsä markkinoiden vakaimman internetyhteyden ja viihdyttävät TV-palvelut, kaikki upouuden JNT Kuitu -liittymänsä kautta.

Jos asut Vallgrundissa tai Moikipäässä, etkä vielä ole tilannut JNT Kuitu -liittymää, voit tehdä sen Kuitutiimimme kautta. Kuitutiimi vastaa kysymyksiin koskien JNT Kuitu-liittymiä sekä kuituliittymän kautta tarjoamistamme palveluista (internet, TV, puhelin) puh. 06 786 8210 tai sähköpostitse osoitteessa kuitutiimi[a]jnt.fi. Palvelemme arkisin klo 8–16.30.

Asutko alueella, jossa ei vielä ole kuituverkkoa lainkaan? Voit tehdä ilmoituksen mielenkiinnostasi osoitteessa www.jnt.fi/kuitu tai ottaa yhteyttä kuitutiimiimme yllä olevien yhteystietojen kautta.

JNT Kuitu mahdollistaa markkinoiden parhaat internet-, TV- ja puhelinpalvelut. Kuituyhteys on myös pitkäaikainen investointi, joka nostaa kiinteistösi arvoa.