JNT fiber – den enklaste fibern för husbolag

JNT Fiber är en snabb och stabil fiberoptisk anslutning för husbolag i Vasa- och Karlebyregionen. Med JNT Fiber får du till en förmånlig månadsavgift där utrustningen ingår i installationen.

JNT Fiber är en skräddarsydd lösning för husbolag som vill uppgradera sin internetanslutning till dagens behov eller byta till en pålitlig lokal leverantör av fibernät. JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) är känt som en pålitlig leverantör av internet- och tv-tjänster för husbolag i Österbotten.

3 Skäl ATT VÄLJA JNT FIBER till ditt huSBOLAG

snabb

JNT Fiber är snabb både när det gäller installation och användarupplevelse. Beroende på det interna nätverket i byggnaden kan vi erbjuda hastigheter på upp till 1000 Mbit/s. Varje invånare kan dock välja den hastighet som passar dem bäst. Övergången till JNT Fiber är smidig både för invånarna och för disponenten.

Stabil

JNT Fiber ger husbolaget tillgång till den bästa internetanslutningen på marknaden. Anslutningens tillförlitlighet är utmärkt och fibernätet möjliggör nästan obegränsad kapacitet för alla invånare, vilket räcker till för arbete på distans, streamingtjänster och onlinespel utan irriterande fördröjningar eller avbrott.

Lokal

JNT är den enda lokala leverantören av telekommunikationstjänster i Österbotten. Vi investerar i vår närregion genom kontinuerlig utbyggnad av fibernätet, och tack vare vår personliga kundservice är vi lättillgängliga och kan erbjuda hjälp vid eventuella problem.

JNT är Serviceinriktade och lokala

“JNT är en lokal aktör som det är lätt att ta kontakt och samarbeta med. Invånarna i huset är nöjda och värdesätter den höga hastigheten på sina internetanslutningar, som inte heller medför några högre kostnader än andra anslutningstyper.”

Linus Renkonen,
Projektchef
KickBack Capital Ab Ltd/Bostads Ab Vasa Lindparken

Är fiberförbindelse förvirrande för invånarna? Boka en expert till husets bolagsstämma!

Fiberanslutning kan ge upphov till frågor bland invånarna. Ny teknik kan uppfattas som komplicerad och det kan föreställas att övergången till fiber kräver omfattande renoveringar som stör boendet. I själva verket är installationen av fiber smidig för både invånarna och disponenten

Det mest effektiva sättet att undvika missförstånd är att be våra experter presentera JNT Fiber och besvara frågor vid husbolagets bolagsstämma. Presentationen kan arrangeras antingen online eller på plats. Lämna en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan eller ring Olli direkt!

Disponent ELLER ORDFÖRANDE FÖR huSBOLAGET, kontakta oss för att få veta mer om JNT FIBER!

Kontakta Olli direkt eller lämna en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Vi informerar dig mera detaljerat om den lösning som passar din fastighet bäst, med hänsyn till dess interna nätverk och förutsättningar.

ÄR DU EN INVÅNARE I HUSBOLAGET?
Tipsa styrelsen eller disponenten om JNT Fiber.

Husbolag i Vasa- och Karlebyregionen betjänas av

Olli Nieminen
044 721 8255
06 786 8255
olli.nieminen[a]jnt.fi

kontaktformulär

Lämna fastighetsuppgifter och dina kontaktuppgifter om du vill att vi kontaktar dig:

  • Bostadsbolag

  • Hidden


  • Kontaktperson

JNT Fiber tillhandahåller följande tjänster:

Snabb Internet

Alla invånare får tillgång till den överenskomna grundhastigheten och våra montörer sköter modeminstallationen i lägenheterna kostnadsfritt. Invånare kan även beställa snabbare internetanslutning via vår kundtjänst enligt sina egna behov.

Traditionell kabel-TV

Med JNT:s kabel-tv-tjänst ser invånarna automatiskt alla kanaler som ingår i Start-paketet. Invånarna kan själva beställa det avgiftsbelagda kabel-tv-kortet som ger tillgång till ännu fler kanaler. Kortet krävs också för att kunna beställa tilläggskanalpaket.

Displayit – SKÄRMAR

JNT:s DisplayIT-skärm fungerar som en digital anslagstavla och kan placeras till exempel i bostadsbolagets trapphus. Information i text-, bild- eller videoformat laddas enkelt upp till skärmen, så att aktuella meddelanden alltid är synliga för invånarna.