JNT KUITU – vaivattomin valokuitu taloyhtiöille

JNT Kuitu on nopea ja vakaa kuitulaajakaista taloyhtiöille Vaasan ja Kokkolan alueella. Edullinen kuukausimaksu ja paikallinen asiakaspalvelu kruunaavat kokonaisuuden.

JNT Kuitu on räätälöity ratkaisu taloyhtiöille, jotka haluavat päivittää nettiyhteyden nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi tai vaihtaa kuituyhteyden toimittajan paikalliseen vaihtoehtoon. JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) tunnetaan luotettavana pohjalaisena taloyhtiöiden internet- ja tv-palvelujen tuottajana.

3 SYYTÄ VALITA TALOYHTIÖÖN JNT KUITU

NOPEA

JNT Kuitu on nopea niin asennuksen kuin käyttökokemuksen puolesta. Talon sisäisestä verkosta riippuen voimme tarjota jopa 1000 Mbit/s nopeuksia. Jokainen asukas valitsee kuitenkin itselleen parhaiten sopivan nopeuden. JNT Kuituun siirtyminen on sekä asukkaille että isännöitsijöille vaivatonta.

Vakaa

JNT Kuitu tuo taloyhtiön käyttöön markkinoiden parhaan nettiyhteyden. Liittymän toimintavarmuus on erinomainen ja kuituyhteys mahdollistaa kaikille asukkaille lähes rajattoman kapasiteetin, joka riittää ilman turhauttavia viiveitä ja katkoksia niin etätyöhön, striimaukseen kuin verkkopeleihin.

PAIKALLINEN

JNT on ainoa paikallinen tietoliikennepalvelujen tuottaja Pohjanmaalla. Investoimme kotiseutuumme jatkuvalla kuituverkon rakentamisella ja henklökohtaisen asiakaspalvelun ansiosta olemme nopeasti tavoitettavissa ja pystymme tarjoamaan apua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

JNT ON Palveleva ja paikallinen

”JNT on paikallinen toimija, johon saa helposti yhteyden ja jonka kanssa yhteistyö sujuu hyvin. Taloyhtiön asukkaat ovat tyytyväisiä ja mielissään siitä, etteivät heidän nopeat internet-yhteytensä ole muita liittymätyyppejä kalliimpia.”

Linus Renkonen,
projektipäällikkö
KickBack Capital Ab Ltd/Asunto Oy Vaasan Lehmuspuisto

Kummastuttaako kuitu asukkaita? Varaa asiantuntija taloyhtiön yhtiökokoukseen!

Kuituyhteys ja sen tarve saattaa herättää asukkaissa kysymyksiä. Uusi tekniikka voidaan mieltää hankalaksi tai siihen siirtymisen kuvitella vaativan isoja asumista haittaavia remontteja. Asennus sujuu kuitenkin vaivattomasti sekä asukkaille että isännöitsijälle.

Helpoin tapa estää väärinkäsityksiä onkin pyytää asiantuntijamme esittelemään JNT Kuitua ja vastaamaan kysymyksiin taloyhtiön yhtiökokoukseen. Esittely voidaan järjestää joko etänä tai paikan päällä. Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan Ollille!

ISÄNNÖITSIJÄ TAI TALOYHTIÖN PUHEENJOHTAJA,
ota yhteyttä kuullaksesi lisää jnt kuidusta!

Ota yhteyttä suoraan Olliin tai jätä yhteydenottopyyyntö täyttämällä oheinen lomake. Kerromme tarkemmin kohteeseesi sopivasta ratkaisusta, ottaen huomioon talon sisäisen verkon sekä sen edellytykset.

OLETKO TALOYHTIÖN ASUKAS?
Vinkkaa JNT Kuidusta taloyhtiösi hallitukselle tai isännöitsijälle.

taloyhtiöitä vaasan ja kokkolan seudulla palvelee

Olli Nieminen
044 721 8255
06 786 8255
olli.nieminen[a]jnt.fi

yhteydenottolomake

Jätä taloyhtiön tiedot sekä omat yhteystietosi, jos haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä:

  • Taloyhtiö

  • Hidden


  • Yhteyshenkilö

JNT Kuitu MAHDOLLISTAA SEURAAVAT PALVELUT:

Nopea Internet

Kaikilla asukkailla on käytettävissään sovittu perusnopeus, ja asentajamme suorittavat modeemiasennukset huoneistoissa ilmaiseksi. Asukkaat voivat tilata asiakaspalvelumme kautta vielä nopeamman internet-yhteyden omien tarpeidensa mukaan.

Perinteinen kaapeli-tv

JNT:n kaapeli-tv-palvelulla asukkaat näkevät automaattisesti kaikki kanavat, jotka kuuluvat Start-pakettiin. Asukkaat voivat itse tilata kaapeli-tv-kortin, jolla saa näkyviin vielä enemmän kanavia. Korttia tarvitaan myös lisäkanavapakettien tilaamiseen.

DisplayIT
– NÄYTÖT

JNT:n DisplayIT -näyttö toimii digitaalisena ilmoitustauluna, ja sen voi sijoittaa esimerkiksi taloyhtiön rappukäytävään. Teksti-, kuva- tai videomuotoiset ilmoitukset vain ladataan näyttöön, niin ajankohtaiset tiedotteet ovat aina asukkaiden nähtävillä.