Kampanj – studieförmån

Hej studerande! De flesta höghus i Jakobstad är utrustade med JNT Fiber, s.k. Estate-anslutning, och mot uppvisande av studiekort får du vår internetanslutning Estate 50/50 Mbit/s för endast 19,90 €/mån, utan bindningstid. Se till att skaffa en tillförlitlig anslutning så att hemstudierna löper problemfritt, däremellan räcker nätet även till annat än bara plugg.

Studierabatt

Mot uppvisade av studiekort får du vår internettjänst Estate 50/50 Mbit/s till det superförmånliga priset 19,90 €/månad, utan bindningstid.

Kom in till vår butik Multitronic|JNT på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, eller kontakta vår kundtjänst.

Tjänstevillkor:
Förmånen kan inte kombineras med övriga förmåner. Estate 50/50 Mbit/s för 19,90 €/mån att fastigheten är ansluten med en fiberanslutning från JNT. JNT förbehåller sig rätten att inte teckna avtal i samband med betalningsstörningar. Avtalet kan inte överlåtas till tredje part.
Internethastigheten som uppges utgår från att ändutrustningen är direkt kopplad via kabel till modemet eller fiberterminalen. Hastigheten varierar beroende på förbindelsens längd mellan fastigheten och telecentralen och på vilken teknik förbindelsen är byggd. Övriga faktorer som inverkar är det interna nätet i fastigheten, ifall man surfar trådlöst (WLAN) samt på den utrustning och program som används. Hastigheten för 50/50 Mbit/s definieras enligt nedanstående variationsintervall: nedladdning 35-50 Mbit/s uppladdning; 20-50 Mbit/s.
Ångerblankett hittas på www.jnt.fi eller ring 06 786 8222.