JNT och Multicare intensifierar samarbetet

Multicare reparerar telefoner och surfplattor och Multitronic-JNT säljer nya apparater. De båda bolagen har delvis samma kundkrets. I och med att bolagen finns nära varandra i Jakobstads centrum och att en del kunder behöver hjälp från båda har man redan tidigare samarbetat.

Nu intensifieras samarbetet gällande betjäningen i Jakobstad. Fr.o.m. 18.2 tar Multitronic-JNT hand om Multicares lokala kundtjänst i Jakobstad gällande reparationer av telefoner och surfplattor.

Multicare har omfattande verksamhet både nationellt och internationellt, den verksamheten fortsätter som tidigare. Bolaget, som under de senaste åren har reparerat ca 30.000 telefoner, sysselsätter 5 personer.

”Den allt starkare trenden med återanvändning och återvinning syns tydligt hos oss. Volymerna ökar och med detta samarbete frigörs nu ytterligare resurser för tillväxt.” säger Janek Ahlvik, VD på Multicare.

Multitronic-JNT säljer telefoner och datorer samt annan hårdvara. Man betjänar också gällande JNT:s och DNA:s tjänster och har verksamhet i Jakobstad och Vasa. Bolaget har 10 anställda varav 4 i Jakobstad.

”För oss på Multitronic-JNT är bra betjäning A och O och därför är vi glada över att nu kunna bredda vår betjäning ytterligare” säger styrelseordförande Maria Höglund.