Sökes kundrådgivare för sommarjobb

Vi söker nu en sommarjobbare till kundtjänstteamet i Jakobstad. Ansök senast 28.2.2024.

JNT betjänar allt fler kunder runt om i Österbotten och därför kommer vi under sommarmånaderna att vara i behov av förstärkning till vårt serviceglada kundtjänstteam i Jakobstad. I jobbet betjänar du våra internet- och tv-kunder per telefon och e-post, samt hanterar kundbeställningar och sköter administrativa uppgifter. Till din hjälp har du ett kunnigt team som backar upp dig för att du ska lyckas i ditt jobb.

Eftersom vi på JNT strävar till att erbjuda våra kunder de lämpligaste tjänsterna och på bästa sätt kunna hjälpa dem, värdesätter vi en serviceinriktad och hjälpsam attityd. För oss är det också viktigt att betjäna på kundens språk och därför bör du behärska svenska, finska och engelska i både tal och skrift. Ifall du dessutom är effektiv, snabblärd och strukturerad kommer du att klara jobbet galant.

Mera info och ansökningar

Sänd in din fritt formulerade ansökan samt CV till adressen rekry[a]jnt.fisenast den 28.2.2024. Rubricera din ansökan med ”Sommarjobb kundrådgivare”.

Mer information fås av kundtjänstens teamleader Merja Mattila, tel 06 786 8213 eller försäljningschef Nina Riska, tel 06 786 8184. Du når oss vardagar kl. 8-16.